چرا بدن در پاییز تشنه‌تر است؟ درباره ابهامات طرح خدمات برخط دارورسانی | نسخه ناخوانای دارورسانی آنلاین مرگبارترین سوء‌استفاده‌های دارویی، عرضه کپسول‌های دست‌ساز لاغری در عطاری یا آرایشگاه‌های زنانه پلیس فتای مشهد جاعلان مدارک دانشگاهی را دستگیر کرد حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی برای واجدین شرایط پرداخت شد (یکم آبان ۱۴۰۴) مسمومیت با دارو؛ بیشترین مسمومیت منجر به فوت در سالهای اخیر | مشهد رکورددار است در جهان، سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان است کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه نگاهی به شبکه فرسوده توزیع آب در مشهد | بحران ۴۰ درصدی، چاره ۱۵ همتی فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار معلم در مدارس غیردولتی | کاهش ساعت تدریس در این مدارس به ۳۰ ساعت دستگیری ۲ موبایل‌قاپ ۱۶ساله در تهران | سارقان: به‌خاطر بدهی به صاحبکارمان دزدی می‌کردیم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش‌های رگباری پراکنده باران در برخی نقاط استان نگرانی از شیوع آنفلوانزای مرغی در کشور ارائه خدمات ماموگرافی رایگان به بانوان ۳۰ تا ۶۹ سال در سه مرکز درمانی مشهد و کاشمر + نام مراکز چند راهکار ساده برای کاهش وزن و لاغری رئیس سازمان تعلیم و تربیت: میل به مهاجرت در دانشگاه‌ها به دلیل غفلت از هویت ایرانی در کودکستان است توصیه‌های مهم برای سلامت قبل از بارداری در بانوان ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی در مراکز تأمین اجتماعی
سرخط خبرها

گلایه معاون راهداری کشور: ۹۰ درصد خودرو‌ها زنجیر چرخ نداشتند

  • کد خبر: ۱۷۵۶۴
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۵
گلایه معاون راهداری کشور: ۹۰ درصد خودرو‌ها زنجیر چرخ نداشتند
معاون راهداری کشور با بیان اینکه ساعات بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم و برخی از راهداران حتی در طول ۴۸ ساعت هیچ غذایی برای خوردن نداشتند، تاکید کرد: از مردم بسیار گله‌مند هستیم چرا که پیش از شروع این موج سرما از آن‌ها خواسته بودیم از سفر‌های غیرضروری بپرهیزند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ حیدر مطاعی درباره آخرین وضعیت راه‌های استان گیلان اظهار داشت: مشکل ترافیکی فقط در ورودی شهر رشت و پس از عوارضی امامزاده هاشم تا شهر رشت وجود داشت که برودت هوا و بارش برف باعث شد ۲۰ کیلومتری شهر رشت ماشین‌های سبک و سنگین بدون زنجیر چرخ و با زنجیر چرخ در این مسیر گیر کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه ارتفاع بارش برف در این مسیر به بیش از یک متر رسید و صف بسیار طولانی از ماشین‌های متوقف شده ایجاد شده بناچار نیوجرسی‌های بخشی از جاده را برداشتیم و در یک لاین مسیر مقابل را به این خودرو‌ها اختصاص دادیم تا مردم بتوانند خود را به رشت برسانند.

معاون راهداری با تاکید بر اینکه مسیر باز شده یک لاین بود و به همین دلیل تردد خودرو‌ها بسیار کند انجام می‌شد، گفت: به هر حال توانستیم با این اقدام بخشی از مشکل را برطرف کنیم.

مطاعی گفت: مهمترین دلیل ایجاد صف‌های طولانی از خودرو‌های متوقف شده در این مسیر رها کردن خودرو‌ها از سوی رانندگان بود. برخی از رانندگان پس از ۲ الی ۳ ساعت معطلی در جاده خودروی خود را که اغلب آن‌ها خودرو‌های سنگین از نوع تریلر بود در میان جاده رها کرده و خودشان را برای استراحت به محلی رساندند.

وی با تاکید بر اینکه هیچ راهی برای جابجایی این خودرو‌ها نداشتیم، ادامه داد: نیرو‌های راهداری توانستند خودرو‌های سبک را با هل دادن به کنار جاده‌ها منتقل کنند، اما هیچ راهی برای انتقال خودرو‌های سنگین بدون سرنشین و راننده نداشتیم.

معاون راهداری کشور با بیان اینکه ساعات بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم و برخی از راهداران حتی در طول ۴۸ ساعت هیچ غذایی برای خوردن نداشتند، تاکید کرد: از مردم بسیار گله‌مند هستیم چرا که پیش از شروع این موج سرما از آن‌ها خواسته بودیم از سفر‌های غیرضروری بپرهیزند.

وی افزود: متاسفانه ۹۹ درصد خودرو‌هایی که در این مسیر گیر افتاده بودند مجهز به زنجیر چرخ نبودند برخی از خودرو‌ها هم با خود زنجیر چرخ به همراه داشتند، اما با توجه به سرمای شدید حاضر نبودند از ماشین پیاده شوند و زنجیر چرخ را نصب کنند.

مطاعی با اشاره به توقف خودرو‌های سنگین و نبود رانندگان این خودرو‌ها برای حرکت دادن آن‌ها اظهار داشت: هر چند پلیس جریمه‌هایی را برای آن‌ها در نظر گرفت، اما این جریمه برای آن‌ها مهم نبود و همچنان به کار خود ادامه می‌دادند.

معاون راهداری ادامه داد: از رانندگان تقاضا می‌کردیم خودروی خود را به زنجیر چرخ مجهز کنند، اما حاضر به این کار نبودند و با چند متر حرکت به دلیل شرایط جاده به خودروی جلویی برخورد می‌کردند و گره ترافیکی ایجاد می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه خوشبختانه صبح امروز با گرم‌تر شدن هوا نمک‌پاشی در این مسیر (خروجی آزادراه قزوین – رشت و ۲۰ کیلومتری شهر رشت از سمت امامزاده هاشم) انجام شد و خوشبختانه حرکت خودرو‌ها در این مسیر جریان پیدا کرده است، اما با توجه به شرایط، ترافیک سنگین و حرکت کند است و می‌توان گفت گره ترافیکی و توقف خودرو‌ها به پایان رسیده است.
 
منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->