نماینده دومای روسیه علیه هندوانه ایرانی | تبلیغ یا تخریب؟ + ویدئو فروش یک تن شمش طلا از ابتدای سال ۱۴۰۴ تجارت خارجی ایران در فروردین ۱۴۰۴ به ۵.۸ میلیارد دلار رسید الحوثی: پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی در راه است ممنوعیت واردات کالای مشابه ایرانی به پایان رسید+جزئیات (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش مرکز اطلاع‌رسانی دولت به شایعه حذف کمیسیون مسکن و عمران از دولت مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروج سرمایه ۵۵۰ میلیارد تومانی از صندوق‌های طلا در بورس (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی تولید ۵۵۰ هزار تن گندم در سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی پای ملخ‌ها به تاغزارهای سبزوار و گناباد هم رسید | مشهد هم باید منتظر ملخ‌ها باشد؟ فروشندگان خودرو چه قیمتی بر خودرو‌های داخلی گذاشتند؟ (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استعلام متقاضیان وام ودیعه مسکن، ۴۸ساعته انجام می‌شود آغاز خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی + ساعت کاری مراکز خرید گندم (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز دوباره خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده در شهر تهران از امروز (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریال درآمد کتمان‌شده در حوزه حمل‌ونقل کشف شد بورس سیگنال مثبت مذاکرات را دریافت کرد | بازار سهام به مدار مثبت بازگشت (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: تبلیغ دینی باید با ابزار‌های نوین همراه باشد | مجمع نمایندگان طلاب خراسانی باید پل ارتباطی حوزه قم و مشهد باشد ریزش ۲ میلیونی قیمت سکه در مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شرایط فروش فوری خودروی برقی ایران خودرو اعلام شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت ارز و طلا با مشخص‌شدن دور چهارم مذاکرات ریزشی شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) موج گرانی حبوبات آرام گرفت؟ حق مَسکن کارگران؛ مُسکنی بی‌اثر اینترنت دوباره گران شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هر گیگابایت ۷ هزار و ۷۰۰ تومان! ثبت‌نام وام ودیعه مسکن از فردا (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + جزئیات بررسی موجودی و قیمت بلیت حمل‌ونقل عمومی در مسیر تهران به مشهد در آستانه ولادت امام‌رضا(ع) آیین‌نامه اجرایی انتشار اوراق مالی اسلامی ابلاغ شد | عرضه اولیه اوراق توسط وزارت اقتصاد وزیر نیرو: آورد سالانه آب تجدیدپذیر کشور ۳۷ درصد کاهش پیدا کرده است «سیدحجت طباطبایی» هنرمند باسابقه مشهدی، مدیرکل حوزه ریاست سازمان سینمایی کشور شد
سرخط خبرها

برق نیروگاه‌های خصوصی همچنان تضمینی خرید می‌شود

  • کد خبر: ۱۷۶۶۵
  • ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰
برق نیروگاه‌های خصوصی همچنان تضمینی خرید می‌شود
وزیر نیرو گفت که وزارتخانه متبوعیش برای تداوم قرارداد خرید تضمینی برق تولیدی در نیروگاه‌های کوچک خصوصی کشور را پی‌گیری می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ رضا اردکانیان افزود: وزارت نیرو با کمک دولت طرح تداوم خرید تضمینی برق از نیروگاه‌های کوچک بخش خصوصی را با قیمت مناسب در دست بررسی و پیگیری دارد.
وی گفت: وزارت نیرو و دولت با پیگیری داوم خرید تضمینی برق از نیروگاه‌های بخش خصوصی به دنبال ایجاد انگیزه در این بخش جهت ساخت نیروگاه‌های برق کوچک مقیاس برای تامین نیاز کشور هستند.

وزیر نیرو از استان‌های شمالی به عنوان بهترین مکان جهت ساخت نیروگاه‌های مقیاس کوچک تولید برق یاد کرد و اظهار داشت:، ولی حجم ذخیره سازی آب در پشت سازه‌های آبی استان‌های شمالی مازندران و گیلان با وجود در اختیار داشتن میانگین ۴.۵ تا پنج میلیارد متر مکعب آب‌های سطحی پایین است و باید نسبت به ساخت سد‌ها در این استان‌ها تلاش بیشتری شود.
وی اضافه کرد: هم اکنون سازه‌ها و سد‌های ساخته شده در استان مازندران تنها ظرفیت ذخیره سازی حدود ۱۰ درصد از آب‌های سطحی را دارند، در حالی که با توجه به کشاورزی بودن این منطقه باید حجم ذخیره سازی آب افزایش یابد.
اردکانیان گفت: معیشت مردم مازندران وابسته به کشاورزی است و حیات فعالیت‌های کشاورزی نیز به آب وابستگی شدیدی دارد و با این روند، وزارت نیرو افزایش میزان ذخیره سازی آب‌های سطحی را با ایجاد سازه‌های مناسب در این استان در دست اجرا دارد.
شتاب بخشی به ساخت سد هراز
وزیر نیرو همچنین تاکید کرد که وزارت تحت مدیریتش برای رفع مشکلات ناشی از کمبود آب و افزایش میزان بهره گیری از آب‌های سطحی در مازندران، ۲ سد بزرگ گلورد و هراز را در دست اجرا دارد و به دنبال تامین اعتبار تکمیلی این دو سد و بهره برداری از آنهاست.
وی افزود: با بهره برداری از این دو سد حدود ۷۵۰ میلیون متر مکعب از آب سطحی استان مازندران ذخیره سازی می‌شود و میزان ذخیره سازی آب‌های سطحی در این استان به حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون متر مکعب خواهد رسید.
وی با پیش بینی این که سد گلورد تا سال ۱۴۰۰ به طور کامل به بهره برداری برسد، گفت که برای شتاب بخشی به ساخت هراز نیز با تصویب هیات دولت، اعتبار مناسبی برای جاده دسترسی جایگزین اختصاص داده شد و پیش بینی می‌شود این سد نیز در آینده نزدیک به مرحله بهره برداری برسد.
طرح مطالعاتی ۱۰ سد در مازندران
وزیر نیرو همچنین گفت که طرح مطالعاتی ساخت ۱۰ سد دیگر در مازندران با ظرفیت حدود ۶۵۰ میلیون متر مکعب در دست مطالعه و یا در آستانه دریافت مجوز‌های قانونی برای اجرا است.

وی افزود: یکی از این طرح‌ها ساخت سد " زارم رود " است که فاز اول مطالعاتی آن خاتمه یافت و فاز دوم آن نیز در دست اجراست.
اردکانیان گفت: علاوه بر این، موافقت زیست محیطی سد زارم رود نیز از سازمان محیط زیست اخذ شده و با تایید ماده ۲۳ (تعیین معیار‌ها و استاندارد‌ها و شرایط عمومی قرارداد‌های مربوط به طرح‌های عمرانی) از سوی سازمان مدیریت وبرنامه ریزی عملیات اجرایی این پروژه نیز آغاز می‌شود.
وی با اعلام این که تاکنون سازمان مدیریت وبرنامه ریزی مجوز ماده ۲۳ را برای سد زارم رود در استان مازندران صادر نکرده است، افزود: بخشی از آب سد زارم رود برای تامین آب شرب شهرستان ساری در افق ۱۴۲۵ به دلیل پیش بینی رشد جمعیت ثابت و گردشگر پیش بینی شده است.
وزیر نیرو بر رعایت شرایط زیست محیطی در اجرای طرح‌های سد سازی تاکید کرد و گفت: در تمامی طرح‌های اجرایی در حوزه وزارت نیرو رعایت شرایط زیست محیطی و حفظ محیطزیست در الویت قرار دارد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->