ساعت کاری انجام عملیات ساتنا در روزهای پنجشنبه تغییر کرد افزایش ۵۰ درصدی قیمت خودرو‌های وارداتی از ابتدای سال ۱۴۰۴ بورس کماکان در سراشیبی | گزارش وضعیت بازار سهام (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تحویل سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی از امروز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز شد + جزئیات و نحوه دریافت سکه قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش قابل توجه قیمت طلا ماینرها، یک‌پنجم برق کشور را مصرف می‌کنند! کارت سوخت وسایل نقلیه بدون بیمه ابطال می‌شود کاهش زمان ثبت شرکت‌ها به کمتر از ۲ ساعت | فعالیت شرکت‌های صوری و کاغذی غیرممکن می‌شود مشهد، قطب آموزش قانون به فعالان اقتصادی | دومین همایش منطقه‌ای «ثبت، پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید» برگزار شد برق خورشیدی، نور امید در تاریکی ناترازی | گفت‌و‌گو با مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی درباره راه‌حل‌های ناترازی انرژی الزامات جذب سرمایه در نمایشگاه مشهد اینوکس–فاینکس تأمین برق صنایع با هزینه گزاف از طریق دیزل‌ژنراتور‌ها | بار اضافه روی دوش صنعت زمان واریز یارانه نقدی اردیبهشت ۱۴۰۴ ویژه دهک‌های چهارم تا نهم مشخص شد ۶۰ لیتر بنزین سهمیه خرداد امشب شارژ می‌شود (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ پیش‌بینی قیمت دلار، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه ریزی دولت برای خرید ۲۱۰ هزار تن دانه روغنی از کشاورزان داخلی ویدئو| توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره نحوه تسویه حساب با بابک زنجانی قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز
سرخط خبرها

رمزگشایی مرکز آمار ایران از افزایش قیمت مرغ

  • کد خبر: ۱۷۵۴۳۱
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۳
رمزگشایی مرکز آمار ایران از افزایش قیمت مرغ
مرکز آمار ایران در گزارشی اعلام کرد که عرضه گوشت مرغ (ماکیان) در خرداد ماه امسال نسبت به خرداد ۱۴۰۱، کاهش ۲۰ درصدی داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، اردیبشت ماه سال گذشته بود که دولت ارز ترجیحی نهاده‌های دامی را حذف کرد و یارانه نقدی را از ۴۵ هزار تومان به ۳۰۰ هزار تومان برای هر نفر افزایش داد.

قیمت مرغ نیز ظرف یک شب از هر کیلوگرم ۲۳ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان رسید. آن زمان مسئولان اقتصادی دولت معتقد بودند که ارز ۴۲۰۰ تومانی؛ یارانه‌ای است که دولت برای واردات نهاده‌های دامی به وارد کنندگان می‌دهد، اما این یارانه به سفره مردم نمی‌رسد و شیرینی آن به کام عده‌ای رانتخوار و دلال می‌نشیند. در واقع قرار بود با حذف ارز ترجیحی و افزایش یارانه نقدی، بازار کنترل شود.

اکنون بعد از بیش از یکسال از اجرایی شدن این طرح به نظر می‌رسد که همچنان بازار گوشت و مرغ به نحوی که تقاضای مردم را تامین کند، تنظیم نشده است.

مرکز آمار در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرده است که میزان عرضه گوشت ماکیان (مرغ و خروس) در خرداد ماه ۲۰ درصد نسبت به خرداد ۱۴۰۱ کاهش پیدا کرده است. این کاهش عرضه در ماه گذشته باعث افزایش قیمت مرغ و حتی کم‌یاب شدن آن در بازار شد. در تیر ماه نیز وضعیت بازار بهبودی پیدا نکرد و همچنان پیدا کردن مرغ با نرخ مصوب در بازار کار آسانی به شمار نمی‌آید.

مرکز آمار ایران در گزارش خود نوشت: مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در خرداد ۱۴۰۲ با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشان‌دهنده کاهش ۲۰ درصدی مقدار عرضه گوشت انواع طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. مقدار عرضه گوشت طیور در خرداد ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل برای ماکیان (مرغ و خروس) ۲۰ درصد، برای بوقلمون ۳ درصد، برای بلدرچین ۴۴ درصد، برای شترمرغ ۲۸ درصد، و برای سایر انواع طیور ۴۲ درصد کاهش داشته است.

همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور در خرداد ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل (اردیبهشت) در حدود ۲۸ درصد افزایش داشته است.

ماهانه چه میزان مرغ در بازار ایران عرضه می‌شود؟

وزن گوشت عرضه‌شده انواع طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در خرداد ۱۴۰۲ جمعاً ۱۶۲٬۰۶۱ تن گزارش شده، که سهم گوشت ماکیان (مرغ و خروس) بیش از سایر انواع طیور بوده است.

بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت عرضه‌شده انواع طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در خرداد ۱۴۰۲ جمعاً ۱۶۲٬۰۶۱ تن گزارش شده، که سهم گوشت ماکیان (مرغ و خروس) بیش از سایر انواع طیور بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت ماکیان (مرغ و خروس) با ١۵۶٬۹۵۶ تن، ۹۶٫۹ درصد از وزن کل گوشت طیور عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت بوقلمون با ۲٬۳۳۳ تن و سایر انواع طیور با ۲٬۷۷۲ تن، به‌ترتیب ۱٫۴ درصد و ۱٫۷ درصد از وزن کل گوشت طیور عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->