ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

۷ کانال انتخاباتی غیرقانونی در خراسان رضوی متوقف شد

  • کد خبر: ۱۷۴۲۹
  • ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۰
۷ کانال انتخاباتی غیرقانونی در خراسان رضوی متوقف شد
برخی ازکانال‌هایی که درسطح استان فعالیت‌های انتخاباتی غیرقانونی انجام داده‌اند، شناسایی واز فعالیت هفت کانال نیز جلوگیری شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سید امیر مرتضوی ظهر دوشنبه در جلسه شورای اداری که در اتاق بازرگانی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، دادگستری خراسان رضوی به دو نکته اخلاق و قانون توجه ویژه‌ای دارد.

معاون امور اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری خراسان رضوی با اشاره به اینکه این دو عنصر تکمیل‌کننده یکدیگر هستند، افزود: شعار قوه قضائیه پیشگیری است، لذا با توجه به اقدامات پیشگیرانه از جرم، امروز شاهدیم که پرونده قضائی در مشهد تشکیل نشده و تنها در سطح استان، ۱۵ پرونده در حال بررسی و رسیدگی است.

وی با تأکید بر حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تصریح کرد: قوه قضائیه دائماً در حال رصد و بررسی رفتار‌های نامزد‌ها و ستاد‌های انتخاباتی آنان هست، لذا خواهانیم تا مسئولان اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی، قوه قضائیه را در این مسیر همراهی کنند تا شاهد برگزاری انتخابات به نحو احسن باشیم.

مرتضوی از شناسایی برخی از کانال‌هایی که در سطح استان فعالیت‌های انتخاباتی غیرقانونی انجام داده‌اند خبر داد و اظهار کرد: فعالیت هفت کانال را در استان متوقف کردیم. نباید اجازه دهیم تا از فضای ادارات و سازمان‌ها برای تبلیغات انتخاباتی استفاده شود.

در ادامه محمدرضا هاشمی، فرماندار مشهد با اشاره به فعالیت‌های ستاد انتخابات استان، اظهار کرد: استان آماده برگزاری انتخابات پرشور است تا بتوانیم بار دیگر حماسه‌ای بزرگ در استان رقم بزنیم.

وی با بیان اینکه حوزه‌های انتخاباتی در مشهد نسبت به دوره‌های قبل افزایش داشته است، ابراز کرد: در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی مشهد دارای ۱۹ حوزه انتخاباتی است. همچنین تعداد شعب اخذ رأی برای اولین بار در مشهد به ۳۸ درصد افزایش یافته است.

فرماندار مشهد با اشاره به تعامل و همکاری خوب هیئت‌های اجرایی و دفتر نظارت، اظهار کرد: برای امنیت برگزاری انتخابات مجلس در هر منطقه، یک فرمانده ارشد انتظامی انتخاب کرده‌ایم، این فرمانده انتظامی درواقع مسئول منطقه و نظارت است.

هاشمی با اشاره به اینکه ۲۲ بهمن‌ماه اسامی نامزد‌های مجلس به فرمانداری ابلاغ می‌شود، ادامه داد: ۲۳ بهمن‌ماه اسامی نامزد‌ها منتشر و سپس تبلیغات آن‌ها به مدت یک هفته آغاز می‌شود.

فرماندار مشهد با تأکید بر اینکه امکانات مشهد باید برای برگزاری انتخابات بسیج شود، ابراز کرد: همه ما در برگزاری انتخابات باید اصل بی‌طرفی و قانون‌مداری را رعایت کنیم.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->