یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قیمت بلیت پرواز تهران-نجف کاهش یافت (۲۷ مرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۹۷۸۳
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۸
قیمت بلیت پرواز تهران-نجف کاهش یافت (۲۷ مرداد ۱۴۰۲)
سخنگوی ایران‌ایر از کاهش قیمت بلیت‌های اربعین این شرکت به ۲.۵ میلیون به جای ۴ میلیون تومان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسام قربانعلی در جمع خبرنگاران گفت: پیرو اعلام قبلی درباره کاهش قیمت بلیت پرواز‌های اربعین از ۲۷ مردادماه تا ۹ شهریور در مسیر نجف-هران با نرخ ۲.۵ میلیون تومان، از تاریخ ۱۷ شهریور تا ۲۰ شهریور در مسیر تهران به نجف نیز بلیت پرواز‌ها با قیمت ۲.۵ میلیون تومان به زائران اربعین عرضه می‌شود.

وی با بیان این‌که این پرواز‌ها در زمان حاضر امکان خرید از طریق سایت ایران‌ایر دارد، گفت: ناموجود بودن به‌منزله تکمیل ظرفیت نیست، برای این‌که با ترافیک زیاد در روز مواجه نشویم و سایت ایران‌ایر از دسترس خارج نشود، عرضه را در طول روز در ساعات مختلف انجام می‌دهیم.

سخنگوی ایران‌ایر ادامه داد: همچنین بر اساس بخشنامه سازمان هواپیمایی کشوری، بلیت پرواز‌های اربعین در قالب گروه‌های حداکثر ۹ نفره فروخته خواهد شد. درواقع عدد انتخاب تعداد افراد حداکثر ۹ نفر است و بیش از این تعداد امکان خرید وجود ندارد.

قربانعلی تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که با ایجاد فرآیند نظارت و کنترل بر فروش بلیت بتوانیم دست‌های واسطه‌های را کوتاه کنیم. تلاش می‌کنیم با حداکثر ظرفیت ایران‌ایر خدمات‌رسانی را به سمت مردم هدایت کنیم تا زائران بتوانند به‌طور مستقیم بلیت را خریداری کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->