ترامپ به عربستان خواهد رفت آخرین وضعیت درگیری‌های شدید میان حامیان بشاراسد و تحریرالشام (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آمریکا: عراق باید وابستگی خود به انرژی ایران را هرچه سریع‌تر کاهش دهد پلیس تهران: شایعه کشف و خنثی‌سازی بمب در ایستگاه مترو تجریش نادرست است شورای نظامی آزادسازی سوریه اعلام موجودیت کرد| نیروهای تحریرالشام از طرطوس رانده شدند+ویدئو سخنگوی گردان‌های قسام: برای هر احتمالی آماده‌ایم؛ دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند برخورد قضایی با عوامل برگزاری مراسم جایزه طراحی داخلی در پی اعمال خلاف عفت عمومی نشست ویژه اروپا در واکنش به قطع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تببین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد
سرخط خبرها

واکنش قالیباف به برخی اظهار نظرها درباره مجلس در تریبون‎‌های عزاداری

  • کد خبر: ۱۷۵۷۲۴
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۱
واکنش قالیباف به برخی اظهار نظرها درباره مجلس در تریبون‎‌های عزاداری
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکری گفت: این روزها عده‌ای در تریبون‌ها هم قانون تشخیص می‌دهند، هم ابلاغ قانون می‌کنند و هم حرف خلاف می‌زنند؛ ما به آن‌ها تذکر می‌دهیم که وظیفه ندارند موضوعی خلاف قانون را در مجالس عزای حضرت اباعبدالله مطرح کنند.

به گزارش شهرآرانیوز محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز در نشست علنی مجلس در پاسخ به سمیه محمودی نماینده شهرضا و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بود که در جلسه روز دوشنبه دوم مرداد ۱۴۰۲ صحن علنی مجلس در اخطاری به هیئت رئیسه مجلس با اشاره به اصل ۸۸ قانون اساسی و ماده ۲۰۷ آیین نامه داخلی مجلس گفت: بیشتر از یک سال است که من ۲ سوال از وزیر کشور پرسیدم و آقای جوکار باید پاسخ دهد که چرا از این ۲ سوال، تنها یکی از آن‌ها مطرح شده است. سوال من دی ماه ۱۴۰۱ در مجلس به صورت سوال ملی اعلام وصول شد؛ چرا بعد از ۸ ماه از دستور از خارج شده است؟

وی با انتقاد از هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رئیس و هیئت رییسه مجلس به قرآن قسم یاد کردند؛ در ماده ۲۰۷ آیین نامه داخلی مجلس آمده که اگر وزیر عذر موجه داشته باشد، میتواند به مجلس نیاید؛ از رئیس مجلس میخواهم که پاسخ دهد چه دلیل موجهی برای حضور نیافتن آقای وزیر کشور در جلسه است؟

محمودی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: عده‌ای در تریبون‌های ماه محرم علیه مجلس حرف می‌زنند، در این شرایط سکوت رییس مجلس معنایی ندارد. کسانی که الان مدعیان نظام، انقلاب و رهبری هستند هیچ هزینه‌ای برای این نظام و انقلاب نداده‌اند، اما من به عنوان نماینده مجلس باید مسائل مردم را بیان کنم. من به مردم اعلام میکنم تا زمانی که ما هستیم اجازه نمی‌دهیم رفیق بازی و باند بازی جای مسائل اصلی را بگیرد.

محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ با بیان این‌که «هیئت رئیسه مجلس حتما طبق آیین‌نامه عمل کرده‌است»، اظهار کرد: در بند ۵ ماده ۲۰۷ آمده که اگر وزیری که برای سوال به مجلس دعوت می‌شود بصورت کتبی قبل از فرارسیدن زمان جلسه درخواست تاخیر در جلسه را داشته باشد و هیئت رییسه مجلس نیز با این درخواست موافقت کنند و آن را موجه بدانند، می‌تواند ۱۰ روز زمان حضور وزیر در مجلس تمدید شود و او بعد از ۱۰ روز به صحن بیاید. وزیر کشور بصورت شفاهی درخواست کردند، قبول نشده و کتبی درخواست دادن که هیئت رئیسه پذیرفته و وقت ایشان ۱۰ روز تمدید شده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بند‌هایی از بخشنامه معاون سیاسی وزارت کشور خلاف قانون بوده است و خود وزیر کشور نیز این را پذیرفت و اصلاح کرد و بصورت کتبی نامه‌ای در این زمینه به مجلس نوشت. همچنین هیچ وقت مجلس از وزیر کشور نخواسته یا فشار نیاورده که معاون سیاسی خود را تغییر دهد. وزیر کشور از من خواست تا وساطت کنم و یک هفته تا ۱۰ روز فرصت برای او گرفته شود.

قالیباف در پاسخ به موضوع بعدی مطرح شده از سوی این نماینده ادامه داد: این روز‌ها عده‌ای در تریبون‌ها هم قانون تشخیص می‌دهند، هم ابلاغ قانون می‌کنند و هم حرف خلاف می‌زنند؛ ما به آن‌ها تذکر می‌دهیم که وظیفه ندارند موضوعی خلاف قانون را در مجالس عزای حضرت اباعبدالله مطرح کنند.

وی گفت: مجلس طبق روال قانونی به مسیر خود ادامه می‌دهد و ما حتما به حاشیه نمی‌رویم. برای ما حل موضوع مردم اصل است. امروز گرانی، قیمت مرغ، بورس و مشکلات دیگر بحث مردم است. برخی به مجلس تهمت می‌زنند تا آن را به حاشیه ببرند و فکر می‌کنند که ما دغدغه‌های فردی داریم، هرگز چنین چیزی نیست و من روشن و شفاف این موضوع را اعلام می‌کنم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->