اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش قالیباف به برخی اظهار نظرها درباره مجلس در تریبون‎‌های عزاداری

  • کد خبر: ۱۷۵۷۲۴
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۱
واکنش قالیباف به برخی اظهار نظرها درباره مجلس در تریبون‎‌های عزاداری
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکری گفت: این روزها عده‌ای در تریبون‌ها هم قانون تشخیص می‌دهند، هم ابلاغ قانون می‌کنند و هم حرف خلاف می‌زنند؛ ما به آن‌ها تذکر می‌دهیم که وظیفه ندارند موضوعی خلاف قانون را در مجالس عزای حضرت اباعبدالله مطرح کنند.

به گزارش شهرآرانیوز محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز در نشست علنی مجلس در پاسخ به سمیه محمودی نماینده شهرضا و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بود که در جلسه روز دوشنبه دوم مرداد ۱۴۰۲ صحن علنی مجلس در اخطاری به هیئت رئیسه مجلس با اشاره به اصل ۸۸ قانون اساسی و ماده ۲۰۷ آیین نامه داخلی مجلس گفت: بیشتر از یک سال است که من ۲ سوال از وزیر کشور پرسیدم و آقای جوکار باید پاسخ دهد که چرا از این ۲ سوال، تنها یکی از آن‌ها مطرح شده است. سوال من دی ماه ۱۴۰۱ در مجلس به صورت سوال ملی اعلام وصول شد؛ چرا بعد از ۸ ماه از دستور از خارج شده است؟

وی با انتقاد از هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رئیس و هیئت رییسه مجلس به قرآن قسم یاد کردند؛ در ماده ۲۰۷ آیین نامه داخلی مجلس آمده که اگر وزیر عذر موجه داشته باشد، میتواند به مجلس نیاید؛ از رئیس مجلس میخواهم که پاسخ دهد چه دلیل موجهی برای حضور نیافتن آقای وزیر کشور در جلسه است؟

محمودی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: عده‌ای در تریبون‌های ماه محرم علیه مجلس حرف می‌زنند، در این شرایط سکوت رییس مجلس معنایی ندارد. کسانی که الان مدعیان نظام، انقلاب و رهبری هستند هیچ هزینه‌ای برای این نظام و انقلاب نداده‌اند، اما من به عنوان نماینده مجلس باید مسائل مردم را بیان کنم. من به مردم اعلام میکنم تا زمانی که ما هستیم اجازه نمی‌دهیم رفیق بازی و باند بازی جای مسائل اصلی را بگیرد.

محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ با بیان این‌که «هیئت رئیسه مجلس حتما طبق آیین‌نامه عمل کرده‌است»، اظهار کرد: در بند ۵ ماده ۲۰۷ آمده که اگر وزیری که برای سوال به مجلس دعوت می‌شود بصورت کتبی قبل از فرارسیدن زمان جلسه درخواست تاخیر در جلسه را داشته باشد و هیئت رییسه مجلس نیز با این درخواست موافقت کنند و آن را موجه بدانند، می‌تواند ۱۰ روز زمان حضور وزیر در مجلس تمدید شود و او بعد از ۱۰ روز به صحن بیاید. وزیر کشور بصورت شفاهی درخواست کردند، قبول نشده و کتبی درخواست دادن که هیئت رئیسه پذیرفته و وقت ایشان ۱۰ روز تمدید شده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بند‌هایی از بخشنامه معاون سیاسی وزارت کشور خلاف قانون بوده است و خود وزیر کشور نیز این را پذیرفت و اصلاح کرد و بصورت کتبی نامه‌ای در این زمینه به مجلس نوشت. همچنین هیچ وقت مجلس از وزیر کشور نخواسته یا فشار نیاورده که معاون سیاسی خود را تغییر دهد. وزیر کشور از من خواست تا وساطت کنم و یک هفته تا ۱۰ روز فرصت برای او گرفته شود.

قالیباف در پاسخ به موضوع بعدی مطرح شده از سوی این نماینده ادامه داد: این روز‌ها عده‌ای در تریبون‌ها هم قانون تشخیص می‌دهند، هم ابلاغ قانون می‌کنند و هم حرف خلاف می‌زنند؛ ما به آن‌ها تذکر می‌دهیم که وظیفه ندارند موضوعی خلاف قانون را در مجالس عزای حضرت اباعبدالله مطرح کنند.

وی گفت: مجلس طبق روال قانونی به مسیر خود ادامه می‌دهد و ما حتما به حاشیه نمی‌رویم. برای ما حل موضوع مردم اصل است. امروز گرانی، قیمت مرغ، بورس و مشکلات دیگر بحث مردم است. برخی به مجلس تهمت می‌زنند تا آن را به حاشیه ببرند و فکر می‌کنند که ما دغدغه‌های فردی داریم، هرگز چنین چیزی نیست و من روشن و شفاف این موضوع را اعلام می‌کنم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->