صرافی نوبیتکس بهتر است یا والکس؟ سرپرست پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد بیت‌چت چیست؟ پیام‌رسان بدون اینترنت جک دورسی چگونه کار می‌کند؟ چرا زمان با افزایش سن سریع‌تر می‌گذرد؟ + راهکارهایی برای طولانی‌تر کردن روزها مهلت بازپرداخت اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان خسارت‌دیده در جنگ تمدید شد برای اولین‌بار نصب ویندوز ۱۱ از ویندوز ۱۰ بیشتر شد چگونه با شارژ حساب دمو در لایت فارکس، بدون ریسک وارد دنیای معاملات شوید؟ افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است
سرخط خبرها

وزارت ارتباطات مکلف شد در فضای مجازی از پلتفرم‌ها و کسب‌وکارهای مروج حجاب حمایت کند

  • کد خبر: ۱۷۶۵۷۶
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۵
وزارت ارتباطات مکلف شد در فضای مجازی از پلتفرم‌ها و کسب‌وکارهای مروج حجاب حمایت کند
کمیسیون قضایی مجلس در لایحه پیشنهادی حجاب، وزارت ارتباطات را مکلف کرده است تا از پلتفرم‌ها و کسب‌وکارهای مروج حجاب در فضای مجازی، حمایت کند. همچنین این وزارتخانه بایستی فضای مجازی ایمن برای خانواده‌ها فراهم نماید.

به گزارش شهرآرانیوز - لایحه عفاف و حجاب توسط کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نهایی شده و برای بررسی و تصویب، به هیئت‌رئیسه مجلس ارجاع داده شده است. در ماده ۲۴ این لایحه تکالیفی برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تعریف شده است.

طبق این ماده، وزارت ارتباطات بایستی از کسب‌وکار‌ها و پلتفرم‌های مروج حجاب حمایت کند. منظور از ترویج حجاب نیز ارائه محصولات و ملزومات حجاب مطابق با سبک زندگی اسلامی خانواده‌محور و ارائه فرهنگ عفاف و حجاب در فضای مجازی عنوان شده است.

دو بند دیگر از این ماده بسیار قابل تأمل هستند. کمیسیون قضایی مجلس در لایحه حجاب از وزارت ارتباطات خواسته است تا به راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات براساس مصوبات شورای‌عالی فضای مجازی تحت نظارت آن شورا، سرعت ببخشد.

همچنین درصورت تصویب این لایحه، وزارت ارتباطات وظیفه دارد که زمینه توسعه فضای ایمن، سالم و مفید خانواده‌محور را برای خانواده‌ها، کودکان و نوجوانان در فضای مجازی با رعایت فرهنگ عفاف و حجاب، فراهم کند.

از هر زاویه‌ای که به این دو تکلیف وزارت ارتباطات در لایحه حجاب و عفاف نگاه کنیم، خروجی جز اتفاقات مشابه برای فعال‌سازی اجباری SafeSearch موتور‌های جستجو، انتظار نمی‌رود.

این سؤال مطرح است که آیا با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، قرار است دسترسی کاربران ایرانی به اینترنت محدود شده تا از مشاهده الگو‌های غیراسلامی جلوگیری شود؟ آیا «عیسی زارع‌پور» همانند دفاع از فعال‌سازی حالت ایمن گوگل که اعلام کرد این قابلیت به خواست خانواده‌ها بوده است، از قطع اینترنت هم با چنین بهانه‌هایی دفاع خواهد کرد؟

گفتنی است لایحه عفاف و حجاب پس از ارسال به هیئت‌رئیسه مجلس، برای بررسی و تصویب نهایی در دستور کار نمایندگان مجلس قرار خواهد گرفت. طبق قوانین مجلس، هریک از مواد این قانون بایستی در صحن علنی مجلس به نظرخواهی نمایندگان گذاشته و درباره آن رأی‌گیری شود.

لازم به یادآوری است که تیرماه سال ۱۴۰۱، ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی عکس پروفایل بدون پوشش اسلامی را ممنوع اعلام کرد. براساس اعلام این نهاد، کارمندان دستگاه‌های مختلف نباید از عکس‌های غیرمجاز و بدون پوشش اسلامی در فضای مجازی به‌عنوان عکس پروفایل استفاده کنند؛ دستوری که البته هیچ‌گاه به‌طور جدی از سوی هیچ فردی رعایت نشد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->