دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار جمعه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سفیر ایران از سفر وزیر صنعت به کابل خبرداد ادامه غیبت ناشران افغانستانی در نمایشگاه کتاب تهران
سرخط خبرها

۱۰ مردادماه، آخرین مهلت حضور اتباع افغانستانی در استان کرمانشاه

  • کد خبر: ۱۷۵۶۲۰
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۹
۱۰ مردادماه، آخرین مهلت حضور اتباع افغانستانی در استان کرمانشاه
با توجه به جمعیت روبه‌افزایش اتباع افغانستانی در استان کرمانشاه، از ۲۸ تیرماه، طرح جمع‌آوری اتباع افغانستانی در این استان آغاز شده است که تا ۱۰ مردادماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین استانداری کرمانشاه از مهلت ۱۳روزه برای جمع‌آوری اتباع افغانستانی خبر داد و گفت: «اقامت و اسکان اتباع افغانستانی در کرمانشاه ممنوع شد.»

حمزه سلیمانی، با اشاره به طرح ممنوعیت حضور اتباع افغانستانی در استان کرمانشاه، اظهار کرد: «بر اساس دستور وزارت کشور، هر گونه اقامت، اسکان و به‌کارگیری اتباع افغانستانی در همۀ نقاط استان کرمانشاه ممنون اعلام شده است.»

وی افزود: «طرح شناسایی اتباع خارجی از ۲۸ تیرماه در استان کرمانشاه آغاز شده و تا ۱۰ مردادماه ادامه خواهد داشت و بر اساس این طرح تمام کارفرمایان متخلفی که کارگران افغانستانی خارجی را به‌کار بگیرند دچار تخلف شده‌اند.»

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: «تمامی دستگاه‌ها، به‌ویژه جهاد کشاورزی، ادارۀ کار و رفاه اجتماعی، بخشداری‌ها، فرمانداری‌ها و صمت، آمار اتباع افغانستانی شناسایی‌شده در طرح جمع‌آوری را به این اداره ارسال کنند تا با ارائۀ آمار به نیروی انتظامی مجوز لازم برای دستگیری آن‌ها دریافت شود.»

سلیمانی تأکید کرد: «از همشهریان تقاضا می‌شود هرگونه به‌گارگیری در کارگاه، مزارع و گلخانه‌ها را به شمارۀ ۳۸۴۵۰۱۷۳[۰۸۳] یا به دهیاری و شورای روستا اطلاع دهند.»

در سال‌های اخیر، تعداد افغانستانی‌هایی که در کرمانشاه سکونت گزیده‌اند روبه‌افزایش بوده و انتقاداتی را برانگیخته است.

در همین زمینه، چندی پیش، اسعد صالحی، رئیس تعاونی تأمین نیاز صنفی کارگران و استادکاران ساختمانی و فصلی کرمانشاه، با انتقاد از اینکه کرمانشاه خود با میزان بالای بیکاری مواجه است و کارگران موجود نیز کمبود شغل دارند، گفته بود: «در چنین شرایطی، حضور نیروهای افغان در فرصت‌های شغلی کرمانشاه میزان بیکاری را افزایش خواهد داد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->