شمار شهدای جنگ غزه به ۶۸۲۸۰ نفر رسید (یکم آبان ۱۴۰۴) نتانیاهو دستور توقف طرح‌های الحاق کرانه باختری را صادر کرد معاونت اموراجتماعی دادگستری خراسان رضوی پای کار صنایع تولیدی هشدار ترامپ به اسرائیل: الحاق کرانه باختری رخ نخواهد داد | نتانیاهو اشتباه تاکتیکی بزرگی کرد نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: خراسان رضوی، سرآغاز افق توسعه ملی است | آژانس سرمایه‌گذاری و توسعه تجارت کشور تشکیل می‌شود پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست | نباید بپذیریم فرزندان‌مان در این مدارس آموزش ببینند واکنش وزیر افراطی اسرائیل به سخنان ترامپ واکنش سازمان همکاری اسلامی به تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری عراقچی در جمع خبرنگاران: مهمتر از برداشتن تحریم‌ها، بی‌اثرسازی و خنثی‌کردن تحریم‌ها است + فیلم عراقچی: نتایج اجلاس مشهد، دستورکار اجرایی سفرای ایران در کشور‌های همسایه می‌شود + فیلم از احیای شاهراه‌های تجاری استان‌ها تا صدور ویزای ویژه برای زائران مشهد | مصوبات کارگروه‌های تخصصی اجلاس دیپلماسی استانی اعلام شد آیین اختتامیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد شهادت ۱۴ نفر در غزه، طی ۲۴ ساعت گذشته (یکم آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: استان آذربایجان بهترین مکان برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری است حمله هوایی گسترده اسرائیل به شمال و شرق لبنان (یکم آبان ۱۴۰۴) + فیلم صالحی‌امیری: طرح جامع «توس» با نگاه ملی و بلندمدت دنبال می‌شود نشست هم‌ا‌ندیشی نخبگان اندیشه‌ورز مشهد با وزیر امور خارجه برگزار شد امیر صباحی‌فرد: هرگونه تهدید با پاسخی سخت مواجه می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: رسالت روحانیت حفظ پویایی و استمرار در توسعه معارف دینی است | خدمت به امام زمان (عج) محدود به زمان و شرایط خاصی نمی‌شود واکنش عراقچی به صحبت‌های گروسی: تکرار تجربه قبلی برای تهدید کنندگان بازهم شکست خواهد بود+ فیلم دیدار سفیران ایران در چند کشور همسایه با وزیر امور خارجه در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صالحی‌امیری: مشهد چندبرابر ظرفیت فعلی، به زیرساخت گردشگری نیاز دارد آغاز دومین روز نشست دیپلماسی استانی در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: مشکلات امروز کشور ناشی از توسعه بدون برنامه و نقشه مدون بوده است| شکی نیست که باید بنزین را گران کرد + فیلم رشد حضور زنان در مدیریت خراسان رضوی | سهم ۳۰ درصدی برای بانوان رهبر معظم انقلاب: اندیشۀ سیاسی علامه نائینی مبتنی‌بر تشکیل حکومتی است که منطبق با مفاهیم دینی و منبعث از انتخاب مردم است + فیلم عراقچی در دیدار با تولیت آستان قدس رضوی: سیاست دیپلماسی استانی از تأکیدات مقام معظم رهبری است
سرخط خبرها

آیت ا... رییسی در مشهد: امروز ۲۲ بهمن، نقطه عطف و یک انقلاب است

  • کد خبر: ۱۷۴۴۷
  • ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۴
آیت ا... رییسی در مشهد: امروز ۲۲ بهمن، نقطه عطف و یک انقلاب است
امروز مردم مشهد ما و سراسر استان و ایران هنوز همان را فریاد می‌زنند که در ۲۲ بهمن ۵۷ فریاد میزنند. این اصول همواره پایدار است و هنوز مردم بر همان اصول و مبانی یعنی استقلال آزادی جمهوری اسلامی اصرار دارند.

ملیحه فلاح-شهرآرانیوز، آیت ا... رییسی، رییس قوه قضائیه در اجتماع پرشور مردم انقلابی مشهد در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن اظهارداشت:اجتماع عظیم امروز و راهپیمایی اگرچه یادآور پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ است، اما این راهپیمایی امروز فقط یادآور آن روز نیست بلکه امروز نقطه عطف و یک انقلاب است، مبتنی بر همان اصول و مبانی، اما با سخنی نو و پیام جدید آن روز، اعلام پایان استبداد ستم‌شاهی است.

به گفته وی، امروز پیام نو در بستر گام دوم دارد که سخن بسیار دارد سخن این بار نه بیرون راندن آمریکایی‌ها از کشور، بلکه از منطقه است. این تصمیم را مردم منطقه گرفتند که باید امروز منطقه، زندگی و حیات خود را بدون حضور آمریکا ادامه دهند.

بیشتر بخوانید:

آغاز چهل و یکمین حضور پرشور مردم انقلابی مشهد در راهپیمایی ۲۲ بهمن

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، ندای آزادی ملت بزرگ ایران است 

مراسم راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در سراسر کشور آغاز شد



آیت ا... رییسی در ادامه با بیان اینکه یوم الله روز جلوه خدا است، یوم الله حضور مردم در تشییع پیکر سردار سلیمانی مبتنی بر همین یوم الله ۲۲ بهمن بود، افزود:  زدن پیشانی آمریکایی‌ها در منطقه روز خدایی بود و بازهم مبتنی بر همین انقلاب بود؛ بسیاری از روز‌ها و برکات دیگر نیز مبتنی بر همین یوم‌الله ۲۲ بهمن است.


وی با بیان اینکه شکل گرفتن نظامی مبتنی بر اسلام و عبودیت خدای متعال مبانی شکل گرفتن انقلاب اسلامی بود ، خاطرنشان کرد: جامعه مبتنی بر این مبانی و مبتنی بر اسلام چیز‌هایی بود که مردم ما فریاد زدند.

 

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: امروز کدام کشور مستقلانه برای خود تصمیم می‌گیرد مستقلانه‌ترین کشور در روی کره زمین ایران اسلامی است که نه به شرق و نه به غرب وابسه است.


وی با تاکید بر اینکه خواست مردم و انقلابیون امروز شکل گرفتن نهاد‌ها و دستگاه‌ها بر فراز انقلاب اسلامی است، ادامه داد: در گام دوم پیرایش از هر گونه آلودگی و ناسلامتی و فساد خواست مردم انقلابی ماست.
در این دهه که دهه پیشرفت و عدالت است نکته مهم ان است که پیشرفته شدن کشور با مصرف کالا‌های پیشرفته، پیشرفته نمیشود. با دوستی کشور‌های توسعه یافته پیشرفته نمی‌شود.


آیت ا... رئیسی افزود: ما توسعه و پیشرفت را فقط در حوزه فنآوری نمی‌دانیم بلکه کشوری توسعه یافته است که در همه نیاز‌های انسانی توسعه یافته باشد. یکی از نیاز‌های مهم انسان توجه به خدا است. ۷۰ سال ظلم به مردم فلسطین و لبنان و کشور‌های منطقه نتیجه جدایی دین از سیاست است. امروز خون ریزی‌ها و جنگ‌ها محصول جدایی دین از سیاست است.


وی در ادامه با بیان اینکه آنچه که امروز به عنوان پیشرفت یاد می‌کنیم رابطه با کشور‌های پیشرفته نیست، خاطرنشان کرد: اما چه چیز کشور را پیشرفته می‌کند در دهه پیشرفت و کرامت توانمند شدن در کالا‌ها تولیدات و در علم و فن اوری خواهد بود.
در این راستا رهبری فریاد می‌زنند که گام هایتان را در این راستا استوار کنید. نکته دوم تاکید بر عدالت است که از محور‌های مهم در سخن مردم است. سخن در عدالت اجرایی است. منطور عدالت شنیدنی نیست بلکه عدالت چشیدنی است.

نگاه مردم ایران، مقاومتی است نه مذاکره

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره بر اینکه، نکته دوم تاکید بر عدالت است که از محورهای مهم در سخن مردم است. سخن در عدالت اجرایی است . منطور عدالت شنیدنی نیست بلکه عدالت چشیدنی است، گفت: آنچه که مهم است حرکت در این عرصه آفاتی دارد، مردم در همه عرصه ها دشمن شناس هستند اما روی صحبت ما با کسانی است که دید انقلابی ندارند و در سخنانشان نشان م‌یدهند که صحبتشان و نگاهشان صحبت مقاومت نیست بلکه مذاکره است در صورتی که مردم ایران در تشییع حاج قاسم نشان دادند نگاهشان مقاومت است.

 

وی اظهارداشت: به جای اینکه نگاهش به داشته‌های خودمان باشد، نگاهش به دستان و چشمان دیگران است. امروز پشتوانه برای همه کارهای انقلابی در کشور وجود دارد. امروز کشور ما سخن و پیام ۲۲ سال ۹۸ مبتنی بر ۲۲ بهمن 57  است. یک ایرانی قوی اعتقادی راسخ به انقلاب اسلامی، قوی‌شدن در همه عرصه از اقتصادی تا نظامی است.

 

به گفته وی، امروز دشمن می‌خواهد و نمی‌تواند در منطقه به ما حمله کند، دلیلش این است که اوخواست و نتوانست ولی ما خواستیم و توانستیم.

آیت ا... رئیسی در ادامه خاطرنشان کرد: پیام دوم مقاومت بی چون و چرا در برابر دشمنان خواهد بود، در هر حوزه ای که مسیولان قوی حاضر شدند از پشتیبانی مردم مطمئن باشید.برآورد ما در ماه های اخیر این است که مردم نگاهشان، مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن است. ما نه عقب گرد داریم و نه ایستایی  و در جا زدن، فقط راهبرد ما پیشرفت است..

وی با اشاره به نزدیک بودن انتخابات مجلس تاکید کرد: شکل گرفتن مجلس انقلابی پشتوانه شکل گرفتن ایران قوی و مقاوم خواهد بود

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->