شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز بکار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیات رئیسه مجلس دوازدهم ۶ خرداد برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمیداریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های ایران و افغانستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین نسبت به نشست روسای جمهور روسیه و آمریکا حمله قلبی وزیر خارجه عمران خان در زندان پاکستان جدول کاری نشست سران کشورهای عرب و پیش‌نویس بیانیه بغداد بازگشایی فرودگاه صنعا در یمن (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: غزه، گورستان صهیونیست‌ها خواهد شد دعوت پوتین از سران کشورهای عربی برای شرکت در نخستین اجلاس روسیه-اعراب غزه زیر چرخ «ارابه گیدئون» | عملیات رسمی ارتش اسرائیل برای تصرف کامل غزه آغاز شد تجمع اعتراضی صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو و فشار برای امضای قرارداد تبادل اسرا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طرح ترامپ برای کوچ اجباری یک میلیون شهروند غزه به لیبی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم اعدام امیرتتلو تأیید شده و قابل‌اجراست طرح سؤال نمایندگان مجلس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور هفته جاری واکنش سخنگوی قوه‌قضائیه به خبر ازدواج تتلو: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم طرح تشکیل وزارتخانه‌های «انرژی» و «آب و محیط زیست» در دستور کمیسیون‌های مجلس رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم ۳ شهروند ایرانی به اتهام امنیتی امروز در لندن به دادگاه می‌روند + اسامی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شکست نتانیاهو از اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در نظرسنجی انتخاباتی سخنگوی شورای نگهبان: برگزاری هم‌زمان انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس در سال ۱۴۰۷ بررسی خواهد شد انصارالله یمن پاسخ تهدید‌های سران رژیم صهیونیستی را داد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: از داشتن صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز محروم نخواهیم شد دانشگاه میشیگان: کاهش شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا در پی جنگ تعرفه‌ای ترامپ اتهامات سوء‌رفتار جنسی، دادستان کل دیوان کیفری بین‌المللی را وادار به کناره‌گیری کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون وزیر کشور: پارکینگ‌های شهرستان و مرز بین‌المللی مهران به مهمترین گذرگاه مرزی بدل شده است

  • کد خبر: ۱۷۸۹۶۱
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵
معاون وزیر کشور: پارکینگ‌های شهرستان و مرز بین‌المللی مهران به مهمترین گذرگاه مرزی بدل شده است
پارکینگ‌های شهرستان و مرز بین المللی مهران با پیگیری؛ مدیریت و اقدامات جهادی مسئولان هم اکنون به عنوان مهمترین گذرگاه مرزی متحول شده و توسعه یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید مجید میراحمدی روز یکشنبه در اجتماع بزرگ یاران حسین با حضور موکب داران استان ایلام افزود: سال‌های اخیر و بویژه در دولت سیزدهم همه مرز‌ها و پایانه‌های مرزی کشور در راستای خدمات رسانی مطلوب به زائران تبدیل به کارگاه‌های بزرگ اجرای طرح‌های زیرساختی شده اند و به برکت اربعین مردم این استان‌ها هم از این زیرساخت‌ها بهره مند می‌شوند.

وی افزود: پارکینگ‌های شهرستان و مرز بین المللی مهران با پیگیری؛ مدیریت و اقدامات جهادی مسئولان هم اکنون به عنوان مهمترین گذرگاه مرزی متحول شده و توسعه یافته است.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور تاکید کرد: ساماندهی پارکینگ ها، زیرساخت‌های مواصلاتی، رفاهی، امکانات بهداشتی و خدماتی در طول مسیر زائران اربعین در استان ایلام فراهم شده است.

معاون وزیر کشور: پایانه‌های مرزی به کارگاه‌های عمرانی تبدیل شده اند

میراحمدی یادآور شد: اربعین حسینی یک حرکت عبادی؛ سیاسی و معنوی است و موکب داران باید در کنار ارائه خدمات به زائران، در حوزه تعالی فرهنگی و معنوی و معرفت افزایی آن‌ها در مورد اهمیت اربعین نیز تلاش کنند.

وی اضافه کرد: موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی وظیفه ارتقای فرهنگی زائران را نیز بر عهده دارند و متصدیان این اماکن در واقع سربازان فرهنگی مقام معظم رهبری هستند.

معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه ستاد اربعین برای انجام وظایف خود ۲ بازو دارند که یکی بازو حکومتی و دیگری بخش مردمی است؛ اظهار داشت: دولتمردان کار و کرامت مردمی بودن و خدمت صادقانه به زائران اربعین را بالاترین افتخار خود می‌دانند.

میراحمدی گفت: افتخار می‌کنیم در طول ۲ سال گذشته دولت سیزدهم تحولات بزرگی را در حوزه‌های زیرساختی مرز‌های تعیین شده انجام داده است.

وی افزود: سال گذشته دشمن با یک جنگ ترکیبی گسترده به مصاف جمهوری اسلامی آمد؛ ولی بصیرت همین زائران اربعین حسینی و شهدای امنیت که خادمان زائران اربعین بودند، شکست مفتضحانه‌ای به آنان وارد کرد.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه استان قهرمان ایلام در صحنه دفاع از ارزش‌های انقلاب همواره در صف اول بوده است؛ گفت: سرزمین مقدس ایلام علاوه بر اینکه به خون شهیدان دوران دفاع مقدس مطهر است؛ پذیرایی از بیش از ۵۰ درصد زوار اربعین حسینی را نیز بر عهده دارد.

میراحمدی گفت: استاندار ایلام اربعین سال گذشته بیش از ۲۳ شبانه روز در مرز مهران خدمتگزار زوار حسینی بود و ما شاهد مجاهدت‌ها و رشادت‌های جمع کثیری از مدیران که بیش از یک ماه در مرز مهران حضور داشتند؛ بودیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->