نوعی از سردرد که افراد بالای ۵۰ سال نباید آن را نادیده بگیرند ضرورت اصلاح فرمول محاسبه مستمری بازنشستگی | تسویه بیمه تکمیلی بازنشستگان تا پایان آبان‌ماه نتایج پویش «من هم تست HIV می‌دهم» در کشور برنامه‌‌ریزی برای یک سوم عمرمان که در خواب می گذرد | شارژ خودت یادت نشه ماجرای حمله مسلحانه به ماشین آلات شرکت پتروپالایش ابوالفارس در رامهرمز چه بود؟ برخورد اتوبوس و پراید در سبزوار با یک کشته + فیلم (۷ بهمن ۱۴۰۳) مصدوم شدن ۳۲ نفر در بازی پرسپولیس و تراکتور (۷ بهمن ۱۴۰۳) شمقدری خبر داد: طرح جدید ساماندهی اتباع خارجی در خراسان‌رضوی احمدنیا: نظر دولت تأثیر مثبت معدل سال‌های یازدهم و دوازدهم بر کنکور است معاون وزیر: مدیران مدارس بازیگران اصلی در تحول نظام آموزش و پرورش هستند قتل دختر نوجوان به دست پدر در پیرانشهر (۷ بهمن ۱۴۰۳) قتل زن ۳۷ ساله در مراغه| شوهر قاتل دستگیر شد هشدار زرد هواشناسی برای مشهد و خراسان رضوی (۷ بهمن ۱۴۰۳) خسروپناه خبر داد: تصویب سند اسباب‌بازی در آینده نزدیک ۴۶۵ متهم به سرقت در مشهد به دام افتادند (۷ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم و سنجش چه پیشنهادی برای تاثیر پایه دوازدهم در آزمون سراسری دارد؟ صدور هشدار هواشناسی نسبت به بارش برف و باران در ۱۰ استان (۷ بهمن ۱۴۰۳) جزئیات تردد قطارهای تندروی تهران - مشهد اعلام شد دستگیری همسر متهم ردیف اول پرونده «رضایت خودرو» تعهد ایجاد ۱۵ هزار فرصت شغلی برای نیازمندان تحت پوشش کمیته امداد در خراسان رضوی طرح های مسکن راه و شهرسازی خراسان رضوی به ۸۰ همت بودجه نیاز دارد حذف کنسرو ماهی از تغذیه دانشجویان پس از مسمومیت گسترده در دانشگاه فرهنگیان معاون پرورشی وزارت آموزش‌وپرورش: ۱۵ هزار مجوز استخدام گرفته‌ایم، اما همچنان نیرو لازم داریم کشف بیش از ۶ هزار کالای قاچاق در فرودگاه‌های کشور از ابتدای امسال تاکنون (۷ بهمن ۱۴۰۳) پخت نان سبوس‌دار در ۱۴۰۰ نانوایی دقت ۹۷ درصدی هوش مصنوعی در تشخیص بیماری‌های ریوی افزایش ۲۴ درصدی حیوان‌گزیدگی در نیشابور برگزاری بیست و سومین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش (۷ بهمن ۱۴۰۳) واکسن اچ. پی. وی چه زمانی وارد برنامه واکسیناسیون ملی می‌شود؟ تجمع داوطلبین شاکی به خطای سیستمی در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
سرخط خبرها

مقامات وزارت بهداشت پاکستان از شناسایی سویه جدیدی از ویروس فلج اطفال خبردادند

  • کد خبر: ۱۷۳۴۸۹
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲
مقامات وزارت بهداشت پاکستان از شناسایی سویه جدیدی از ویروس فلج اطفال خبردادند
مقامات وزارت بهداشت پاکستان می‌گویند یک مورد ابتلا به ویروس فلج اطفال در شهر «پیشاور» شناسایی کرده‌اند که بومی افغانستان است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از روزنامه «داون»، آزمایشگاه ملی فلج اطفال موسسه ملی بهداشت پاکستان تایید کرد که یک سویه از ویروس تهاجمی «پولیو نوع۱» (WPV۱) که به صورت ژنتیکی با افغانستان مربوط است، در شهر پیشاور شناسایی شده است.

با شناسایی این ویروس، موارد ابتلا به فلج اطفال در سال جاری میلادی (۲۰۲۳) در پاکستان به ۱۱ مورد رسید. این پنجمین بار است که یک سویه از ویروس فلج اطفال که دارای ژنوم افغانستانی است در پاکستان مشاهده می‌شود که نشان‌دهنده انتقال بین‌مرزی دو کشور است.

ویروس جدید فلج اطفال در منطقه «نارای‌خوار» شهر پیشاور ثبت شده است. مقامات موسسه ملی بهداشت پاکستان می‌گویند این سومین مورد ابتلا به فلج اطفال در این منطقه و چهارمین مورد در شهر پیشاور در سال جاری میلادی است.

یک مورد دیگر نیز در منطقه «لاراما» به دست آمده است. نمونه تازه کشف‌شده در خوشه «وای‌بی۳ای» (YB۳A) طبقه‌بندی می‌شود که خطرناک است و در صورت درمان نشدن در مراحل اولیه، به‌ شدت کشنده است. پزشکان آزمایشگاه فلج اطفال در پیشاور اعلام کرده‌اند که نمونه جدید با نوع کشف‌شده در منطقه «اسعدآباد» کنر که با پاکستان هم‌مرز است و در سپتامبر سال گذشته میلادی (۲۰۲۲) کشف شد، ۹۹.۱۱ درصد شباهت ژنتیکی دارد.

یک مقام وزارت بهداشت پاکستان می‌گوید آخرین مورد از ابتلا به ویروس فلج اطفال نوع یک که به «پولیو وحشی» معروف است، سال ۲۰۲۰ در پاکستان شناسایی شد و پس از آن موردی از این نوع وجود نداشت اما حالا با شناسایی این مورد، شیوع پولیو وحشی دوباره تثبیت شده است.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، پاکستان برای ریشه‌کنی فلج اطفال تلاش‌های گسترده‌ای آغاز کرده و در حال حاضر در حال بررسی وضعیت ویروس فلج اطفال در این کشور است.

افغانستان و پاکستان دو کشوری‌ هستند که هنوز نتوانسته‌اند فلج اطفال را کاملا ریشه‌کن کنند. رفت‌وآمد بیش از حد میان دو کشور هم امکان ریشه‌کن کردن این ویروس در هر دو کشور را کاهش داده است. در افغانستان با وجود واکسیناسیون چنددوره‌ای در طرح ملی مبارزه با فلج اطفال، تا آخر ژوئن سال جاری میلادی پنج مورد ابتلا به ویروس فلج اطفال شناسایی شد که هر پنج مورد در استان «ننگرهار» در شرق این کشور و هم‌مرز با کشور پاکستان سکونت داشتند.

برخی مردم افغانستان به‌خصوص اهالی مناطق جنوبی و شرقی این کشور به وجود ویروس فلج اطفال باور ندارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->