پرتاب موفق دو ماهواره ایرانی (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + فیلم با هدف خدمت‌رسانی در حوزه کتاب‌داری، یک محصول دانش‌بنیان در کتابخانه‌های مهم کشور استفاده می‌شود جواب پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل ویدئویی جدید از «اطلس»، ربات انسان‌نمای جدید بوستون داینامیکس نگرانی پنتاگون از ماهواره‌های جاسوسی جدید ایلان ماسک و رابطه‌اش با پوتین ویدیو تبلیغاتی روبوتاکسی (سایبرکب) تسلا | تصویری از آینده وان پلاس ۱۳ معرفی شد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نامه اعتراضی ۸۵۰۰ نویسنده به شرکت‌های هوش مصنوعی

  • کد خبر: ۱۷۵۰۶۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۹
نامه اعتراضی ۸۵۰۰ نویسنده به شرکت‌های هوش مصنوعی
برخی از سیستم‌های کنونی هوش مصنوعی می‌توانند از نویسندگان، حتی نویسندگان بزرگ، تقلید کنند و آثاری همانند آثار آن‌ها به‌وجود بیاورند. این امر اعتراض هزاران نویسنده را برانگیخته است.

به‌گزارش شهرآرانیوز، سیستم‌های هوش مصنوعی فعلی مانند GPT-4 می‌توانند به سبک نویسندگانی، از جمله مارگارت اتوود، یادداشت و داستان بنویسند و حالا هزاران نویسنده نارضایتی خود را نسبت به این موضوع نشان داده‌اند.

در نامه‌ای که بیش از ۸۵۰۰ نویسنده داستان، مطالب غیرداستانی و شعر آن را امضا کرده‌اند، شرکت‌های سازنده مدل‌های زبانی بزرگ مانند ChatGPT و Bard به‌دلیل استفاده بدون اجازه از نوشته‌های آن‌ها مورد سرزنش قرار گرفته‌اند. به گزارش TechCrunch، در متن این نامه آمده است:

این فناوری‌های زبانی، داستان‌ها، سبک و ایده‌های ما را تقلید و آن‌ها را بازگو می‌کنند. سیستم‌های هوش مصنوعی توسط میلیون‌ها کتاب، مقاله و شعر دارای حق چاپ تغذیه شده‌اند و می‌توانند بدون هیچ هزینه‌ای درخواست‌های نامحدودی از کاربران دریافت کنند.

نکته مشخصی که درباره توسعه‌دهندگان سیستم‌های هوش مصنوعی وجود دارد این است که آن‌ها بدون کسب مجوز و اجازه از آثار ناشران استفاده کرده‌اند. نویسندگان در نامه خود توضیح می‌دهند:

با استفاده از نوشته‌های ما در سیستم‌های شما، هوش مصنوعی مولد با پرکردن بازار با کتاب‌ها، داستان‌ها و روزنامه‌نگاری متوسط و ماشینی به حرفه ما آسیب می‌زند.

نویسندگان در این نامه هشدار داده‌اند که با توجه به پیچیدگی‌ها و حواشی مربوط به انتشار آثار بزرگ وضعیت به‌وجودآمده، به‌ویژه به نویسندگان جدیدتر، ضربه خواهد زد. آن‌ها از شرکت‌های سازنده مدل‌های هوش مصنوعی خواسته‌اند تا موارد زیر را انجام دهند:

  • دریافت مجوز برای استفاده از مطالب دارای حق نسخه‌برداری در برنامه‌های هو‌ش مصنوعی مولد
  • پرداخت غرامت منصفانه به نویسندگان بابت استفاده مداوم از آثار انسان‌ها در برنامه‌های هوش مصنو‌عی مولد
  • پرداخت غرامت به نویسندگان بابت استفاده از آثار آن‌ها در خروجی‌های هوش مصنو‌عی

این در حالی است که اتحادیه نویسندگان آمریکا (WGA)، چند ماه قبل، به‌دلیل نگرانی خود درباره هوش مصنوعی، دست به اعتصاب زد و انجمن بازیگران سینما (فدراسیون هنرمندان تلویزیون و رادیو آمریکا [SAG-AFTRA]) نیز در هفته جاری تصمیم به این کار گرفت.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->