علت +۱۴ بودن قسمت بیستم سریال پایتخت۷ مشخص شد + فیلم و واکنش مردم دو هنرمند مشهدی در میان چهره‌های برتر هنر انقلاب ورکشاپ کاریکاتور «بررسی کاریکاتور مطبوعاتی ایران» در مشهد برگزار شد اکران آثار جدید باشگاه فیلم رویش در سینما مهر کوهسنگی مشهد+ویدئو قسمت ۲۰ فصل ۷ پایتخت، ۱۴+ سال است! + جزئیات دانلود قسمت بیستم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین شعر عطار؛ سرشار از معنا برای هنر ایرانی | گپ و گفتی با هنرمندان هنرهای تجسمی درباره عطار و تأثیر اشعارش بر زندگی امروزی سریال هندی دهیاری روی آنتن تلویزیون + زمان پخش استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد: هیچ شاعر دیگری را نمی توانید جای عطار بگذارید معرفی هیئت انتخاب نامزد‌های نهایی چهره سال ۱۴۰۳ هنر انقلاب صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ فیلم کوتاه پس از پدر، در راه مسکو اکران سیار فیلم صیاد هم‌زمان با روز ارتش در سال ۱۴۰۴ معرفی ۴ هزار و ۵۰۰ هنرمند از سوی صندوق اعتباری هنر به سازمان تأمین اجتماعی زمان اکران آنلاین فیلم هفت بهارنارنج با بازی علی نصیریان مشخص شد انتشار فراخوان هفته فیلم و عکس انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد با نام خلیج‌فارس آغاز پخش فصل ۲ سریال آخرین بازمانده فیلم کوتاه «برنده» راهی سه جشنواره خارجی شد
سرخط خبرها

آکادمی علوم و هنرهای سینما رئیس خود را شناخت | ابقای تهیه‌کنندهٔ چینی‌تبار

  • کد خبر: ۱۷۷۲۸۶
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
آکادمی علوم و هنرهای سینما رئیس خود را شناخت | ابقای تهیه‌کنندهٔ چینی‌تبار
جَنِت یانگ، تهیه‌کنندهٔ مشهور آمریکایی، رئیس آکادمی علوم و هنرهای سینما ماند.
پژمان مضطر
خبرنگار پژمان مضطر

به گزارش شهرآرانیوز، هیئت حاکم آکادمی علوم و هنرهای سینما، بار دیگر، جَنِت یانگ را به ریاست این نهاد برگزید. بدین ترتیب، او که در دورهٔ ۲۰۲۲-۲۰۲۳ این سِمَت را داشت تا سال ۲۰۲۴ در این مقام خواهد ماند.

یانگ که در یک خانواده‌ٔ چینی مهاجر و در کویینز نیویورک به دنیا آمده است و به‌عنوان «مادرخواندهٔ آسیایی-آمریکایی‌های فن و هنر» شهرت دارد چهارمین زن و دومین رنگین‌پوستی است که توانسته است به رده‌های بالای آکادمی برسد.

پس از جنبش OscarsSoWhite# که در پی از اعلام نامزدهای اسکار ۸۸ (۲۰۱۶) و در اعتراض به تبعیض‌های نژادی و جنسیتی به‌راه افتاد، سه کُرسی برتر به آکادمی افزودند تا بر ملاحظهٔ تنوع نژادی و جنسیتی در امور نظارت کنند. در این بین، یکی از این کرسی‌ها به جنت یانگ رسید.

این تهیه‌کنندهٔ آمریکایی چینی‌تبار که از سال ۱۹۸۵ مشغول فعالیت در این حرفه است، تاکنون، در تهیه و تولید چندین فیلم بلند و کوتاه و سریال و انیمیشن مشارکت داشته و با کارگردان‌های بزرگی نظیر میلوش فورمن کار کرده است.

از جمله فیلم‌های یانگ می‌توان به باشگاه جوی لاک (۱۹۹۳) و مردم علیه لری فلینت (۱۹۹۶) و نجات‌دهنده (۱۹۹۸) اشاره کرد. او همچنین در ساخت فیلم‌ امپراتوری خورشید (۱۹۸۷)، اثر استیون اسپیلبرگ، و انیمیشن روی ماه (۲۰۲۰)، ساختهٔ گِلن کین، با این فیلم‌سازان همکاری داشته است.

این تهیه‌کننده، در مقام مدیر اجرایی تولید فیلم تلویزیونی کیفرخواست: محاکمهٔ مک‌مارتین (۱۹۹۵)، توانسته است جایزهٔ امی ساعات پربیننده را هم ببرد.

گفتنی است که سازمان آکادمی علوم و هنرهای سینما که انتخاب نامزدها و برندگان جایزهٔ اسکار را بر عهده دارد، از سال ۲۰۱۷ و با برگزاری مراسم اسکار ۸۹، در روند انتخاب نامزدها و برندگان بازنگری کرد، چنان‌که ماهرشالا علی، در همان سال، به‌عنوان نخستین بازیگر سیاه‌پوست مسلمان برندهٔ جایزه شد و در اسکار ۹۱ هم دوباره آن را به‌دست آورد. در آخرین دورهٔ جوایز اسکار نیز، تعدادی از جوایزْ نصیبِ هنرمندانی دیگر از اقلیت‌ها، مِن‌جمله از هند و مالزی، شد.

منابع: ورایتی و هالیوود ریپورتر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->