هزینه‌های ساخت رواق امیرالمؤمنین (ع)حرم امام رضا(ع) از محل نذورات مردمی تأمین می‌شود

  • کد خبر: ۴۱۸۳۲۸
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۹
هزینه‌های ساخت رواق امیرالمؤمنین (ع)حرم امام رضا(ع) از محل نذورات مردمی تأمین می‌شود
مدیرکل نذورات آستان قدس رضوی گفت: هم‌اکنون سه پروژه بزرگ شامل ساخت رواق امیرالمؤمنین (ع)، رواق امام حسین (ع) و ساختمان موزه به مساحت صد هزار متر مربع در دست اقدام است که در این میان همه هزینه‌های ساخت رواق امیرالمؤمنین (ع) از محل نزورات مردمی تأمین می‌شود. 

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا اسماعیل‌زاده درباره این نذورات گفت: بسیاری از خدماتی که آستان قدس رضوی ارائه می‌دهد و بسیاری از اقدامات زیربنایی آستان پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای حرم، تجهیز و بهسازی فضا‌های زیارتی خدمات رفاهی و پذیرایی از زائران، تأمین تجهیزات خدماتی و پشتیبانی، فضاسازی و آذین‌بندی مناسبت‌های مذهبی، توسعه امکانات رسانه‌ای و فرهنگی حرم از محل نزورات مردمی انجام می‌شود.

 توسعه کلان حرم با نذورات و کمک‌های مردمی

وی درباره اجرای پروژه‌های عمرانی حرم گفت: هم‌اکنون سه پروژه بزرگ شامل ساخت رواق امیرالمؤمنین (ع)، رواق امام حسین (ع) و ساختمان موزه به مساحت صد هزار متر مربع در دست اقدام است که در این میان همه هزینه‌های ساخت رواق امیرالمؤمنین (ع) از محل نزورات مردمی تأمین می‌شود. 

اسماعیل‌زاده ادامه داد: بخشی از هزینه‌های ساخت رواق امام حسین (ع) هم از محل نزورات مردمی و بخشی هم از محل عواید موقوفات حرم تأمین می‌شود.

توسعه سرویس‌های بهداشتی، بام‌های حرم و کار‌های رسانه‌ای با نذورات

مدیرکل نذورات آستان قدس رضوی درباره دیگر اقدامات در حرم که از محل نزورات انجام می‌شود، گفت: ضلع قبله پروژه‌ای است که سال قبل انجام شد از محل نزورات خیران انجام شد، همچنین ساماندهی پشت بام‌ها، توسعه سرویس‌های بهداشتی، سنگ فرش بست شیرازی، سنگ فرش صحن انقلاب، تقویت و نوسازی سیستم‌های صوتی حرم، نصب تلویریون‌های پهن پیکر و... همه از محل نذورات مردم تهیه شده است. همچنین از محل نذورات مردم، استودیو‌های خوبی هم ساخته و تجهیز شده که برای کار‌های رسانه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه بسیاری از امور خدماتی حرم از طریق نذورات مردمی انجام می‌شود، گفت: خدماتی مانند گرمایشی و سرمایشی از جمله کار‌هایی است که با کمک خیران و ناذران انجام می‌شود، همچنین موضوع فرش و نزورات فرش و تعویض فرش به همراه خدمات ویلچر هم با کمک ناذران و خیران آستان قدس رضوی انجام می‌شود.

نذورات نقدی و غیرنقدی در مهمانسرای حرم

اسماعیل‌زاده درباره مهمانسرای حضرت گفت: مهمانسرا که قدمت دیرینه‌ای دارد موقوفاتی هم دارد، اما با توجه به گسترش کار بخش زیادی از هزینه‌ها توسط تذورات انجام می‌شود. در این راستا گوشت مصرفی مهمانسرا همه توسط نذورات انجام می‌شود، نذورات غیر نقدی مانند برنج، حبوبات، و زعفران هم داریم که توسط مردم اهدا و در مهمانسرای حرم برای پخت غذا متبرک مصرف می‌شود. مدیرکل نذورات آستان قدس رضوی درباره نذورت برای زیبایی حرم گفت: گل آرایی هم از دیگر موضوعات نذورات است که همه‌ساله با همت خیران گل انجام می‌شود معطر و آراسته می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.