مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ حضور دیوید کراننبرگ در فیلم «آماده یا نه ۲» آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سینماها در مرداد چقدر فروختند؟

  • کد خبر: ۱۸۰۵۹۴
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵
سینماها در مرداد چقدر فروختند؟
بیش از ۱ میلیون و ۲۴۵ هزار نفر در مرداد مردم به سینما رفتند و فیلم ها در سینماهای کشور ۴۸ میلیارد تومان فروش داشتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در مردادماه امسال ۱ میلیون و ۲۴۵ هزار و ۹۰۰ نفر به سینما رفتند تا فروش گیشه این ماه به حدود ۴۸ میلیارد تومان برسد. این آمار، ۲۲ درصد بیشتر از میزان مخاطبان مدت مشابه سال گذشته است.

این آمار با توجه به گرمای بی‌سابقه هوا، مسافرت و البته تعطیلی‌های طولانی سینما، آمار نسبتا قابل‌قبولی محسوب می‌شود که در ماه محرم رقم خورده است.

بر پایه این گزارش، در مردادماه، ۴۸ هزار و ۲۵۵ سانس ترتیب داده شد. ۱ میلیون و ۲۴۵ هزار و ۹۰۰ نفر به سینما رفتند تا این میزان مخاطب، گیشه ۴۷ میلیارد و ۸۲۵ میلیون تومانی را رقم بزنند.

فسیل با ۴۰۱ هزار مخاطب، در رتبه نخست پرمخاطب‌ترین و پرفروش‌ترین فیلم مردادماه قرار دارد. فیلم کریم امینی موفق شد تا طی این ماه، ۱۶ میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان بفروشد.

شهر هرت نیز با ۳۰۲ هزار مخاطب، در رتبه دوم فیلم‌های این ماه قرار می‌گیرد. این کمدی موفق شد تا در پنجمین ماه سال، ۱۳ میلیارد تومان فروش داشته باشد.

نارگیل ۲ که از هجدهم مرداد به روی پرده رفت توانست طی ۱۴ روز، ۸۰ هزار مخاطب را جذب کرده و به فروش ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومانی برسد.

کت چرمی نیز در این ماه خوش درخشید و موفق شد با ۶۹ هزار مخاطب، به فروش ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومانی دست یابد.

بی‌مادر ۵۰ هزار مخاطب داشت و توانست با ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان فروش، پنجمین فیلم پرمخاطب پنجمین ماه سال باشد.

از امروز، فیلم ستاره‌بازی در سینماهای کشور نمایش داده می‌شود. اتفاقی که سبب می‌شود تا نمایش این فیلم در کنار سایر فیلم‌های روی پرده، منجر به جذب مخاطبان بیشتر برای ششمین ماه سال شود.

در شهریورماه امسال است که سینمای ایران، تعداد مخاطبان خود طی سال جاری را از ۱۱ میلیون نفر عبور خواهد داشت و گیشه را به بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان می‌رساند. این رزومه، فرصت خوبی برای ورود به شش‌ماهه دوم سال و رسیدن به قله‌های جدیدی از مخاطب و فروش طی سالیان جاری است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->