ارائه روزانه خدمات درمانی به بیش از ۳ هزار زائر در درمانگاه امام‌رضا(ع) نجف اشرف + فیلم رویداد هنری "روضه هنری عاشورا" با رویکرد بین‌المللی در حرم مطهر رضوی برگزار شد موج بازگشت زائران اربعین از امروز آغاز شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) بیش از یک میلیون زائر اربعین از مرز مهران عبور کردند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم ویژه برنامه «دچار» روایتی متفاوت از اربعین حسینی تصویر کم‌نظیر از استاد فرشچیان در لباس خادمی امام رضا(ع) + عکس ساخت بیش از ۳۸هزار دست‌سازه حسینی و اهدای آن به زائران کودک در پیاده‌روی اربعین ۱۷ مهمانسرای آستان مقدس امام علی(ع) میزبان زائران اربعین حسینی راهپیمایی اربعین به روایت حدادعادل لزوم تقویت سه حوزه هنر، رسانه و کتاب توسط کانون مساجد آمادگی کامل مشهد برای میزبانی از جاماندگان اربعین حسینی ۱۴۰۴ به یاد شهید مهدی صابری، رزمنده تیپ فاطمیون | نوری بود در تاریکی جهان چند روایت درباره شهدای مدافع حرم در روزی که به نامشان است | میراثشان شجاعت بود، بدهی ما ادامه دادن است برپایی بیش از ۱۷۰ موکب در اطراف حرم امام‌رضا(ع) برای خدمت به زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیکر «سیدحسین عرب»، مداح پیشکسوت به خاک سپرده می‌شود

  • کد خبر: ۱۷۹۲۶۶
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴
پیکر «سیدحسین عرب»، مداح پیشکسوت به خاک سپرده می‌شود
پیکر «سیدحسین عرب» پیرغلام اهل‌بیت(ع) امروز، سه شنبه پس از تشییع از میدان تجریش در امامزاده صالح(ع) به خاک سپرده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسم تشییع پیرغلام اهل بیت مرحوم حاج سید حسین عرب، عصر امروز از ساعت ۱۵ از مسجد گیاهی میدان تجریش تهران آغاز و پیکر این روضه خوان اباعبدالله (ع) در آستان مقدس امامزاده صالح علیه السلام به خاک سپرده خواهد شد.

مراسم ترحیم این روضه خوان امام حسین(ع) جمعه، ۲۷ مرداد از ساعت ۱٠ تا اذان ظهر در حسینیه بنی فاطمه در سرچشمه، خیابان امیرکبیر برگزار می‌شود.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی از این ذاکر با اخلاق و متواضع محافل حسینی به عنوان یکی از سرآمدان ستایشگری اصیل و ناب جهان تشیع یاد کرد که فقدان او یاد دیگر مداحان فقید چون حاج اکبر ناظم، حاج حجت کسری و حاج محمد علامه را زنده کرد.

حاج سید حسین عرب، پیرغلام و مداح پیشکسوت منطقه شمیران تهران مدتی پیش به دلیل بیماری قلبی در بیمارستان بستری شده بود و یکشنبه ۲۲ مرداد در سن ۷۷ سالگی دعوت حق را لبیک گفت. این مداح سیدالشهدا(ع) دهه اول ماه محرم امسال در هیأت ریحانةالنبی(س) مداحی کرده بود.

وی متولد سال ۱۳۲۵ و از مداحان قدیمی تهران به حساب می‌آمد و سال ها در هیئت‌های تهران مرثیه‌خوانی می‌کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->