زاکانی: ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در تعهد شهرداری نیست | مشکلی برای تأمین آب شرب در تهران نداریم بیشتر از ۵۰ درصد سطح خراسان رضوی درگیر خشکسالی بسیار شدید است تصادف بسیار شدید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس مراقب سکته گرمایی باشید بیمه مسافرتی چیست؟ انواع، پوشش ها، نحوه خرید و دریافت خسارت پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور تعطیل شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پانسمان‌های تخصصی بیماران پروانه‌ای تحویل شد نکات تغذیه‌ای برای کاهش آثار مخرب ریزگرد‌ها شکستن صفحه سنگ فرز موجب مرگ کارگر مشهدی شد برنامه‌های مجازی و حضوری آموزش‌وپرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان سقف بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین مهلت ویرایش محل آزمون ورودی مدارس سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آیا کاهش اشتهای کودکان در تابستان طبیعی است؟
سرخط خبرها

زنان پلیس مسئولیت‌پذیرتر از مردان

  • کد خبر: ۱۸۰۳۸
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳
زنان پلیس مسئولیت‌پذیرتر از مردان
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت:پلیس زن در جمهوری اسلامی ایران نقشی مهم ایفا می‌کند. تشکیل پلیس زن ضرورتی بود که بنا به تدبیر ایجاد و هم اکنون در حال انجام وظیفه هستند.
سردار کیوان ظهیری  با اشاره به نقش پلیس زن در جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: پلیس زن در جمهوری اسلامی ایران شرح وظایفش همانند مردان است، یعنی همان وظایفی را که مردان برعهده دارند، افسران و درجه داران زن نیز برعهده دارند.

پلیس زن همان مأموریت‌های پلیس مرد را برعهده دارد

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: خانم‌ها در دستگیری مجرمان، بدرقه متهمان زن، بازجویی و … وظیفه دارند که البته نقش خود را به خوبی انجام می‌دهند.

به گفته وی، مسئولیت پذیری زنان بیشتر از مردان بوده و وظایفشان را بدون کم و کاست انجام می‌دهند.

وی تصریح کرد: یکی از نقش‌های پلیس زن حضور در مشاوره و مددکاری در کلانتری‌ها است که به دلیل همین حضورِ بانوان، ۸۳ درصد پرونده‌هایی که به مشاوره و مددکاری کلانتری‌ها ارسال می‌شود، به صلح و سازش ختم می‌شود.

حضور زنان پلیس در پلیس تخصصی اطفال

به گفته رئیس پلیس پیشگیری پایتخت، پلیس به دنبال کاهش ورودی پرونده‌ها به دادسرا‌ها است و به همین منظور در نقاط حساس و کلیدی کلانتری‌ها از پلیس زن استفاده می‌کند.

وی با اشاره به نقش پلیس اطفال گفت: رسیدگی به پرونده‌های اطفال و نوجوانان توسط مأموران پلیس زن در کلانتری‌ها انجام می‌شود که در همین راستا خانواده‌های مجرمانی که گفته شد، در جهت اصلاح و بازپروری دعوت می‌شوند و اقداماتی در راستای پیشگیری از بزهکاری مجدد به آن‌ها آموزش داده می‌شود.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->