فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

«سال‌های عقرب» محمد بهارلو بعد از ۳ دهه دوباره منتشر شد

  • کد خبر: ۱۷۳۸۱۲
  • ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
«سال‌های عقرب» محمد بهارلو بعد از ۳ دهه دوباره منتشر شد
رمان «سال‌های عقرب» نوشته محمد بهارلو پس از ۳ دهه، بار دیگر منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رمان «سال‌های عقرب» نوشته محمد بهارلو پس از سه دهه توسط نشر خرمن و به قیمت ۱۷۰ هزار تومان تجدید چاپ شده است. چاپ جدید رمان «سال‌های عقرب» در تیر ۱۴۰۲ منتشر شده و به نوشته بهارلو «کتاب حاضر ویراست جدید یا روایت صیقل‌یافته آن است که شاید تفاوت و امتیاز آن بیش از هر چیز در نحوه تالیف کلام یا سبک رمان باشد.»

محمد بهارلو (زاده ۱۳۳۴ در آبادان) نویسنده ایرانی است. او نخستین داستان خود را در سال ۱۳۵۲ با عنوان «گاومیش» نوشت. مدت‌ها با نشریاتی نظیر آدینه، دنیای سخن و چیستا همکاری داشت و سال‌ها مدرس کارگاه داستان‌نویسی بود. مقالات بسیاری از بهارلو در زمینه داستان‌نویسی و فرهنگ عامیانه و قصه‌های هزارویک شب منتشر شده‌است.

از داستان‌های منتشرشده محمد بهارلو می‌توان به «بانوی لیل»، «عروس نیل»، «شهرزاد قصه بگو» و «عشق‌کشی» اشاره کرد.



در بخشی از این رمان آمده است:

قفس قناری تو سایه از دیوار آشپزخانه آویزان بود. گفت: نمی‌دانم چرا دو روز است صداش درنمی‌آید.

-مال هواست. پاییز دارد از راه می‌رسد.

-پارسال از خواندن نیفتاد. تو قفس چه‌طور می‌توانند از فصل‌ها سردربیاورند؟

-پرنده‌ها تو پاییز غذای کمتری نصیب‌شان می‌شود.

-پرنده مهاجر است که گرسنه می‌ماند نه پرنده تو قفس.

-پرنده گرسنه گرسنه است، چه مهاجر باشد چه تو قفس.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->