اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود
سرخط خبرها

برگزاری دومین کارگروه ملی زیارت در نیمه دوم اسفندماه در قم

  • کد خبر: ۱۷۹۶۲
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰
برگزاری دومین کارگروه ملی زیارت در نیمه دوم اسفندماه در قم
دستورکار جلسه دوم کارگروه ملی زیارت هفته آینده در شهر حضرت معصومه (س) بررسی می‌شود
به گزارش شهرآرانیوز، نیمه آذرماه امسال کارگروه ملی زیارت بعد از گذشت یک کمای دوساله، بار دیگر در مشهد احیا شد. این جلسه بازخورد مالی نداشت و در همان ابتدا رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور آب پاکی را روی دست اعضای جلسه ریخت و گفت که با توجه به شرایط اقتصادی، روی بودجه زیارت نمی‌شود حساب باز کرد، اما مصوبات حاصل از آن و همچنین احیای دوباره این کارگروه گامی مؤثر بود که با تلاش‌های استاندار خراسان‌رضوی برداشته شد. در همان جلسه مقرر شد که دومین جلسه کارگروه ملی زیارت در فصل زمستان در قم و در فصل بهار در شیراز برگزار شود. همچنین قرار بود کمیته‌ای تخصصی ذیل کارگروه ملی زیارت برگزار شود تا ضمن بررسی مصوبات جلسه گذشته، دستورکار جلسه آینده نیز مشخص شود. در این راستا این کمیته تخصصی پنجشنبه گذشته با حضور نمایندگان اعضا از سوی دبیرخانه این کارگروه برگزار شد.

خبر برگزاری دومین کارگروه ملی زیارت در نیمه دوم اسفندماه در قم و همچنین برگزاری کمیته تخصصی آن در هفته گذشته بهانه‌ای شد تا آخرین وضعیت مصوبات جلسه گذشته و دستورکار جلسه آینده را از معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان‌رضوی جویا شویم.
«بیشتر مصوبات جلسه گذشته کارگروه ملی زیارت اجرا شده است.» محمدصادق براتی با بیان این خبر، مهم‌ترین موضوعی را که کارگروه دنبال می‌کند، تسهیل امر زیارت دانست و گفت: بنابر گزارش‌های دستگاه‌های مربوط بیشتر مصوبات جلسه گذشته در راستای تسهیل امر زیارت مانند رفت و آمد زائران، اسکان، پارکینگ و حمل‌ونقل درون‌شهری عملیاتی شده است.

به گفته وی در این جلسه مقرر شد که اعضا جمع‌بندی پیشنهاد‌های خود را تا ۵ اسفند به دبیرخانه کارگروه ارسال کنند تا بعد از بررسی‌های لازم دستورکار جلسه آینده کارگروه ملی زیارت در قم مشخص شود.
معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان‌رضوی در ادامه اظهار کرد: بررسی گزارش عملکرد دستگاه‌ها و اعضا درباره مصوبات جلسه گذشته، تبادل نظر درباره نحوه عملیاتی شدن مصوبات، ارائه راهکار‌ها و رفع موانع، بررسی موضوعات و تهیه مصوبات پیشنهادی برای جلسه آینده کارگروه ملی زیارت بخشی از مباحث مطرح‌شده در این جلسه بود.
براتی در ادامه اظهار کرد: این جلسه با حضور نمایندگان اعضای اصلی کارگروه برگزار شد و در آن میزان عملیاتی شدن ۱۸ مصوبه قطعی اولین جلسه کارگروه ملی زیارت بررسی شد.

طبق گزارش شهرآرا با عنوان «تشکیل کارگروه زیارت و خروج از کما در روزهای بی‌پولی» ارائه تسهیلات به زائرسرا‌های ارزان‌قیمت، ارائه آمار دقیق به ۳ استان زیارتی از سوی مرکز آمار کشور، برطرف کردن منع قانونی در استفاده از بودجه دولتی در زائرسرا‌های ارزان‌قیمت و تخفیف در تعرفه‌های آب، برق و گاز در این زائرسراها، پرداخت کمک‌های فنی و اعتباری برای تشویق بخش خصوصی، افزایش سرانه بهداشت و درمان در خراسان‌رضوی به دلیل بالا بودن حجم زائران، کمک برای اتمام ساخت زائرسرا‌های بین راهی که درصد پیشرفت بالایی دارند، تهیه طرح سامان‌دهی گردشگران خارجی، سراسری کردن سیگنال رادیو زیارت و راه‌اندازی شبکه تلویزیونی داخلی زیارت به پیشنهاد صدا‌وسیما، ارتقای فرهنگ زیارت گردشگری و مذهبی، تضمین اوراق مالی اسلامی و پیش‌بینی انتشار اوراق در بودجه سال۹۹ برای بازآفرینی بافت‌های فرسوده اطراف حرم، توسعه ناوگان حمل‌ونقل شهری شهرداری مشهد و در راستای آن تهیه ۲۰۰۰دستگاه اتوبوس از محل اسناد خزانه اسلامی، ازجمله موضوعات پیشنهادی اولین کارگروه ملی زیارت بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->