پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد
سرخط خبرها

معرفی فیلم‌های سی و هشتمین جشنواره فجر/ تومان

  • کد خبر: ۱۷۳۰۲
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۴
معرفی فیلم‌های سی و هشتمین جشنواره فجر/ تومان
تومان به کارگردانی و نویسندگی مرتضی فرشباف در بخش سودای سیمرغ سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر حضور دارد.
مرتضی فرشباف کارگردان «سوگ» و «بهمن»، سومین فیلم بلند خود را با نام «تومان» سال گذشته در بندر ترکمن و گنبد کاووس جلوی دوربین برد. پروانه ساخت «تومان» با نام اولیه «کوچ» سال ۹۶ صادر شد و در زمان پیش تولید، عوامل آن مذاکراتی هم با چند بازیگر مطرح سینما داشتند، اما در نهایت فیلم با ترکیب متفاوت دیگری جلوی دوربین رفت.
 
مجتبی پیرزاده و پردیس احمدیه بازیگران چهره این فیلم هستند که هر دو در «مجبوریم» رضا درمیشیان هم، بازی کرد‌ه‌اند، اما این فیلم به جشنواره امسال راه پیدا نکرد. میرسعید مولویان بازیگر اصلی «تومان»، از هنرمندان تئاتر است که این فیلم از اولین تجربه‌های جدی او در سینما به حساب می‌آید.

‎حاشیه
‎پیش از این، نام سعید ملکان به عنوان یکی از تهیه کنندگان فیلم، رسانه‌ای شده بود، اما اکنون سعید سعدی تنها تهیه کننده فیلم است_سعدی آخرین بار با فیلم «مغز‌های کوچک زنگ زده» در جشنواره فجر حضور داشت که از آثار بحث برانگیز و تحسین شده دوره سی و ششم بود.

‎ مرتضی فرشباف کارگردان فیلم «بهمن» با بازی فاطمه معتمد آریا که در جشنواره سی و سوم حضور داشت، چند روز پیش اعلام کرد که با توجه به مشورت‌های همایون اسعدیان عضو هیئت انتخاب جشنواره سی و هشتم، به این نتیجه رسیده «تومان» را به نسبت نسخه‌ای که برای هیات انتخاب فرستاده بوده، کوتاه‌تر کند و به احتمال زیاد فیلم با تغییراتی اندک در جشنواره اکران می‌شود.

‎اما یکی از نکات حاشیه‌ای دیگر، به کارنامه‌ی فیلمسازی مرتضی فرشباف بر می‌گردد که سال گذشته برنامه‌ی اینترنتی گفتگو محور سیاسی «عصر ما» را با حضور چهره‌های سیاسی و هنری در فضای مجازی منتشر کرد. گفتگوی ترانه علیدوستی با شهیندخت مولاوردی از قسمت‌های پربازدید این برنامه در سال گذشته بود.

‎فیلم مرتضی فرشباف درباره‌ی جاه طلبی جوانان و فردی است که از راه قمار و شرط بندی تلاش می‌کند یک شبه طبقه اجتماعی خود را تغییر دهد و از طبقه پایین به طبقه بالا بیاید. همین سوژه متفاوت و نو می‌تواند در جشنواره فجر با واکنش‌های زیاذی همراه باشد. بر خلاف آثار قبلی فرشباف، «تومان» از ریتم بالایی برخوردار است و با مخاطبان عام خصوصا قشر جوان نیز ارتباط برقرار می‌کند. بازیگران جوان فیلم خصوصا مجتبی پیرزاده و پردیس احمدیه شانس زیادی دارند تا در این دوره بازی‌هایشان در جشنواره دیده شود.
 
عوامل فیلم
کارگردان: مرتضی فرشباف

تهیه‌کننده: سعید سعدی

نویسنده مرتضی فرشباف

بازیگران: میرسعید مولویان، مجتبی پیرزاده، ایمان صیاد برهانی 

فیلم‌برداری: مرتضی نجفی

تدوین: مهدی سعدی
 
منبع: فیلم نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->