هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند
سرخط خبرها

مشهدی‌ها طی سه ماه نخست امسال ۶.۵ میلیارد تومان به مددجویان کمیته امداد کمک کرده‌اند | پوشش ۱۸۷ هزار خانواده مددجو در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۷۶۰۷۱
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۸
مشهدی‌ها طی سه ماه نخست امسال ۶.۵ میلیارد تومان به مددجویان کمیته امداد کمک کرده‌اند | پوشش ۱۸۷ هزار خانواده مددجو در خراسان رضوی
مدیرکل کمیته امداد امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی گفت: مشهدی‌ها ۶.۵ میلیارد تومان به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) کمک کرده‌اند.

آرزو مستأجر حقیقی | شهرآرانیوز؛ اگرچه امروزه شهروندان تمایل کمتری به استفاده از وجه نقد در پرداخت‌های روزمره خود دارند، بیشتر آنان در پرداخت صدقاتشان به کمیته امداد امام‌خمینی (ره)، همچنان از همان شیوه‌های سنتی گذشته، یعنی صندوق‌های خانگی و موجود در معابر و اماکن استفاده می‌کنند؛ به‌عبارتی روش‌های نوین و مجازی پرداخت صدقات نتوانسته است جای این صندوق‌ها را بگیرد.

میزان کمک‌های مردمی در قالب صدقات به کمیته‌امداد خراسان‌رضوی، چه در سال گذشته، چه در سه ماهه نخست امسال، مُهر تأییدی بر این موضوع است. مدیرکل کمیته امداد امام‌خمینی (ره) خراسان‌رضوی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا در‌این‌باره اظهار می‌کند: پارسال در مجموع ۴۸‌میلیارد‌و‌۴۶۱‌میلیون تومان توسط کمیته امداد استان جمع‌آوری شد که از این میزان، ۴۳‌میلیارد‌و‌۱۴۵‌میلیون تومان آن از محل صندوق‌ها بوده و فقط ۵‌میلیارد‌و‌۳۱۵‌میلیون تومان آن از طریق مسیر‌های مجازی پرداخت شده است.

رضا سلم‌آبادی می‌افزاید: همچنین از مجموع کل صدقات دریافتی پارسال استان، ۲۰‌میلیارد‌و‌۷۹۳‌میلیون تومان آن مربوط به شهر مشهد بوده که حدود ۸۲‌درصد این کمک‌های مردمی از طریق صندوق‌های کمیته‌امداد و بقیه آن از مسیر‌های مجازی جمع‌آوری شده است.

او درباره میزان این کمک‌ها در سه ماه نخست امسال نیز می‌گوید: ۱۴‌میلیارد‌و‌۸۶۳‌میلیون تومان صدقه در این مدت توسط کمیته امداد در استان جمع‌آوری شده که نسبت به مدت مشابه پارسال، ۴۲ درصد افزایش داشته است. از این میزان نیز ۱۳‌میلیارد‌و‌۱۰۰‌میلیون تومان از طریق صندوق‌ها جمع‌آوری و یک‌میلیارد‌و‌۷۶۳‌میلیون تومان آن از مسیر‌های مجازی پرداخت شده است.

به گفته مدیرکل کمیته‌امداد خراسان‌رضوی، از میزان کل صدقات جمع‌آوری‌شده در سه ماه نخست امسال در استان، ۶‌میلیارد‌و‌۵۹۷‌میلیون تومان آن مربوط به شهر مشهد بوده است که میزان آن نیز نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۹‌درصد افزایش داشته است.

روش‌های پرداخت صدقات

در ادامه از سلم‌آبادی در‌خصوص روش‌های جمع‌آوری صدقات توسط کمیته امداد امام‌خمینی (ره) می‌پرسیم و او پاسخ می‌دهد: شهروندان با مراجعه به دفتر‌های کمیته امداد و واریز وجوهات به صندوق‌های خانگی و موجود در اماکن و معابر، امکان مشارکت حضوری در این کمک‌ها را دارند. اکنون نیز بیش از ۴۱۸‌هزار‌و‌۲۰۰ مشترک خانگی و افزون بر ۲۳‌هزار‌و‌۳۰۰ صندوق در اماکن و معابر در استان داریم که بیش از ۹۲‌هزارو‌۴۰۰ مشترک خانگی و افزون بر ۱۲‌هزار‌و‌۴۰۰ صندوق اماکن و معابر آن در شهرستان مشهد قرار دارد.

مدیرکل کمیته امداد خراسان‌رضوی در معرفی روش‌های نوین و الکترونیکی پرداخت صدقات در استان نیز می‌گوید: شهروندان مشهدی با شماره‌گیری کد دستوری #۰۵۱*۸۸۷۷* و شهروندان در سایر شهرستان‌های استان با جایگزینی کد مخابراتی شهرستان خود به جای ۰۵۱ می‌توانند صدقات خود را پرداخت کنند. همچنین برای همه صندوق‌ها کد QR تولید و بر روی آن‌ها نصب شده است که اهل خیر و نیکوکاری می‌توانند با اسکن کد QR وارد صفحه صندوق مجازی شخصی خود شوند و وجوهات خود را در بستر امن واریز کنند. البته برای سهولت در این امر، لینک مربوط برای شهروندان از طریق پیامک نیز ارسال می‌شود. در روش سوم، خیران می‌توانند صدقات خود را به شماره کارت ۶۰۳۷-۹۹۷۹-۵۰۱۶-۷۰۹۹ واریز کنند.

او تصریح می‌کند: امیدواریم در سال‌های آینده به‌سرعت روش‌های مجازی جایگزین صندوق‌ها شود. به‌خصوص که در این روش‌های نوین پرداخت صدقات، هزینه‌های جمع‌آوری به‌شدت کاهش یافته است و کمک‌های مردمی نیز به‌آسانی و با سرعت بیشتری به دست نیازمندان می‌رسد؛ از‌این‌رو توصیه می‌شود مردم نیکوکار استان بیشتر از این مسیر‌های پرداخت استفاده کنند.

سرفصل‌های مصرف صدقات

همچنین سلم‌آبادی می‌گوید: اکنون ۱۸۷‌هزار‌و‌۱۹۸ خانوار با جمعیت ۳۴۸‌هزار‌و‌۵۱۳ نفر در استان تحت‌حمایت کمیته‌امداد قرار دارند که از این تعداد، ۴۵‌هزار‌و‌۴۰۱ خانوار با جمعیت ۸۱‌هزار‌و‌۷۶۹ نفر در مشهد سکونت دارند.

مدیرکل کمیته‌امداد خراسان‌رضوی می‌افزاید: صد‌درصد صدقات جمع‌آوری‌شده بر‌اساس نیازسنجی صورت‌گرفته در سرفصل‌های درمان، جهیزیه، مسکن، کمک‌هزینه تحصیلی دانش‌آموزان و کمک‌هزینه معیشت تسهیم و به مصرف امور نیازمندان می‌رسد. در این میان، صدقات هر شهرستان به مصرف نیازمندان همان شهرستان می‌رسد و هیچ‌گونه هزینه تشکیلاتی، حقوق و دستمزد از محل آن پرداخت نمی‌شود.

همچنین او با بیان اینکه پارسال برنامه‌هایی مانند جشنواره علمی، ترویجی و تکریمی زکات به منظور توسعه فرهنگ زکات برگزار شد، اظهار می‌کند: امسال در این حوزه برنامه‌هایی از جمله ساخت مستند و فیلم داستانی و پخش از طریق صدا‌و‌سیما، جذب روحانیون و مبلغان افتخاری، استفاده از روحانیون مستقر در روستا‌ها و تشکیل شورای زکات در روستا‌ها و اجرای طرح «هر روستایی، یک مؤدی زکات» در دستور کار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->