معاون وزیر کشور: شهرداران فعلی تا زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها به کار خود ادامه خواهند داد

  • کد خبر: ۴۴۵۵۹۱
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۳
معاون وزیر کشور: شهرداران فعلی تا زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها به کار خود ادامه خواهند داد
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور با اشاره به نامشخص بودن زمان برگزاری انتخابات شورای هفتم شهر اعلام کرد: شهرداران فعلی تا زمان برگزاری انتخابات به فعالیت خود ادامه خواهند داد و تغییر شهرداران، مگر در موارد دارای پرونده قضایی یا سابقه فساد، در دستور کار نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود نصرتی، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور، امروز سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ در نشست با حضور استاندار خراسان رضوی و مدیران حوزه معاونت عمرانی استان در محل استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شورای هفتم شهر اعلام آمادگی کرده است، اما در شرایط فعلی زمان دقیق برگزاری انتخابات مشخص نیست و این وضعیت، امکان برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت و بلندمدت را برای شورا‌های شهر و شهرداران با محدودیت مواجه کرده است.

تداوم فعالیت شهرداران تا برگزاری انتخابات

وی افزود: تا زمان برگزاری انتخابات شورا‌های شهر، شهرداران فعلی به کار خود ادامه خواهند داد و شهرداری که در حال حاضر مسئولیت دارد، در صورت نداشتن پرونده قضایی یا سابقه فساد، به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

نصرتی ادامه داد: با توجه به اینکه زمان دقیق برگزاری انتخابات مشخص نیست و امکان برنامه‌ریزی برای دوره جدید مدیریت شهری وجود ندارد، افراد واجد شرایط نیز نمی‌پذیرند مسئولیت شهرداری را برای دوره‌ای با مدت نامعلوم بر عهده بگیرند. بنابراین، شهرداران فعلی تا زمان برگزاری انتخابات به فعالیت خود ادامه خواهند داد، مگر آنکه دارای پرونده قضایی یا سابقه فساد باشند.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور گفت: این تصمیم دارای مصوبه شورای عالی امنیت ملی است و وزیر کشور نیز موضوع را ابلاغ کرده است. وی تأکید کرد: باید با همدلی و در کنار یکدیگر امور شهر‌ها را پیش برد.

کاهش منابع شهرداری‌ها و افزایش انتظارات

نصرتی همچنین با اشاره به وضعیت منابع شهرداری‌ها گفت: منابع شهرداری‌ها کاهش یافته، در حالی که انتظارات از شهرداری‌ها افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: خراسان رضوی ۹۶ شهردار و ۱۸ نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد که همه این افراد ظرفیت‌هایی برای اثرگذاری در فضای عمومی و سیاسی کشور محسوب می‌شوند.

معاون وزیر کشور تأکید کرد: مطالبات استان خراسان رضوی باید با استفاده از همین ظرفیت‌ها پیگیری و دنبال شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.