آیت‌الله علم‌الهدی: مسئولان و رسانه‌ها راوی قدرت نظام باشند | قدرت کشور در خداباوری و ایستادگی مردم است مشهد و ظرفیت طلایی موقوفات برای توسعه اقتصادی چرا آرامش واقعی در یاد خداست؟ برنامه‌ریزی برای برگزاری نمایشگاه با محوریت آثار گنجینه رضوی در ترکیه آیت‌الله سید اسدالله مدنی، دومین شهید محراب و مجاهدی در سنگر علم و عمل مساجد، پایگاه‌های وحدت و گفت‌وگوی بین‌مذهبی | تأکید بر نقش رسانه، جوانان و همکاری‌های بین‌المللی تأکید معاون استانداری خراسان رضوی بر لزوم توسعه وقف با مشارکت دانشگاهیان و وقف‌یاران بررسی تاریخی نقش وقف در توسعه علمی، فرهنگی و اقتصادی جوامع اسلامی نقاشی زائران خردسال غیرایرانی بر دیوار مهربانی | جشنی برای وحدت در حرم امام رضا (ع) ریشه‌های قرآنی و تاریخی وحدت مسلمانان | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در همگرایی امت اسلامی امام صادق(ع)، احیاگر دین، اخلاق، غدیر و عاشورا ۳۰۰ اثر از بانوان هنرمند دارالقرآن کریم، در حرم امام‌رضا(ع) به نمایش درآمد وقت دعوتم کی می‌رسد؟ تو پیشگام هر سلامی، در نمازم سلام کردی و سِحر جهود باطل شد او برای همدلی‌ها آمده درباره ویژگی‌های شیعه از زبان امام صادق (ع) جلوه‌های رحمت پیامبر اکرم (ص) در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام و المسلمین راشد یزدی | سیره پیامبر، میراث جاودان بشریت آخرالزمان، عصر توسعه نهضت نبوی خوشنویس فلسطینی و کتابت قرآن در مسجدالاقصی
سرخط خبرها

برگزاری نمایشگاه آشنایی با فرهنگ عاشورایی در کتابخانه‌های وابسته به آستان قدس رضوی

  • کد خبر: ۱۷۵۷۴۲
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵
برگزاری نمایشگاه آشنایی با فرهنگ عاشورایی در کتابخانه‌های وابسته به آستان قدس رضوی
کتابخانه‌های وابسته به آستان قدس رضوی در مشهد و شهرستان‌ها، با برگزاری نمایشگاه‌هایی برای عرضه کتاب، بروشور، پوستر و نرم‌افزار، برای آشنایی مخاطبان خود با فرهنگ عاشورایی اقدام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، کتابخانههای وابسته به آستان قدس رضوی در مشهد و شهرستانها، با برگزاری نمایشگاههایی برای عرضه کتاب، بروشور، پوستر و نرمافزار، برای آشنایی مخاطبان خود با فرهنگ عاشورایی اقدام کردند. بصیرت حسینی، در امتداد عاشورا، حماسه کربلا، ولایت سرخ، سلطان عشق، سلام بر محرم، حقیقت مظلوم، شور حسینی، ماه فداکاری، شمس و قمر، و وادی عطش از جمله اسامی نمایشگاههایی هستند که با نزدیکشدن به عاشورای حسینی در کتابخانههای آستان قدس رضوی برگزار شدهاند.

کتابخانههای امام رضا (ع) در قوچان، بیرجند، درگز، کرمانشاه، تربتحیدریه و بروجرد و کتابخانههای آیتالله حاج شیخ مجتبی قزوینی (ره)، مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره)، غدیر باباعلی، آیتالله حاج شیخ هاشم قزوینی (ره) و حسینیه امام رضا (ع) در مشهد از جمله مراکزی هستند که در راستای برگزاری نمایشگاه با آثار منتخب درباره وقایع و شهدای کربلا، محرم، صفر و اربعین اقدام کردهاند.

از جمله آثاری که علاقهمندان میتوانند در نمایشگاههای برگزارشده از آنها بازدید کنند میتوان به این عناوین اشاره کرد: ناسخ‌التواریخ امام حسین (ع) تألیف محمدتقی سپهر، حسین، وارث آدم نوشته علی شریعتی، مدرسه عشق نوشته مجید حیدری‌فر، آنچه در کربلا گذشت نوشته شیخ عباس قمی، وادی عشق نوشته صغری حق‌دوست، نهج‌الکرامه نوشته محمدرضا اکبری، و همچنین نگاهی عارفانه به محرم، عاشوراشناسی، مجالس عاشورا، راز زیارت کربلا، قیام امام حسین (ع)، قصه کربلا، فلسفه عزاداری، مرد مافوق‌انسان، حضرت اباالفضل العباس (ع)، کرامات حضرت اباالفضل، و چهرهها در حماسه کربلا.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->