سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

نماز جمعه، تریبون مطالبه گرفتاری مردم

  • کد خبر: ۱۷۳۷۵۲
  • ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۰
نماز جمعه، تریبون مطالبه گرفتاری مردم
استاندار خراسان رضوی گفت: دولت با بهره‌گیری از ظرفیت فرهنگی عظیم ائمه جمعه در سراسر کشور، توانسته تا حد زیادی در تحقق چشم‌اندازهای مختلف اجرایی موفق باشد و پیمودن این مسیر اگرچه گرفتاری‌های بسیاری هم دارد اما باور داریم که بر بستر فرهنگ‌سازی می‌تواند تا حد زیادی تسهیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نظری، استاندار خراسان رضوی در گردهمایی نمایندگان ولی‌فقیه در استان‌ها و ائمه جمعه شهرستان‌های شرق کشور که در قالب همایش دوروزه «عهد همدلی» در مشهدالرضا(ع) در حال برگزاری است، ضمن تقدیر از مطالبه‌گری و مجاهده فرهنگی ائمه جماعات در تبیین دستاوردهای امیدآفرین دولت خاطرنشان کرد: علیرغم همه کمبودها، کاستی‌ها و نواقص هم در بخش مدیریتی و هم منابع، نقاط امیدواری بسیاری در مسیر حل مشکلات کشور وجود دارد. دولت با بهره‌گیری از ظرفیت فرهنگی عظیم ائمه جمعه در سراسر کشور، توانسته تا حد زیادی در تحقق چشم‌اندازهای مختلف اجرایی موفق باشد و پیمودن این مسیر اگرچه گرفتاری‌های بسیاری هم دارد اما باور داریم که بر بستر فرهنگ‌سازی می‌تواند تا حد زیادی تسهیل شود.

وی ادامه داد: با وجود علمای گران‌قدر، خطیب نماز جمعه و نماینده ولی‌فقیه بصیر، حوزه‌های علمیه توانمند و جمعیت طلاب دغدغه‌مند، خراسان رضوی الگوی موفقی در همگرایی جامعه تبیین گران فرهنگی و بدنه اجرایی دولت بوده است.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه مسئول هم باید خودش به حل مشکلات امیدوار باشد و هم امیدآفرینی کند، تصریح کرد: امروز انباشتی از مشکلات در بخش‌های مختلف وجود دارد که برپایه نواقص موجود از گذشته حاصل شده اما ما معتقدیم که وجود مشکل دلیل موجهی برای توقف نیست و با پشتیبانی مردم و ظرفیت‌های فرهنگی جامعه روحانیت به‌خصوص ائمه جمعه، می‌توان گره‌گشایی کرد، پیش رفت و کار را به سرانجام رساند.

وی تأکید کرد: راهبرد اصلی دولت سیزدهم آن است که هر مشکلی به وجود بیاید، قابل‌حل است و این منطق برپایه همدلی و همبستگی درونی است که ختم به نتیجه خواهد شد.

مطالبات مردم باید محور نماز جمعه باشد
نظری ضمن برشمردن برخی چالش‌های موجود در استان‌های شرق کشور، نماز جمعه را تریبون مناسبی برای پیگیری مطالبات مردم دانست و گفت: در منطقه شرق کشور، دچار عقب‌ماندگی‌های جدی هستیم. یکی از موضوعات مهم ما، مسئله آب است که گریبان هر چهار استانی شرقی را گرفته و حل‌وفصل آن امکان‌پذیر نیست مگر به خواست واحد در همه استان‌ها تا مطالبه و طرح موضوع با مسئولان به یک گفتمان فراگیر تبدیل شود.

وی ابراز کرد: در شرق کشور فقط حدود ۳۵ کیلومتر آزادراه وجود دارد که همان هم مربوط به آزادراه ملک‌آباد به مشهد است و این تنها یک مظهر از مسئله حمل‌ونقل و فقر اساسی در موضوع راه‌های مواصلاتی است. چالش در شبکه انتقال انرژی هم یکی دیگر از زمینه‌های بحرانی شرق کشور است؛ موضوعی که در زمستان سخت سال گذشته باعث بروز قطعی گاز در تربت‌جام شد و حتی استان خراسان جنوبی نیز در نقاط مختلف این خطر را احساس کرد.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: همه این مشکلات درحالی است که شرق کشور حائز اهمیت راهبردی و ژئوپلیتیک بسیاری است. در یک نمونه، کریدور شمال به جنوب کشور که در کوتاه‌ترین حالت ممکن می‌تواند راه‌آهن چابهار را به راه‌آهن گرگان اتصال دهد و بنابراین این مسیر راهبردی چاره‌ای جز گذر از شرق کشور ندارد.

وی افزود: همه این مشکلات به‌موازات کمبود سرانه فضای آموزشی، درمانی و ورزشی در استان خراسان رضوی، زمینه را برای تشدید چالش فراهم کرده و ابعاد بحران افزوده است. پیشنهاد ما برای رسیدگی به این مشکل البته این بود که در برنامه هفتم توسعه، راهبرد مشخصی برای حل مشکل شرق کشور اندیشیده شود اما در حالت کلی، ائمه جمعه نیز می‌توانند با ظرفیت تأثیرگذاری خود به میدان بیایند و با همپوشانی مطالبات، چشم‌انداز توسعه شرق کشور در برنامه هفتم توسعه را به یک خواسته فراگیر ملی تبدیل کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->