دستگیری متهم به سرقت دو میلیاردی طلا در مشهد ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان تا حالا چند تا بستنی خوردین؟ رشد ۲۱ درصدی مرسولات صادره پست خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۲ اختلافات اعتقادی و فرهنگی بعد از ازدواج را چگونه حل کنیم؟ رشد سه‌برابری مسمومیت با قارچ وحشی؛ از خوردن قارچ در طبیعت خودداری کنید زمزمه فروش بیمارستان «مهرگان» مشهد! دود اختلاف مالکیت یک بیمارستان به چشم مردم می‌رود تجاوز ۴ مرد تبعه خارجی به یک نوجوان شانزده‌ساله در تهران ۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان تبِ تراپی | مشاوره رفتن بخشی از سبک زندگی است نه ظرفیتی برای پُز اجتماعی  غفلت از مشاوره آمار بالای غرق‌شدگی در استانی که دریا ندارد! | سال گذشته، خراسان‌رضوی رتبه هفتم میزان غرق‌شدگی کشور را به دست آورد آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید، بخوانید چرا دمای روغن زمان سرخ کردن اهمیت دارد؟ چرا باید به قول‌هایی که به فرزندتان می‌دهید عمل کنید؟
سرخط خبرها

مشخصات چربی‌هایی که برای سلامتی ضروری هستند

  • کد خبر: ۱۷۳۲۲۱
  • ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۰۳:۲۲
مشخصات چربی‌هایی که برای سلامتی ضروری هستند
وقتی صحبت از چربی رژیم غذایی به میان می‌آید، آنچه بیشتر از همه مهم است نوع چربی است که مصرف می‌کنید. بر خلاف توصیه‌های غذایی گذشته که رژیم‌های کم‌چرب را تبلیغ می‌کردند، تحقیقات جدیدتر نشان می‌دهد که چربی‌های سالم برای سلامتی ضروری و مفید هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، وقتی تولیدکنندگان مواد غذایی، چربی را کاهش می‌دهند اغلب آن را با کربوهیدرات‌های قند، غلات تصفیه شده یا سایر نشاسته‌ها جایگزین می‌کنند. بدن ما این کربوهیدرات‌ها و نشاسته‌های تصفیه شده را خیلی سریع هضم می‌کند که بر سطح قند خون و انسولین تأثیر می‌گذارد و احتمالاً منجر به افزایش وزن و بیماری می‌شود.

به جای اتخاذ یک رژیم غذایی کم‌چرب، تمرکز بر خوردن چربی‌های مفید، «خوب» و اجتناب از چربی‌های مضر، «بد» مهمتر است. چربی بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم است. غذا‌هایی با چربی‌های غیراشباع (خوب) انتخاب کنید و غذا‌های حاوی چربی اشباع بالا را محدود کرده و از چربی ترانس (بد) اجتناب کنید.


چربی‌های غیراشباع خطر بیماری را کاهش می‌دهد. غذا‌های سرشار از چربی‌های خوب شامل روغن‌های گیاهی (مانند زیتون، کلزا، آفتابگردان، سویا و ذرت)، مغزها، دانه‌ها و ماهی هستند.

چربی‌های ترانس خطر ابتلا به بیماری را افزایش می‌دهند، حتی زمانی که در مقادیر کم مصرف شوند. غذا‌های حاوی چربی ترانس عمدتاً در غذا‌های فرآوری شده با چربی ترانس از روغن نیمه هیدروژنه ساخته شده‌اند. خوشبختانه چربی‌های ترانس از بسیاری از این غذا‌ها حذف شده است.

چربی‌های اشباع شده اگرچه به اندازه چربی‌های ترانس مضر نیستند اما، در مقایسه با چربی‌های غیر اشباع بر سلامتی تأثیر منفی می‌گذارند و بهتر است در حد متعادل مصرف شوند. غذا‌های حاوی مقادیر زیادی چربی اشباع شده شامل گوشت قرمز، کره، پنیر و بستنی و ... هستند. برخی از چربی‌های گیاهی مانند روغن نارگیل و روغن پالم نیز سرشار از چربی اشباع شده هستند.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، وقتی مصرف غذا‌هایی مانند گوشت قرمز و کره را کاهش می‌دهید، به جای کربوهیدرات‌های تصفیه شده، ماهی، لوبیا، آجیل و روغن‌های سالم را جایگزین کنید.
منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->