بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین وضعیت صیادان ایرانی بازداشت شده در موزامبیک + عکس

  • کد خبر: ۱۷۳۰۸۷
  • ۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۵
آخرین وضعیت صیادان ایرانی بازداشت شده در موزامبیک + عکس
سفیر آکردیته ایران در کشور آفریقایی موزامبیک با دو گروه از زندانیان ایرانی که قبلا در دو لنج جداگانه در اطراف موزامبیک بازداشت شده اند، دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی آقاجعفری در صفحه اینستاگرام خود در این ارتباط نوشت: «امروز جمعه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۲ همزمان با عید سعید غدیر خم با سفر به نامپولا در ۲۲۰۰ کیلومتری شمال ماپوتو پایتخت موزامبیک و حضور در دو زندان این شهر با دو گروه از زندانیان ایرانی که قبلا در دو لنج جداگانه در اطراف موزامبیک بازداشت شده اند، دیدار و گفتگو کردم‌.

در هر دو دیدار به اقدامات و پیگیری هایی که توسط سفارت برای آزادی آنها انجام شده اشاره و اظهار امیدواری کردم با همکاری مقامات دولت موزامبیک به‌ زودی زمینه بازگشت آنها به ایران فراهم شود.

همچنین خبر سلامتی هر دو گروه به خانواده های آنها اطلاع رسانی شد.»آخرین وضعیت صیادان ایرانی بازداشت شده در موزامبیک + عکس

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->