لزوم تداوم ارتباط معتکفین با مسجد آغاز اعزام دانشجویان به سفر عمره از ۲۵ آبان‌ماه | اعزام بدون قرعه‌کشی زوج‌های دانشجو در خراسان رضوی تأکید قرائتی بر اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش بیش از ۳۰ درصد جمعیت جهان تا سال ۲۰۶۰ مسلمان خواهند شد برکت دعای امام؛ داستان حماد بن عیسی قفل غفلت را بشکنیم | در هیاهوی زندگی، از یاد امام زمانمان غافل نشویم شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا
سرخط خبرها

ویژه‌برنامه‌های ولادت حضرت زهرا (س) در حرم امام رضا (ع)

  • کد خبر: ۱۷۶۹۰
  • ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۹
ویژه‌برنامه‌های ولادت حضرت زهرا (س) در حرم امام رضا (ع)
برنامه‌های جشن میلاد حضرت زهرا (س) از دیشب به صورت رسمی آغاز و با برگزاری برنامه‌های متعدد و متنوع تا یکشنبه، ۲۷ بهمن ماه، ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی با بیان اینکه از ایام شهادت حضرت زهرا(س) تا ولادت این بانوی بزرگوار ویژه ‌‎برنامه‌های متعددی هر روز در رواق امام خمینی(ره) در حال برگزاری است، افزود: در این برنامه‌ها که قبل و بعد از نماز ظهر و عصر و نماز مغرب و عشاء برگزار می‌شود، سخنرانان مطرح کشوری با محوریت سیره زندگانی حضرت صدیقه طاهره(س) به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت و مداحان و ذاکران خاندان عصمت و طهارت به مدیحه‌سرایی می‌پردازند.

 

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حسین شریعتی‌نژاد خاطرنشان کرد: ویژه ‌برنامه شب ولادت این بانوی بزرگوار جمعه 25 بهمن ‌ماه بعد از نماز مغرب و عشاء با سخنرانی حجت‌الاسلام‌ شهادب مرادی و مداحی ابراهیم قانع، ابوالفضل مشکینی و سعید حدادیان و همخوانی گروه فدک‌الزهرا(س) در رواق امام خمینی(ره) همراه خواهد بود.

 

وی افزود: صوت و تصویر ویژه برنامه شب میلاد حضرت زهرا(س) به صورت گسترده از نمایشگرهای پهن پیکر و درگاه اینترنتی رضوی تی‌وی و رسانه ملی پخش خواهد شد.

 

شریعتی‌نژاد گفت: همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) اجتماع بزرگ بانوان با عنوان «جشن مادرانه» تدارک دیده شده که این برنامه ساعت 9 صبح روز شنبه در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد.

 

وی افزود: در «جشن مادرانه» حجت الاسلام‌ حسینی قمی به ایراد سخنرانی، آقایان ابراهیم قانع، ابوالفضل مشکینی و سعید حدادیان به مدیحه‌سرایی و گروه فدک الزهرا(س) به سرودخوانی خواهند پرداخت.

 

معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه در شام میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) حجت‌الاسلام پناهیان به ایراد سخنرانی و مداحان و ذاکران به مدیحه‌سرایی خواهند پرداخت، عنوان کرد: همزمان با رواق امام خمینی(ره) در دیگر رواق‌های حرم مطهر رضوی مراسم سخنرانی جشن میلاد دخت نبی اکرم(ص) دایر است.

 

وی با اشاره به برگزاری ویژه برنامه میلاد حضرت زهرا(س) ویژه خواهران بیان کرد: این ویژه برنامه با حضور کارشناسان دینی خواهر در رواق‌های حضرت زهرا(س) و حضرت معصومه(س) با موضوع عفاف و حجاب در سیره فاطمی و سیره تربیتی آن حضرت از روز پنجشنبه تا روز یکشنبه برگزار می‌شود.

 

شریعتی‌نژاد گفت: ویژه زائران غیرایرانی نیز مراسم جشن میلاد حضرت زهرا(س) در شب و روز میلاد برگزار می‎شود.

 

وی خاطرنشان کرد: والدین محترم نیز می‌توانند کودکان عزیزشان را روز شنبه به واحد کبوترانه حرم مطهر رضوی ببرند تا در جشن روز میلاد حضرت زهرا(س) ویژه کودکان شرکت کنند.

 

معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی اعلام کرد: برگزاری محفل قرآنی ویژه زائران و مجاوران، برپایی جلسات حلقه‌های معرفت و پرسمان دینی با موضوع سیره فاطمی و برگزاری مراسم قرائت ادعیه از دیگر برنامه‌هایی است که در این ایام برپا خواهد شد.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->