بن بست مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا تکذیب درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های غربی و شرقی (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است
سرخط خبرها

همزمان با اربعین سردار شهید سلیمانی؛ رئیس قوه قضاییه به کرمان رفت/ادای احترام به مقام شهید سلیمانی+ویدئو

  • کد خبر: ۱۷۸۴۰
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۷
همزمان با اربعین سردار شهید سلیمانی؛ رئیس قوه قضاییه به کرمان رفت/ادای احترام به مقام شهید سلیمانی+ویدئو
آیت الله رئیسی صبح امروز، ۲۷ بهمن ماه، برای شرکت در مراسم چهلم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی وارد فرودگاه کرمان شد.
به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله رئیسی صبح امروز ۲۷ بهمن ماه، برای شرکت در مراسم اربعین سردار شهید حاج قاسم سلیمانی وارد فرودگاه کرمان شد.

آیت‌الله رئیسی در فرودگاه کرمان اظهار داشت: عرض تسلیت دارم برای مردم کرمان و توفیق برای بنده است که روزی که مصادف است با چهلمین روز شهادت سردار سرافراز اسلام برای عرض تسلیت به مردم کرمان و عرض تبریک به این خطه که فرزندی پرورش داد که افتخاری برای عالم اسلام و افتخاری نه فقط مردم ایران بلکه برای جهان اسلام است حضور یابم.
 
رئیس قوه قضاییه وارد فرودگاه کرمان شد/ادای احترام به مقام شهید سلیمانی

رئیس قوه قضائیه ابراز داشت: به برکت شرکت در مراسم اربعین شهید سرافراز، دیدار و نشستی با همکاران قضائی خودم و سازمان‌های وابسته به قوه قضائیه خواهیم داشت با مسائل و مشکلات همکارانمان در استان کرمان بیشتر آشنا شویم و در راستای سفرهای استانی با جمع همکاران ستادی قوه قضائیه بتوانیم نسبت به رفع مشکلات استان کرمان به برکت این حضور که به مناسبت شهادت شهیدسلیمانی است، تصمیماتی داشته باشیم.

وی ادامه داد: نشستی حتما با مسئولان عالی قضائی و مدیران عالی استان، نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار و مسئولان عالی قضائی استان خواهیم داشت که از نزدیک مسائل مربوط به استان آشنا شویم که بخشی در استان تصمیماتی خواهیم داشت بخشی در مرکز دنبال خواهیم کرد.

آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: نسبت به شهادت شهید سلیمانی، امروز بیش از هر زمانی نفرت عمومی نسبت به آمریکایی‌ها در دنیا برانگیخته شده و توجه جهان نسبت به سلحشوری و نسبت به شخصیتی که نماد مبارزه با تروریسم بود در دنیا با این نگاه‌ها اتفاق افتاده و امروز قیامتی به خاطر شهید سلیمانی برپا شده که نگاه‌ها و دل‌ها به برکت خون مطهر شهید سلیمانی متوجه به دین، انقلاب و ارزش‌ها شده و فرصت بسیار مهمی برای پیشرفت اهداف بلند شهید سلمیانی شده است.

وی در خصوص موضوع شهادت آن سردار عنوان داشت: هم مسئولان قضائی در جهوری اسلامی هم عزیزانی که در عراق با آنها تماس داشتیم و پیگیری می‌کنیم، آنها هم دنبال موضوع هستند پرونده‌ای در دادسرای تهران تشکیل شده قضاتی مامور هستند و کار با همکاری معاونت بین‌الملل قوه قضائیه با همکاری وزارت امور خارجه و مسئولان عالی عراق دنبال خواهد شد و کار را مجدانه دنبال می‌کنیم و یقین داریم پاکی و طهارت خون شهید سلیمانی موجب خواهد شد انتقام از قاتلان ایشان یعنی آمریکایی‌ها گرفته شود و تردید نداریم به برکت خون این بزرگی که به خون مطهر ابی‌عبدالله‌الحسین متصل شده انتقام خون او گرفته خواهد شد.

آیت الله رئیسی به مقام شهید سلیمانی ادای احترام کرد

آیت‌الله رئیسی در بدو ورود به کرمان به گلزار شهدای کرمان رفت و به مقام شهید سلیمانی ادای احترام کرد.

مسئولان عالی قضائی کشور، رئیس کل دادگستری کرمان، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان، اعضای شورای تامین و استاندار کرمان در گلزار شهدا آیت‌الله رئیسی را همراهی می‌کنند.

آیت‌الله رئیسی امروز با قضات استان دیدار و در شورای قضائی استان شرکت  می‌کند، رئیس قوه قضائیه سپس در مراسم چهلمین روز شهادت سپهبد شهید سلیمانی سخنرانی می‌کند.

رئیس قوه قضاییه وارد فرودگاه کرمان شد/ادای احترام به مقام شهید سلیمانی

 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->