ابهامات حذف دهک‌بندی ایثارگران رفع شد آیت‌الله عبدالله جوادی آملی: رضایت به فعل باطل، هم‌تراز انجام آن است فراخوان ثبت‌نام در «طرح ملی انسان مسئول» ویژه ماه مبارک رمضان، منتشر شد ریزش کاشی‌کاری‌های مسجد تاریخی سید اصفهان چهره سال همایش ملی سلامت معنوی اسلامی شناخته شد علی غلام آزاد، راهی مسابقات بین‌المللی قرآن الجزایر شد وزیر آموزش و پرورش: آسیب‌های دانش‌آموزان و دانشجویان از باورهای اعتقادی متناقض نشئت می‌گیرد درس‌نامه زندگی با آیه‌ها ویژه ماه مبارک رمضان روانه بازار شد رویداد ملی طبا، بستری برای درآمدزایی طلاب آیت‌الله علم‌الهدی: حوزه‌های علمیه خواهران، مولود انقلاب است | ضرورت تقویت رویش‌ها در جریان طلبگی خواهران ۷۲ زندانی حافظ کل قرآن شدند فراخوان انتخاب شعار نمایشگاه قرآن منتشر شد معاون سیاسی سپاه در مشهد: وضعیت سوریه به‌زودی تغییر می‌کند | شگفتانه‌های جدید از قدرت مقاومت در راه است مشهدالرضا (ع)، میزبان گردهمایی اساتید بسیجی حوزه‌های علمیه خواهران | فرهنگ، علم و تبلیغ، سنگر اصلی بسیج تأخیر طولانی پروازهای عمره و مشکلات جدی برای زائران خانه خدا کرونای ترک نماز! بررسی آثار حسادت بر سبک زندگی انسان بر اساس باورهای دینی | آتشی که خرمن زندگی را می‌سوزاند ویدئو | روایتی از طبخ غذا برای آوارگان سوری و لبنانی توسط مشهدی‌ها در آن سوی مرزها فرمانده سپاه امام رضا (ع)، درگذشت همسر شهید برونسی را تسلیت گفت «هُنر گمنامی»؛ رویدادی هنری برای تجلیل از مدافعان امنیت
سرخط خبرها

حضور ۵۰۰ طلبه سراسر کشور در مدرسه تابستانه «دارالعلم» حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۱۷۷۲۹۸
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲
حضور ۵۰۰ طلبه سراسر کشور در مدرسه تابستانه «دارالعلم» حرم مطهر رضوی
مدرسه تابستانه «دارالعلم» با میزبانی از ۵۰۰ طلبه از سراسر کشور در حرم مطهر رضوی آغاز به کار می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مشاور تولیت آستان قدس رضوی در امور روحانیت در نشست خبری مدرسه تابستانه دارالعلم که در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد، اظهار کرد: از چندین سال قبل با تدبیر آستان قدس رضوی و حوزه علمیه خراسان، کارگروه مشترکی در خصوص طرح مدرسه تابستانه تشکیل و همکاری‌های لازم برای برپایی این مدرسه آغاز شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسن هاشمی بذرگری ادامه داد: پیرو این همکاری‌ها، مدرسه تابستانه دارالعلم، امسال از ۱۴ مردادماه با پیام آیت‌الله سبحانی و سخنرانی حجت‌الاسلام و‌المسلمین علی خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان رضوی افتتاح و در تاریخ ۲۶ مردادماه با حضور تولیت آستان قدس رضوی در تالار ولایت حرم مطهر رضوی خاتمه خواهد یافت.

وی تصریح کرد: در این دوره ۵۰۰ طلبه از سراسر کشور شامل ۳۵۰ طلبه برادر و ۱۵۰ طلبه خواهر حضور خواهند داشت و در کلاس‌هایی که در سه مدرسه خیرات خان، میرزا جعفر و پریزاد حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود شرکت خواهند کرد. به گفته او، بهره‌مندی از اساتید شاخص حوزه و دانشگاه، از ویژگی‌های برجسته این مدرسه است و شرکت‌کنندگان از محضر اساتیدی همچون آیات عظام شب‌زنده‌دار، فیاضی، سیدان و حجج اسلام و المسلمین مبلغی، عشایری، خیاط، زمانی‌فر، درایتی، میرباقری، الهی خراسانی، واسطی، علی‌دوست، یزدان‎پناه، دین نژاد، پارسانیا، طباطبائی بهره‌مند می‌شوند. وی مولفه‌هایی همچون توجه به آموزش، پژوهش، و مباحث فرهنگی را از ویژگی‌های این دوره برشمرد و خاطر نشان کرد: خروجی این دوره‌ها چاپ سه کتاب از سه مدرسه تابستانه از تقریرات و مقالات طلاب حاضر در این جلسات است.

رئیس حوزه مدیریت حوزه علمیه خراسان نیز در این نشست به اهداف تاسیس این مدرسه تابستانه اشاره کرد و بهره‌مندی طلاب از فرصت بهینه تعطیلات تابستانی از جمله آن برشمرد ذکر کرد. حجت‌الاسلام محمد میرزایی، همچنین ایجاد شور و نشاط علمی و تقویت بنیه علمی طلاب و رونق بخشی علمی به فضای حرم مطهر رضوی را از دیگر اهداف تاسیس این مدرسه تابستانه اعلام کرد.

وی افزود: توجه به مسائل جدید و نوپدید از دیگر مولفه‌های تشکیل این دوره‌های تابستانه است و تلاش می‌شود مسائل روز جامعه و نظام همچون موضوع حجاب و عفاف و شبهات قرآنی روز، مورد توجه قرار بگیرد.

معاون علمی حوزه علمیه خراسان نیز با بیان اینکه مدرسه تابستانه دارالعلم یک جریان‌سازی علمی در سطح ملی است، گفت: در این دوره تابستانه طلاب حوزه‌های علمیه از استان‌های اصفهان، تهران، قم و مشهد حضور دارند و به همین دلیل یک جریان علمی در سطح ملی رقم خواهد خورد.

حجت‌الاسلام رضایی با اشاره به نقش اثرگذار آستان قدس رضوی در این زمینه خاطر نشان کرد: پیشینه فعالیت‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی نشان‎دهنده ماموریت این مجموعه در پشتیبانی حوزه‌های علمیه و توجه به علم آموزی است.

وی در ادامه به برخی از ویژگی‌های این مدرسه اشاره کرد و گفت: در این دوره‌ها دانش‌های محوری حوزه اعم از فقه و اصول، کلام و تفسیر ادبیات و مسائل روز جامعه مورد توجه است، اما روش ارائه متفاوت بوده و طلاب در نشست‌های تخصصی به گفتگو، مناظره و بحث می‌نشینند.

همچنین به گفته حجت‌الاسلام رضایی برگزاری ۱۰ جلسه اخلاق مشترک برای عموم شرکت‌کنندگان، تدارک ۹۰ درس القائی، برگزاری ۳۰ نشست مناظره و ۱۳ جلسه رسمی در قالب درس اخلاق از برنامه‌های اجرایی این مدرسه است.

حجت‌الاسلام و المسلمین آقایی‌زاده، مدیر واحد اساتید نخبگان حوزه علمیه خراسان نیز در این نشست گزارشی درباره نحوه میزبانی از طلاب حاضر در این دوره‌ها ارائه کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->