ایلان ماسک از حملات شدید خود به رهبران بریتانیا به دنبال چیست؟ گوگل از مقاله‌های صفحه دیسکاور، پادکست می‌سازد یک فیزیکدان ادعا می‌کند «پارادوکس پدربزرگ» سفر در زمان را حل کرده است زمان احتمالی عرضه آیفون SE ۴ مشخص شد تلگرام همکاری‌اش را با دولت‌ها برای اشتراک‌گذاری اطلاعات کاربران افزایش داده است شرکت متا رویکردش در نمایش محتوای سیاسی در فیسبوک، اینستاگرام و تردز را تغییر می‌دهد تریلر جدید فصل دوم سریال «آخرین بازمانده از ما» (The Last of Us) + ویدئو معاون وزیر علوم: هدف ما در برنامه هفتم توسعه کشور، رسیدن به رتبه ۱۴ تولیدات علمی جهان است تصویر ترکیبی تلسکوپ هابل و جیمز وب از برخورد دو کهکشان اضافه‌شدن دستیار هوش مصنوعی Copilot به تلویزیون‌های سامسونگ و ال‌جی بالاخره اولین آیفون در سامانه جامع تجارت ثبت سفارش شد آیا شبکه 5G گوشی‌های سامسونگ با به‌روزرسانی One UI 7 در ایران فعال می‌شود؟ توانایی‌های شگفت‌انگیز ربات انسان‌نمای چینی در چرخش ۳۶۰ درجه پا + فیلم افشاگری مدیرعامل تپسی‌فود از اقدام جدید اسنپ‌فود علیه این شرکت! قاصدک، پلی به دنیای متنوع پیام‌رسان‌ها|رمزنگاری پیام‌ها با فناوری روز دنیا توسط متخصصان ایرانی تصویر لو رفته از گلکسی S25 اولترا لبه‌های گرد و حاشیه‌های بسیار نازک آن را نشان می‌دهد نسل جدید ماهواره‌های استارلینک پهنای باند دانلود ۱ ترابیتی دارند ضرورت حکمرانی منطقی در فضای مجازی سال ۲۰۲۵ و تولد نسل جدیدی به نام بتا + لیست کامل نسل‌ها چینی‌ها بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی جهان را در بیابان‌ می‌سازند لینک‌های ماهواره‌ای جایگزین کابل‌های اینترنت زیر دربا می‌شوند!
سرخط خبرها

دانش فنی ساخت چسب حساس به فشار توسط محققان دانشگاه فردوسی

  • کد خبر: ۱۷۵۱۷
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۴
دانش فنی ساخت چسب حساس به فشار توسط محققان دانشگاه فردوسی
یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه فردوسی مشهد با استفاده از فناوری نانو موفق به ساخت نوعی چسب حساس به فشار شده است که از آن می‌توان در زمینه‌هایی، چون بسته‌بندی، تولید نوارچسب و نوار‌های الکتریکی بهره برد.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی همتیان دامغانی از محققان این طرح اجرای این پروژه را مربوط به سابقه همکاری میان گروه تحقیقاتی دکتر غلامحسین ظهوری از اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با صنعت دانست و گفت: پیش از اجرای این پروژه، پنج نسل از دانشجویان این گروه با صنعت پروژه‌های مختلفی را اجرایی کردند.

وی ادامه داد: با توجه به نیاز یکی از شرکت‌های تولیدی و صنعتی به چسب‌های حساس به فشار و با توجه به نتایج مثبت به دست آمده از تحقیقات پیشین مبنی بر نقش مهم فناوری‌نانو در تولید چسب، پروژه ساخت چسب حساس به فشار در قالب یک پایان‌نامه دانشجویی تعریف و اجرا شد.

این دانش‌آموخته دانشکده شیمی دانشگاه فردوسی مشهد خاطر نشان کرد: در این پروژه از پلیمریزاسیون آمولسیونی دو مرحله‌ای به روش هسته-پوسته در شرایط کنترل شده و دقیق برای تولید چسب استفاده شد. با کاهش ابعاد ساختار چسب به مقیاس نانومتری، استحکام پوستگی از ۰.۰۷ به ۸۲ نیوتن بر میلی‌متر رسید که نتیجه بسیار جالب توجهی است.

همتیان، اندازه قطر ذرات در این چسب را کمتر از ۱۰۰ نانومتر ذکر کرد و یادآور شد: معمولا مقیاس‌های کار پایان‌نامه‌های دانشجویی در حد ۱۰۰ میلی‌لیتر است، اما ما ساخت این چسب را در مقیاس‌های حجمی یک لیتری انجام دادیم تا کمی به مقیاس نیمه‌صنعتی نزدیک‌تر باشیم. با این کار تجاری‌سازی این فرآیند ساده‌تر می‌شود.

محقق این طرح اظهار کرد: با توجه به نتایج به‌دست آمده به نظر می‌رسد که مسیر برای تجاری‌سازی و تولید صنعتی هموار شده است.

به گفته وی، در حال حاضر این شرکت تولیدی صنعتی در حال ساخت راکتوری برای تولید نوعی چسب است که در قالب پروژه‌ دانشجویی پیش از این پروژه فعلی، تعریف و اجرا شده بود.  

همتیان، دامنه استفاده از این چسب را بسیار وسیع دانست و به گفته وی می‌توان از آن در بسته‌بندی، تولید نوارچسب و نوار‌های الکتریکی و بسیاری از محصولات دیگر استفاده کرد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->