نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

تهران،خوزستان خراسان رضوی؛ در صدر بیشترین آمار سوختگی کشور

  • کد خبر: ۱۸۰۳۰
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۵
تهران،خوزستان خراسان رضوی؛ در  صدر بیشترین آمار سوختگی کشور
استان‌های تهران، خوزستان و خراسان رضوی بیشترین آمار سوختگی را در کشور دارند.
به گزارش شهرآرانیوز، سیامک فرخ فرقانی دبیر نهمین همایش سوختگی کشور گفت: استان‌های تهران، خوزستان و خراسان رضوی بیشترین آمار سوختگی را در کشور دارند
وی افزود: هر درصد سوختگی پنج تا ۱۰ میلیون تومان هزینه برجای می‌گذارد. سالانه ۲۵ تا ۳۰ هزار نفر بر اثر سوختگی بستری می‌شوند و آشپزخانه‌های غیراستاندارد، کپسول گاز، ساختمان‌هایی که استاندارد‌های آتش نشانی ندارند و ... باعث این معضل هستند.
وی ادامه داد: در کشور ۳۵ مرکز درمانی سوختگی وجود دارد که کافی نیست و لازم است دانشگاه‌های علوم پزشکی از جمله تهران و شهید بهشتی نیز بیمارستان‌های سوختگی راه اندازی کنند. اکنون فقط دانشگاه علوم پزشکی ایران در تهران مراکز درمانی سوختگی دارد.
این فوق تخصص پلاستیک و زیبایی ادامه داد: سوختگی جزو ۱۵ بیماری شایع بوده و ششمین مرگ و میر در کشور محسوب می‌شود و سومین عامل اختلال روانی است که بیشتر قشر فعال جامعه ۲۰ تا ۴۰ سال را گرفتار می‌کند.
فرقانی با بیان اینکه ۱۰ درصد سوختگی‌ها منجر به بستری می‌شود، تصریح کرد: ۹۰ درصد سوختگی‌ها سرپایی درمان می‌شوند و سوختگی ناشی از الکتریکی بسیار شایع‌تر بوده و توجه شهرداریها، راهسازی ها، شرکت‌ها و وزارت نیرو به مقوله پیشگیری از سوختگی ضروری است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۳۳۴ مورد سوختگی با آب جوش، ۱۲۷ مورد انفجار گاز شهری، ۲۷۰ مورد انفجار نفت و بنزین و ۱۳۵ مورد سوختگی الکتریکی، ۲۹۷ مورد انفجار کپسول گاز در بیمارستان مطهری داشتیم.
فرقانی گفت: با توجه به اینکه آمار سوختگی در کشور بالاتر از آمار جهانی است لازم است همه دستگاه‌ها در مقوله آموزش و پیشگیری از سوختگی فعال‌تر و حساس‌تر شوند، اکنون به دلیل مشکل در زمینه آموزش و فرهنگ، موارد سوختگی در کشور بالا است.
وی افزود: نهمین همایش سالیانه کشوری سوختگی اول تا دوم اسفند ماه با محوریت سوختگی ناشی از وسایل الکتریکی در سالن همایش‌های رازی برگزار می‌شود و در این همایش ۵۰ مقاله بصورت سخنرانی و بیش از ۶۰ مقاله بصورت پوستر ارایه خواهد شد.

عزم ملی برای کاهش آمار سوختگی
قائم مقام معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست خبری گفت: برای کاهش آمار سوختگی در کشور نیاز به عزم ملی هستیم و باید باور کنیم که همه ما در معرض سوختگی هستیم.
طیب قدیمی با بیان اینکه بحث پیشگیری و توان بخشی بسیار مهم است، افزود: توان علمی ما در مورد سوختگی زیاد است، اما پیشگیری مهم‌تر است که نیاز به همراهی همه دارد.
وی تصریح کرد: سوختگی از مبحث‌های مهم سلامت بوده که عوامل اجتماعی (۷۵ درصد) موثر بر آن است. فرهنگ اجتماعی، مسایل اقتصادی و آگاهی و استانداردسازی انرژی باید در مورد سوختگی در جامعه افزایش یابد.
قدیمی ادامه داد: گروه هدف ما وزارت نیرو است که باید در زمینه آموزش و پیشگیری بیش از سایر نهاد‌ها قدم بردارد. باید تلاش کنیم آمار سوختگی و تتبعات ناشی از آن را در جامعه پایین بیاوریم.
وی با بیان اینکه باید بانک پوست در کشور ایجاد شود، گفت: وزارت بهداشت به دنبال ایجاد بانک پوست مانند بانک چشم است و اکنون این وزارتخانه علاوه بر اینکه درمان سوختگی تحت پوشش بیمه است، به افراد نیازمند سوخته نیاز کمک مالی می‌کند.
منبع:ایران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->