مار سمی در کارگاه تزریق پلاستیک و وحشت کارگران (۱۶ اردیبهشت) عزم جدی برای جلوگیری از «کوتاه قامتی» در کشور واژگونی خودرو در خواف خراسان رضوی ۵ مصدوم برجا گذاشت (۱۶ اردیبهشت) حداقل دوسوم سرطانی‌ها در ایران حتماً زنده می‌مانند| سلول‌درمانی، درمان قطعی سرطان نیست قتل هولناک زن میانسال و دستگیری فرزند بی رحم(۱۶ اردیبهشت) راز جسد بی‌سر مرد افغانستانی فاش شد (۱۶ اردیبهشت) قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد آتش سوزی آشپزخانه در محله مفتح اطفا شد +تصویر(۱۶ اردیبهشت) نسخه طب ایرانی برای سرطان توصیه به مصرف آب چاه به جای آب‌های بسته‌بندی شده غیرکارشناسی است دستگیری سه سارق خودرو در مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۴۰ فقره سرقت در مشهد (۱۶ اردیبهشت) چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟ آیا نوزادان می‌توانند ماست بخورند؟ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟ نگهداری برنج پخته در یخچال | برنج پخته چند روز در یخچال می‌ماند؟ دبیر سندیکای تولیدکنندگان مکمل ایران: مکمل خارجی و وارداتی نداریم | روش‌های تشخیص مکمل اصل از تقلبی  برخورد قانونی با معلم‌بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی اگر شانه‌ها و کتفتان جوش می‌زند، بخوانید
سرخط خبرها

تغییر ملیت ترفند جدید پشت‌‌کنکوری‌های ایرانی برای تحصیل در رشته پزشکی

  • کد خبر: ۱۷۵۳۶۲
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۸
تغییر ملیت ترفند جدید پشت‌‌کنکوری‌های ایرانی برای تحصیل در رشته پزشکی
یک پژوهشگر حوزه مهاجرت از تغییر ملیت دادن برخی پشت‌کنکوری‌ها برای پذیرش در دانشگاه‌های معتبر ایران به عنوان دانشجوی خارجی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی تهمک پژوهشگر حوزه مهاجرت با اشاره به اینکه بعد از فروکش کردن تب و تاب کنکور میزان تماس با دفاتر مهاجرتی برای دریافت اقامت برخی کشور‌های همسایه افزایش یافته است، گفت: اکثر تماس‌گیرندگان افرادی هستند که در رشته‌های تخصصی پزشکی در دانشگاه‌های معتبر کشور قبول نشده‌اند و حالا به دنبال راهی جایگزین برای ورود به دانشگاه هستند.

به گفته وی، دور زدن قوانین و مهاجرت موقت یکی از همین راه‌هاست.

این پژوهشگر حوزه مهاجرت افزود: این افراد پس از اقامت در کشور‌های مقصد، اقدامات مختلفی انجام می‌دهند تا تابعیت آن کشور را دریافت کنند. به طور مثال، بعد از ورود به کشور عراق، استشهادیه محلی جمع می‌کنند که بگویند اصالتا عراقی هستند تا بتوانند شناسنامه عراقی دریافت کنند.

علی تهمک با بیان اینکه کشور‌های عراق، افغانستان و پاکستان در صدر درخواست‌های دانشجویان ثروتمند ایرانی برای تابعیت قرار دارند، ادامه داد: مهاجران به محض دریافت پاسپورت و شناسنامه کشور مقصد به عنوان دانشجوی مهمان به کشور باز می‌گردند و در پردیس‌های بین‌المللی دانشگاه‌های ایران با صرف هزینه‌های گزاف در رشته‌های پزشکی ادامه تحصیل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه در بیشتر موارد حتی نیاز به حضور در کشور مقصد هم نیست، گفت: به گفته دانشجویان، هزینه پاسپورت ۲۰۰ میلیون تومان است و نیازی نیست که به کشور مقصد بروند؛ تنها لازم است که مدارک خودشان را به دفاتر مربوطه ارسال کنند تا پاسپورتشان ۲ ماهه حاضر شود.

وی ادامه داد: اسامی روی پاسپورت همان اسم ایرانی است، اما انگار هویت فرد صادره از کشور عراق است.

علی تهمک افزود: بعد از دریافت پاسپورت، کار‌های ثبت‌نام در دانشگاه‌ها توسط برخی دفاتر مهاجرتی خاص انجام می‌شود.

وی گفت: این دانشجویان هزینه‌های بیشتری نسبت به پذیرش در دانشگاه‌های آزاد پرداخت می‌کنند تا به هدف خود یعنی دریافت مدرک پزشکی و یا دندان‌پزشکی از دانشگاه‌های معتبر ایران برسند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->