فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند
سرخط خبرها

جزئیاتی از ۲ سفر شوم با ۵ کشته و ۵ نجات­ یافته

  • کد خبر: ۱۸۰۰۴۴
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵
جزئیاتی از ۲ سفر شوم با ۵ کشته و ۵ نجات­ یافته
صدای برخورد دهشتناک دو خودرو سواری، خواب اهالی اطراف جاده مشهد به سرخس، نرسیده به تصفیه‌خانه آب شماره ۳ مشهد را پراند.

عقربه‌های ساعت انگار می‌دانستند ۲۲:۵۰ دقیقه چه اتفاق شومی در جاده سنگ‌بست قرار است جاری شود. گویی عقربه‌ها می‌خواستند هر طور شده خود را به محدوده امن شنبه برسانند و هشتاد دقیقه مانده تا رسیدن به روز شنبه را سریع‌تر بچرخند، اما زهی خیال باطل، به محض رسیدن به ساعت شوم، صدای برخورد دهشتناک دو خودرو سواری، خواب اهالی اطراف جاده مشهد به سرخس، نرسیده به تصفیه‌خانه آب شماره ۳ مشهد را پراند.

صدای ناله‌هایی از دل خودرو‌های درهم‌پیچیده به گوش می‌رسید که دل سنگ را آب می‌کرد. افراد زیادی در محل جمع شده بودند، اما کاری از دست کسی برنمی‌آمد و همین شد که بلافاصله خبر این تصادف خونین به شماره اضطراری ۱۱۲ هلال‌احمر اعلام شد.

لحظات زیادی از وقوع سانحه نگذشته بود که صدای خودرو‌های امدادی هلال‌احمر دل اطرافیان را گرم کرد. با حضور امدادگران جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی به محل و آغاز بررسی‌های ابتدایی، مشخص شد که دو خودرو سواری آریو و کوییک به‌دلایل نامشخصی از روبه‌رو با هم برخورد کرده‌اند.

وجود چندین سرنشین درون خودروها، کار امدادگران را سخت کرده بود و تلاش بی‌وقفه آن‌ها موجب شد تا هشت سرنشین این خودرو‌ها بیرون آورده شوند. البته معاینات تکنسین‌های اورژانس پزشکی نشان داد که متأسفانه پنج نفر جان باخته و سه نفر راهی بیمارستان شده‌اند.
بررسی‌های بعدی نشان داد که از پنج سرنشین خودرو آریو دو نفر در دم کشته شده‌اند و سه سرنشین سواری کوییک شامل یک زن و شوهر و کودکشان نیز در این حادثه جان خود را از دست داده‌اند.

نجات در ۱۰ کیلومتری مرز

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی با اشاره به اینکه تحقیقات پلیس به‌منظور شناسایی علت حادثه آغاز شده است، به حادثه مفقودی یک خانواده در شهرستان تایباد اشاره کرد و گفت: عصر جمعه با اعلام مفقودی یک خانواده در ۱۰ کیلومتری مرز دوغارون در شهرستان تایباد، گروه هلال‌احمر با چهار امدادگر به محل اعزام شدند.

محسن ذاکریان افزود: بررسی‌های اولیه نشان داد که یک خودرو پیکان‌وانت در بیابان‌های این منطقه گم شده است که بلافاصله عملیات برای یافتن این افراد که شامل یک زن و مرد بودند، آغاز شد.

وی ادامه داد: امدادگران ما در این عملیات با ردزنی خودرو متوجه شدند که خودرو در مسیر شن‌زار قرار گرفته و به‌اشتباه از مسیر اصلی خارج شده و در بیابان سرگردان شده است. خوشبختانه امدادگران توانستند به‌موقع و پیش از تاریک‌شدن هوا خود را به این افراد برسانند و حادثه‌دیدگان را به یکی از پایگاه‌های هلال‌احمر منتقل کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->