کاهش چشمگیر بارندگی در ۱۹ استان کشور طی سال آبی جاری کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال ۱۴۰۳ مجازی شد راه‌اندازی قطار بین‌المللی تهران - وان (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مصطفی اسدی مدیرکل جدید آموزش و پرورش خراسان رضوی شد + سوابق افزایش هزینه سفر به عتبات عالیات، چالش جدید زائران کمبود ید در زنان باردار و دانش‌آموزان چند استان کشور آزادی ۱۴ زندانی در پی بازدید معاون رئیس جمهور از ندامتگاه زنان تهران تزریق واکسن «روتاویروس و پنوموکوک» برای کودکان رایگان است توصیه‌های وزارت بهداشت درباره خرید زولبیا و بامیه و خرما دستگیری قاتلی که برادر ۱۵ ساله‌اش را در مسجدسلیمان به قتل رساند روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تراکنش نسخه الکترونیک ثبت می‌شود افزایش ۱۶ درصدی پرواز‌های فرودگا‌ه‌ بین‌المللی مشهد طی سال ۱۴۰۳ خرید برج تجاری و خانه در دبی و اسپانیا، نتیجه اعتماد به مدیران فاسد در پرونده چای دبش رشد ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگا‌ها در بودجه ۱۴۰۴ آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش چه زمانی برگزار می‌شود؟ وضعیت بحرانی ذخایر آبی سدها | کاهش ۴۱ درصدی بارش‌ها در سال آبی جاری معاون میراث‌فرهنگی کشور: به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم معاون بهداشت وزارت بهداشت: ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات در ۸ استان رخ می‌دهد تأکید معاون رئیس جمهور در خصوص لزوم تغییرات فرهنگی در مقابله با خشونت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران تا سه‌شنبه معاون سابق وزیر آموزش و پرورش: ۷۰ هزار مربی کم داریم برای مهار افزایش قیمت بلیت هواپیما نیازمند بازنگری در رأی دیوان عدالت هستیم صادق حسین زاده معاون جدید پرورشی وزارت آموزش‌ و پرورش شد + سوابق اضافه‌کار اجباری پرستاران ممنوع است هشدار سازمان غذا و دارو درباره کیسه‌های چای (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) ترمیم آسیب قرنیه با سلول‌های بنیادی افکار مخربی که مقدمه‌ای برای خیانت بین همسران می‌شود | وسوسه‌های یک ذهن نازیبا وزیر آموزش و پرورش: فعالیت‌های آموزشی مدارس تا پایان سال ادامه دارد
سرخط خبرها

ثبت مسکن ملی را از امروز نهایی کنید

  • کد خبر: ۱۶۹۹۳
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۱
ثبت مسکن ملی را از امروز نهایی کنید
مرحله اول ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن با ارسال پیامک در روز دوشنبه ۱۴ بهمن ماه به متقاضیان واجد شرایط انجام شد و از امروز چهارشنبه ۱۶ بهمن ماه افراد مذکور می‌توانند با ورود به سامانه tem.mrud.ir ضمن تطبیق مدارک و بررسی شرط چهارم که شامل پنج سال سابقه سکونت در محل موردتقاضای مسکن است ثبت‌نام نهایی خود را انجام دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، امکان اعتراض برای حذف شدگان نیز وجود دارد. این دسته از متقاضیان باید اول اسفند به سامانه ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن مراجعه کرده و دلایل رد تقاضای خود را مشاهده کنند.

 

اردبیل، خوزستان و سیستان و بلوچستان دارای بیشترین متقاضی

 

معاون مسکن وساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: در ثبت‌نام مرحله اول، استان‌های اردبیل با ۶۶ درصد، خوزستان با ۶۴ درصد و استان‌های سیستان‌وبلوچستان و کرمان مشترکا با ۶۲ درصد بیشترین متقاضیان واجدشرایط را به خود اختصاص دادند.

 

محمودزاده با اشاره به اینکه استان‌های سمنان با ۳۵ درصد، خراسان جنوبی با ۳۹ درصد، و استان مرکزی با ۴۱ درصد کمترین آمار متقاضی واجدشرایط را در مرحله اول ثبت نام به خود اختصاص دادند، افزود: در استان تهران ۴۶.۵ درصد واجد شرایط شناخته شده و ۵۳.۵ درصد جزو حذف شدگان بودند.

 

بررسی سابقه سکونت پنج ساله متقاضیان

 

به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، یکی از بررسی‌ها برای استان‌ها باقیمانده است که شامل سابقه پنج سال سکونت در محلی است که متقاضیان ثبت نام کرده‌اند که این مورد باید بررسی شود.

 

محمودزاده خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود با بررسی آن شرط نیز، ریزش‌هایی در متقاضیان غیرقطعی مرحله اول رخ دهد.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی با یادآوری این مطلب که پالایش مرحله اول مربوط به آمارهایی است که شامل سبز بودن فرم ج، عدم مالکیت و استفاده نکردن از تسهیلات بانکی است، توضیح داد: روز گذشته، ۱۴ بهمن به تمامی واجدان شرایط در مرحله اول ثبت‌نام پیامک ارسال شد. از فردا ۱۶ بهمن، متقاضیانی که پیامک دریافت کرده‌اند باید به سایت  مراجعه کنند. در سایت جدول زمانبندی حضور متقاضیان و آدرسی که باید برای  تکمیل و تطبیق مدارک به آن مکان، مراجعه کنند درج شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه سعی شده تا مراجعه مردم و مراحل ثبت‌نام به دقت انجام شود، گفت: در سامانه ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن زمان حضور در نمایندگی‌ها و یا ادارات کل، بر اساس حروف الفبا، زمانبندی شده است.

 

محمودزاده افزود: آن دسته از متقاضیانی که در شهرهای کوچک و شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر هستند به نمایندگی‌ها و یا ادارات کل بنیاد مسکن که آدرس و زمان آن قید شده است مراجعه می‌کنند. همچنین آن دسته از متقاضیانی که در شهرهای بزرگتر هستند یا به ادارات کل و یا نمایندگی‌هایی که بنیاد مسکن معرفی می‌کند، مراجعه خواهند کرد. در شهرهای جدید نیز متقاضیان به نمایندگی شرکت‌های عمران شهرهای جدید مراجعه می‌کنند.

 

به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، متقاضیان در نمایندگی‌های تعیین شده، تشکیل پرونده داده و بر اساس شرایطی که در سایت اعلام شده اصل مدارک و با اسکن ارایه شده مطابقت داده می‌شود. در صورتیکه همه مدارک تکمیل و مطابقت داشته باشد و تعهد محضری که باید بدهند آماده باشد پرونده تکمیل و متقاضیان برای تشکیل پرونده به بانک معرفی می‌شوند.

 

آورده اولیه متقاضیان ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان است

 

وی تاکید کرد: متقاضیان باید در این مرحله ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان آورده اولیه داشته باشند. آورده‌های اولیه متقاضیان در حسابی به نام خودشان باز می‌شود و بعد از آن نیز متقاضیان به پروژه‌ها معرفی خواهند شد. بر اساس قراردادی که بین سازنده و متقاضی بسته می‌شود جدولی ابلاغ می‌شود که مشخص می‌کند، متقاضیان باید در چه مراحلی چه میزان آورده دیگر علاوه بر تسهیلات بانکی به حساب خود واریز کنند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->