به گزارش شهرآرانیوز، مهدی زاده در یک برنامه رادیویی درباره افزایش تصادفات ساختگی برای دریافت دیه اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل استفاده مالی خوبی که افراد سودجو نسبت به این قضیه دارند آمار تشکیل پروندههای تصادفات ساختگی به صورت روزانه در حال افزایش است کمااینکه در سال گذشته هم ۸۳۱ پرونده تشکیل شد.
وی از افزایش ۱۴ درصدی پروندههای تصادفات ساختگی در سال جاری نسبت به سال قبل خبرداد و افزود: ما بر اساس الگوی تصادف و شرایطی که وجود دارد به ویژه درمورد صدمات شک به این قضیه را داریم و با بررسی و تحقیق بیشتر در اغلب موارد متوجه میشویم که از الگوی تصادف ساختگی تبعیت میکنند.
مدیرکل معاینات بالینی سازمان پزشکی قانونی کشور متذکر شد: البته در تشخیص این موضوع صد درصد موفق نیستیم و ممکن است گاهی اوقات متوجه نشویم، چون الگوی آسیبها به نحوی است که افرادی که به این کار تن میدهند یک سری تغییر و تنوع را در آن اعمال میکنند.
به گفته مهدی زاده، به طور کلی این تصادفات ساختگی از الگو و شرایطی تبعیت میکنند که برای ما قابل شک کردن است و وقتی هم که به موضوع شک میکنیم موضوع را دقیقتر بررسی میکنیم و بعضاً از مقامات قضایی هم کمک میگیریم تا تحقیقات خود را روی این مدل تصادفات خاص دقیقتر انجام دهند و به نتیجه واقعی و درستی برسیم.
وی یکی از معیارهای تشخیص تصادفات ساختگی از واقعی را نوع صدمه و آسیبی که به فرد وارد میشود عنوان کرد و ادامه داد: کسانی که میخواهند تصادفی را جلوه دهند علاوه بر آسیبی که به خودرو و یا موتورسیکلت وارد میکنند یک آسیب جسمی هم به خودشان وارد میکنند تا مبلغی را بابت خسارت و دیه دریافت کنند.
مدیرکل معاینات بالینی سازمان پزشکی قانونی کشور تصریح کرد: احتمال اینکه پزشکی قانونی نتواند برخی موارد را تشخیص دهد نیز وجود دارد، اما تلاش بر این است که موارد شناسایی و آنگونه که باید برخورد شود.
منبع: اقتصاد آنلاین