مدیر عالی حرم مطهر رضوی: خدمات شهرداری در دهه آخر صفر امسال، روان‌تر، متنوع‌تر و بهتر از سال‌های گذشته بود + فیلم دیدار شهردار مشهد با مدیر عالی حرم مطهر رضوی | قلندر شریف: فاز نخست خط سه متروی مشهد ره‌آورد همکاری آستان قدس رضوی با مدیریت شهری بود + فیلم مزین شدن ۵۰ قاب مفاخر شهری مشهد به تصاویر شهدای ترور آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهمسطح سه راه فردوسی و افتتاح ۴۷ پروژه عمرانی منطقه ۱۲ مشهد افزایش ۱۲ درصدی سفر جاده‌ای به خراسان رضوی در مردادماه امسال هزینه ۱۰ همتی برای خرید واگن‌های خط یک قطارشهری مشهد | توسعه زیرساخت‌های زیارت، نیازمند حمایت دولت آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۸ شهریور ۱۴۰۴) کیفیت هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (۸ شهریور ۱۴۰۴) دستگاه حفارتونل خط چهار مترو مشهد در مسیر میدان شهدا نور‌ها فراتر از یک ابزار بصری در شهرها قلندر شریف خبر داد: کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۴۷ پروژه عمرانی طی هفته آینده در مشهد اجرای پروژه از داده تا تصمیم در رصدخانه شهری مشهد شهردار مشهد مقدس از افزایش رضایتمندی زائران دهه آخر صفر از خدمات مدیریت شهری خبر داد «دکترین پیرامونی»، رویکردی پیشگیرانه در مدیریت اراضی حریم شهر هشدار هواشناسی خراسان رضوی | وزش باد شدید و خیزش گردوخاک تا اوایل هفته آینده (۶ شهریورماه ۱۴۰۴) تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم
سرخط خبرها
امام جمعه مشهد:

بارها شاهد نقش‌آفرینی بی‌نظیر بانوان شاغل در بیمارستان رضوی بودیم

  • کد خبر: ۱۸۰۵۹
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۶
بارها شاهد نقش‌آفرینی بی‌نظیر بانوان شاغل در بیمارستان رضوی بودیم
امام جمعه مشهد گفت: در مراجعات مختلف به این بیمارستان، نقش‌آفرینی بی‌نظیر و فعالیت‌های موثر بانوان شاغل در بیمارستان رضوی را شاهد بودیم.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار مدیرعامل بیمارستان رضوی و جمعی از مسئولان این مرکز درمانی که به مناسب ولادت حضرت زهرا(س) صورت گرفت، خاطرنشان کرد: این مناسبت فرخنده باعث شد با تعدادی از بانوان متعهد، فعال و مسئولیت پذیر شاغل در بیمارستانی منتسب به نام امام رضا(ع) دیدار کنیم.

 

وی افزود: امتیاز حضور آقای دکتر محور مدیرعامل کنونی بیمارستان رضوی در این است که ایشان بنیان‌گذار این مرکز درمانی بوده و به طور کامل به آرمان‌های در نظر گرفته شده برای این مرکز واقف هستند. حضور افراد مجرب و کارکشته در امر مدیریت این مرکز درمانی فوق تخصصی همگان را برای رسیدن این مجموعه به جایگاه حقیقی و واقعی‌اش در سطح ملی و بین‌المللی امیدوارتر کرده و از این جهت، آرامش عمیقی بر آستان قدس رضوی حاکم شده است.

 

علم‌الهدی بیان کرد: از آنجا که دغدغه و اضطراب اطرافیان بیمار بیش از خود بیمار است، کوچک‌ترین نقص و ضعف و مشکل در فرایند درمان بر روی آن‌ها تاثیر منفی می‌گذارد و این امر اهمیت فعالیت پرستاران و شغل سخت آن‌ها را بیش از پیش نشان می‌دهد.

 

وی با تاکید بر حفظ برند بیمارستان رضوی در مشهد، کشور و منطقه، اظهار کرد: توجه حضرت رضا(ع) به این مرکز درمانی بسیار زیاد است. ایشان امام مهربانی‌ها هستند و هر کس زیر سایه این مهربانی در هر گوشه از قلمرو ایشان باشد، مشمول توجه آن حضرت قرار دارد. در واقع خدمت در این بیمارستان به نوعی خادمی حضرت رضا(ع) محسوب می‌شود؛ خادمانی که این امام رئوف(ع) توجه ویژه‌ای به آنان دارند.

 

امام جمعه مشهد تاکید کرد: شهرت این بیمارستان، بالا بودن سطح خدمات، کادر مجرب و تجهیزات ویژه، همگان را برای دریافت دقیق خدمات درمانی به این مرکز امیدوار کرده است و باید از این جهت، شرایط قشر ضعیف جامعه را در نظر داشت.

 

همچنین محسن محور، مدیرعامل بیمارستان رضوی در این دیدار بر حفظ کرامت بیماران به عنوان اصول و قوانین مورد تاکید در بیمارستان رضوی تأکید کرد و گفت: در سال گذشته بالغ بر ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان و در 10 ماه سال جاری حدود ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای اقشارکم‌ بضاعت و مستضعف مراجعه‌کننده به این مرکز درمانی تخفیف در نظر گرفته شده است.

 

وی اظهار کرد: بیمارستان رضوی با اینکه حدود ۱۰۰ میلیارد تومان از شرکت‌های بیمه‌گر مطالبه دارد، به صورت همه‌ جانبه در خدمت مستضعفان بوده و توانسته در شرایط مختلف، به صورت مستمر خدمات خود را ارائه دهد.

 

محور با اشاره به تعداد کارکنان فعال در این مرکز درمانی، تصریح کرد: حفظ کرامت بیماران از اصول و قوانین مورد تاکید هیئت مدیره کنونی بیمارستان رضوی است و این اصل، طی آموزش به کارکنان تاکید شده است، چرا که بی‌احترامی به بیماران و مراجعه‌کنندگان برابر با بی‌احترامی به خود ماست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->