احیای نقش تربیتی سرود در دستور کار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان صادق ملکی: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور
سرخط خبرها

مشهدی‌ها طی سه ماه نخست امسال ۶.۵ میلیارد تومان به مددجویان کمیته امداد کمک کرده‌اند | پوشش ۱۸۷ هزار خانواده مددجو در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۷۶۰۷۱
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۸
مشهدی‌ها طی سه ماه نخست امسال ۶.۵ میلیارد تومان به مددجویان کمیته امداد کمک کرده‌اند | پوشش ۱۸۷ هزار خانواده مددجو در خراسان رضوی
مدیرکل کمیته امداد امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی گفت: مشهدی‌ها ۶.۵ میلیارد تومان به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) کمک کرده‌اند.

آرزو مستأجر حقیقی | شهرآرانیوز؛ اگرچه امروزه شهروندان تمایل کمتری به استفاده از وجه نقد در پرداخت‌های روزمره خود دارند، بیشتر آنان در پرداخت صدقاتشان به کمیته امداد امام‌خمینی (ره)، همچنان از همان شیوه‌های سنتی گذشته، یعنی صندوق‌های خانگی و موجود در معابر و اماکن استفاده می‌کنند؛ به‌عبارتی روش‌های نوین و مجازی پرداخت صدقات نتوانسته است جای این صندوق‌ها را بگیرد.

میزان کمک‌های مردمی در قالب صدقات به کمیته‌امداد خراسان‌رضوی، چه در سال گذشته، چه در سه ماهه نخست امسال، مُهر تأییدی بر این موضوع است. مدیرکل کمیته امداد امام‌خمینی (ره) خراسان‌رضوی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا در‌این‌باره اظهار می‌کند: پارسال در مجموع ۴۸‌میلیارد‌و‌۴۶۱‌میلیون تومان توسط کمیته امداد استان جمع‌آوری شد که از این میزان، ۴۳‌میلیارد‌و‌۱۴۵‌میلیون تومان آن از محل صندوق‌ها بوده و فقط ۵‌میلیارد‌و‌۳۱۵‌میلیون تومان آن از طریق مسیر‌های مجازی پرداخت شده است.

رضا سلم‌آبادی می‌افزاید: همچنین از مجموع کل صدقات دریافتی پارسال استان، ۲۰‌میلیارد‌و‌۷۹۳‌میلیون تومان آن مربوط به شهر مشهد بوده که حدود ۸۲‌درصد این کمک‌های مردمی از طریق صندوق‌های کمیته‌امداد و بقیه آن از مسیر‌های مجازی جمع‌آوری شده است.

او درباره میزان این کمک‌ها در سه ماه نخست امسال نیز می‌گوید: ۱۴‌میلیارد‌و‌۸۶۳‌میلیون تومان صدقه در این مدت توسط کمیته امداد در استان جمع‌آوری شده که نسبت به مدت مشابه پارسال، ۴۲ درصد افزایش داشته است. از این میزان نیز ۱۳‌میلیارد‌و‌۱۰۰‌میلیون تومان از طریق صندوق‌ها جمع‌آوری و یک‌میلیارد‌و‌۷۶۳‌میلیون تومان آن از مسیر‌های مجازی پرداخت شده است.

به گفته مدیرکل کمیته‌امداد خراسان‌رضوی، از میزان کل صدقات جمع‌آوری‌شده در سه ماه نخست امسال در استان، ۶‌میلیارد‌و‌۵۹۷‌میلیون تومان آن مربوط به شهر مشهد بوده است که میزان آن نیز نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۹‌درصد افزایش داشته است.

روش‌های پرداخت صدقات

در ادامه از سلم‌آبادی در‌خصوص روش‌های جمع‌آوری صدقات توسط کمیته امداد امام‌خمینی (ره) می‌پرسیم و او پاسخ می‌دهد: شهروندان با مراجعه به دفتر‌های کمیته امداد و واریز وجوهات به صندوق‌های خانگی و موجود در اماکن و معابر، امکان مشارکت حضوری در این کمک‌ها را دارند. اکنون نیز بیش از ۴۱۸‌هزار‌و‌۲۰۰ مشترک خانگی و افزون بر ۲۳‌هزار‌و‌۳۰۰ صندوق در اماکن و معابر در استان داریم که بیش از ۹۲‌هزارو‌۴۰۰ مشترک خانگی و افزون بر ۱۲‌هزار‌و‌۴۰۰ صندوق اماکن و معابر آن در شهرستان مشهد قرار دارد.

مدیرکل کمیته امداد خراسان‌رضوی در معرفی روش‌های نوین و الکترونیکی پرداخت صدقات در استان نیز می‌گوید: شهروندان مشهدی با شماره‌گیری کد دستوری #۰۵۱*۸۸۷۷* و شهروندان در سایر شهرستان‌های استان با جایگزینی کد مخابراتی شهرستان خود به جای ۰۵۱ می‌توانند صدقات خود را پرداخت کنند. همچنین برای همه صندوق‌ها کد QR تولید و بر روی آن‌ها نصب شده است که اهل خیر و نیکوکاری می‌توانند با اسکن کد QR وارد صفحه صندوق مجازی شخصی خود شوند و وجوهات خود را در بستر امن واریز کنند. البته برای سهولت در این امر، لینک مربوط برای شهروندان از طریق پیامک نیز ارسال می‌شود. در روش سوم، خیران می‌توانند صدقات خود را به شماره کارت ۶۰۳۷-۹۹۷۹-۵۰۱۶-۷۰۹۹ واریز کنند.

او تصریح می‌کند: امیدواریم در سال‌های آینده به‌سرعت روش‌های مجازی جایگزین صندوق‌ها شود. به‌خصوص که در این روش‌های نوین پرداخت صدقات، هزینه‌های جمع‌آوری به‌شدت کاهش یافته است و کمک‌های مردمی نیز به‌آسانی و با سرعت بیشتری به دست نیازمندان می‌رسد؛ از‌این‌رو توصیه می‌شود مردم نیکوکار استان بیشتر از این مسیر‌های پرداخت استفاده کنند.

سرفصل‌های مصرف صدقات

همچنین سلم‌آبادی می‌گوید: اکنون ۱۸۷‌هزار‌و‌۱۹۸ خانوار با جمعیت ۳۴۸‌هزار‌و‌۵۱۳ نفر در استان تحت‌حمایت کمیته‌امداد قرار دارند که از این تعداد، ۴۵‌هزار‌و‌۴۰۱ خانوار با جمعیت ۸۱‌هزار‌و‌۷۶۹ نفر در مشهد سکونت دارند.

مدیرکل کمیته‌امداد خراسان‌رضوی می‌افزاید: صد‌درصد صدقات جمع‌آوری‌شده بر‌اساس نیازسنجی صورت‌گرفته در سرفصل‌های درمان، جهیزیه، مسکن، کمک‌هزینه تحصیلی دانش‌آموزان و کمک‌هزینه معیشت تسهیم و به مصرف امور نیازمندان می‌رسد. در این میان، صدقات هر شهرستان به مصرف نیازمندان همان شهرستان می‌رسد و هیچ‌گونه هزینه تشکیلاتی، حقوق و دستمزد از محل آن پرداخت نمی‌شود.

همچنین او با بیان اینکه پارسال برنامه‌هایی مانند جشنواره علمی، ترویجی و تکریمی زکات به منظور توسعه فرهنگ زکات برگزار شد، اظهار می‌کند: امسال در این حوزه برنامه‌هایی از جمله ساخت مستند و فیلم داستانی و پخش از طریق صدا‌و‌سیما، جذب روحانیون و مبلغان افتخاری، استفاده از روحانیون مستقر در روستا‌ها و تشکیل شورای زکات در روستا‌ها و اجرای طرح «هر روستایی، یک مؤدی زکات» در دستور کار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->