مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳)| ریزش تمام شد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه، ۲۱ اسفند ۱۴۰۳) مهر تایید اتحادیه اروپا بر کیفیت سوخت هواپیماهای ایرانی خرید صوری نان توسط یک نانوایی در مشهد با ۳۶ کارت بانکی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) تشکیل کارگروه ویژه در استانداری برای رفع مشکلات اجرایی پروژه پدیده شاندیز (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | نیسان سیلفی ۹۰ میلیون تومان گران‌تر شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | افت ۲۵ میلیون تومانی ری‌را معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ تورم منتهی به بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در استان ۳۳.۱ درصد بوده است دستورالعمل خرید تضمینی گندم سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پیش‌بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۴ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی خبر داد: برگزاری نمایشگاه ایران‌اکسپو با حضور پررنگ خراسانی‌ها صادرات خرما ممنوع شد افزایش تعطیلات هفته باید مطابق با میزان رفاه مردم باشد مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: سیاست‌های راهبردی ما تکیه بر توان داخل است تقابل خریداران و فروشندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) افزایش ۱۰۰ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) انبار یا خرید فوری میلگرد؟ کدام استراتژی سودآورتر است؟ زمان شرکت در پذیره‌نویسی حق تقدم «کیاناح» اعلام شد | تفاوت پذیره‌نویسی و عرضه‌اولیه در چیست؟ دور جدید پیش فروش سکه از امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود | عرضه انواع سکه ضرب ۱۴۰۴ قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۹۴ هزار تومان انتخاب ۸ شهرستان به‌عنوان مکمل سفر در خراسان رضوی برای نوروز ۱۴۰۴ زمان شارژ کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد + مبالغ و جزئیات قیمت امروز گوشت و مرغ اعلام شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | کله پاچه در مشهد چند؟ کاهش ساعت کار هفتگی در بخش خصوصی هم اجرا شود قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه با دلار چند هزار تومانی پیش‌فروش می‌شود؟ زمان انتشار اوراق گواهی طلای بانک مرکزی مشخص شد هزینه جدید کارشناسی رنگ خودرو اعلام شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ثبت‌نام دوباره برخی حذف‌شدگان طرح ملی مسکن از یکم تا دهم اسفند

  • کد خبر: ۱۷۴۹۴
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۲
ثبت‌نام دوباره برخی حذف‌شدگان طرح ملی مسکن از یکم تا دهم اسفند
آن دسته از رد شدگان طرح ملی مسکن که بی‌جهت فرم «ج» آن‌ها قرمز بوده، می‌توانند با مراجعه حضوری به ادارات راه و شهرسازی، ثبت نام خود را تثبیت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دور اول ثبت نام طرح ملی مسکن از ۱۸ آبان آغاز شد و در ۳۰ آذر ماه به اتمام رسید.

اسامی واجدان شرایط دریافت واحد مسکونی در این مرحله از ثبت نام در ۱۴ بهمن ماه از طرق پیامک به آن‌ها اعلام شد که در این میان، تعدادی از متقاضیان به دلیل دارا نبودن شرط عدم دریافت تسهیلات مسکن یا استفاده از امکانات دولتی بخش مسکن یا ثبت نام در طرح مسکن مهر که در سامانه وزارت راه و شهرسازی به فرم «ج» مشهور است، جز واجدان شرایط شناخته نشدند.


حال آنکه بخشی از این افراد اگرچه در طرح مسکن مهر ثبت نام کرده بودند، اما در ادامه آن انصراف داده و از دریافت واحد مسکونی یا تسهیلات مسکن منصرف شده بودند که این انصراف در سامانه وزارت راه و شهرسازی درج نشده و لذا فرم «ج» افراد مذکور قرمز بوده است.


به گفته معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، این افراد می‌توانند در بازه زمانی یکم تا دهم اسفند ماه سال جاری با مراجعه حضوری به ادارات راه و شهرسازی استان‌ها و شهرستان‌های مربوطه و ارائه مستندات و مدارک خود، نسبت به سبز شدن فرم «ج» اطمینان حاصل کرده و در ادامه طرح ملی مسکن حضور داشته باشند.


ثبت‌نام دوباره کسانی که فرم «ج» آن‌ها بی دلیل قرمز بود


در همین راستا، محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی و دبیر شورای عالی مسکن درباره حذف برخی از متقاضیان طرح ملی مسکن به دلیل قرمز بودن فرم «ج» آنها، علی رغم عدم استفاده از تسهیلات مسکن یا ثبت نام مسکن مهر اظهار داشت: اگر این دسته از متقاضیان بین اول تا دهم اسفند به سامانه مراجعه کنند با دستورالعمل‌های صادره در این خصوص مواجه خواهند شد.


وی ادامه داد: این دسته از متقاضیان می‌بایست به ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها یا ادارات راه و شهرسازی شهرستان محل اقامت خود مراجعه کنند و با ارائه اسناد و مدارک، به رفع مشکل پیش آمده اقدام کنند.


معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه جای نگرانی در این خصوص نیست و ثبت نام آن‌ها در مرحله اول طرح ملی مسکن، به قوت خود باقی است، گفت: امتیاز آن‌ها نگه داشته می‌شود تا وضعیتشان تعیین تکلیف شود.


وی تأکید کرد: این دسته از متقاضیان طرح ملی مسکن، نیازی به ثبت نام مجدد در مرحله دوم این طرح که از ۲ اسفند آغاز می‌شود، ندارند، افزود: این ایراد برای تعدادی از متقاضیان مسکن مهر پیش آمده که علی رغم انصراف از مسکن مهر، این انصراف آن‌ها در سامانه ثبت نشده و از نظر سامانه‌های اطلاعاتی وزارت راه و شهرسازی، همچنان فرم «ج» آن‌ها قرمز است، چون ممکن است در این سال‌ها برای سبز شدن فرم «ج» خود پیگیری نکرده اند.


محمودزاده با بیان اینکه این موضوع عمدتاً برای اعضای انصرافی تعاونی‌های مسکن مهر به وجود آمده، تصریح کرد: از اول اسفند تا دهم اسفند با مراجعه به ادارات راه و شهرسازی، این مشکل برطرف خواهد شد.


معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: آن دسته از افرادی که در شهر‌های جدید برای دریافت مسکن مهر ثبت نام کرده بودند، ولی از ادامه فعالیت و دریافت واحد مسکونی انصراف داده اند، اما فرم «ج» آن‌ها همچنان قرمز است، با شرکت عمران شهر‌های جدید هماهنگ کرده ایم که افرادی که به آن‌ها مراجعه کنند، این مشکل برای آن‌ها برطرف شود.


محمودزاده خاطرنشان کرد: همه افرادی که بی جهت فرم «ج» آن‌ها قرمز است، در این مدت اقدام به رفع این مشکل خواهیم کرد. چراکه در ابتدای ثبت نام مسکن مهر، هنوز برای عده‌ای از افراد کد ملی تخصیص نشده بود که بر اساس اسم و مشخصات شناسنامه‌ای، اقدام به نام نویسی کرده بودند؛ برخی از این افراد از مسکن مهر انصراف داده بودند که باید برای ثبت شدن انصراف آن‌ها در سامانه وزارت راه و شهرسازی، حضوری و با ارائه مدارک سجلّی و هویتی به ادارات راه و شهرسازی استان‌ها مراجعه کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->