پیش‌بینی بازار طلا و سکه پس از تاسوعا و عاشورا (۱۵ تیر ۱۴۰۴) بازار برنج در آستانه تعدیل قیمت | اثر عرضه داخلی و واردات آغاز فروش بلیت قطار‌های اربعین ۱۴۰۴ از هفته جاری فرماندار مشهد خبر داد: تکمیل ظرفیت ۶۰ درصدی هتل‌های مشهد هشدارها درباره ناترازی تولید و مصرف برق دوباره جدی شد | خاموشی‌ها ادامه می‌یابد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان| تتر، بیت‌کوین سبز استخراج می‌کند قیمت جدید برنج اعلام شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا امروز در مشهد چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) صنایع انرژی‌بر چقدر به تکلیف قانونی ساخت نیروگاه برق عمل کرده‌اند؟ پیش‌بینی بازار سهام در روز‌های آینده | جهش نرخ ارز نخواهیم داشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت خودرو در بازار آزاد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار عراق در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شکر در ایام محرم چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) پیش‌ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو از امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول و مشخصات خودرو‌ها آغاز عرضه ارز اربعین ۱۴۰۴، به‌زودی | ۲۰۰ هزار دینار به هر متقاضی خرید تعلق می‌گیرد دفترچه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی اصلاح شد | آخرین مهلت ثبت نام چه روزی است؟ کاهش ناترازی برق به ۱۴ هزار مگاوات رسید (۱۲ تیر ۱۴۰۴) در دومین هفته تیرماه، چه بر سر بورس آمد؟ مبلغ و جزئیات خرید با کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های مختلف چقدر است؟ + فیلم صادرات خراسان رضوی در آستانه بحران است | کاهش ۱۲ درصدی صادرات کشور در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد است نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | صعود دوباره طلا به کانال ۹۲ هزار تومان ضرورت نگرش جدید در حوزه سیاست‌های شهرسازی پس از جنگ ۱۲روزه پرواز‌ها از فرودگاه مشهد به ۲۱ مسیر خارجی برقرار شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه و سهامداران اعلام شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش قیمت نفت به ۶۰دلار با تداوم ثبات در منطقه تشکیل مرکز رسیدگی آنی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی | به‌زودی شهرک‌های صنعتی جدید در استان تأسیس می‌شوند
سرخط خبرها

آموزش و پرورش؛ مخل فعالیت اقتصادی صنف فروشندگان نوشت‌افزار

  • کد خبر: ۱۸۰۷۶۹
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰
آموزش و پرورش؛ مخل فعالیت اقتصادی صنف فروشندگان نوشت‌افزار
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار مشهد گفت: آموزش و پرورش کتاب درسی را از کتاب‌فروشی‌های کشور حذف و به نفع خود مصادره کرد و این درآمد خیلی کم را از سفره صنف فروشندگان نوشت‌افزار که یک صنف فرهنگی محسوب می‌شود، حذف کرد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

جواد عباسیان در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در این‌باره اظهار کرد: توزیع کتاب درسی از گذشته از سوی صنف ما انجام می‌شد و در هیچ زمانی در بازار درخصوص توزیع کتاب کسری وجودنداشت و در تمام فصول سال تک کتاب هم در فروشگاه‌های ما موجود بود و به عبارتی یک منبع درآمدی برای این صنف بود.

وی افزود: متاسفانه از چهارسال گذشته به بهانه‌های مختلف، آموزش و پرورش کتاب درسی را از کتاب‌فروشی‌های کشور حذف و به نفع خود مصادره کرد و این درآمد خیلی کم را از سفره صنف فروشندگان نوشت‌افزار که یک صنف فرهنگی محسوب می‌شود، حذف کرد.

به گفته رئیس اتحادیه صنف نوشت‌افزار مشهد، وظیفه آموزش و پرورش از اسمش مشخص است و نباید به سمت بنگاه اقتصادی‌شدن برود. ولی عملا وارد بنگاه اقتصادی شده است و درآمدی که در گذشته بین کتاب‌فروشی‌های سطح کشور تقسیم می‌شد اکنون مستقیم به جیب آموزش و پرورش می‌رود و در واقع دست در جیب صنف ما کرده است.



وی ادامه داد: اگر دقت داشته باشید در شروع سال تحصیلی آموزش و پرورش حتی در فروش کیف و کفش و لباس فرم مدارس هم ورود کرده است و پول قابل توجهی را ابتدای سال تحصیلی از والدین دریافت می‌کند. در طی سال هم به‌عنوان کتاب کمک درسی مبلغی را از دانش‌آموزان دریافت می‌کند.

عباسیان افزود: متاسفانه این موضوع هر سال تکرار می‌شود و مدارس به سمتی حرکت کرده که در بعضی از آن‌ها حتی در فروشگاه‌های خوراکی، عرضه دفتر و اقلام نوشت‌افزار را دارند. امسال هم گفته شده به بهانه اینکه دفتر مدارس یک‌دست باشد به‌صورت کلی سفارش دهند. مسلما اگر این روال ادامه داشته باشد صنف ما رو به تعطیلی است.

وی گفت: فعالیت صنف ما فصلی است. در شروع سال تحصیلی همه بخش‌ها به فروش لوازم‌التحریر روی می‌آورند و بااینکه صنف ما سود ۱۵درصدی درنظر می‌گیرند اما فروشگاه‌های زنجیره‌ای تخفیف ۳۰درصدی بر لوازم‌التحریر اعمال می‌کنند.

به گفته رئیس این صنف، درحال حاضر ۱۱۹۵واحد در صنف نوشت‌افزار مشهد فعالیت می‌کنند که به دلایل گفته شده سال گذشته حدود ۲۰درصد در این صنف از شغل خود کناره‌گیری کردند.
وی ادامه داد: ما توقع حمایت دولت از این صنف فرهنگی را داریم، ولی متاسفانه این اتفاق در شغل ما نیفتاده است.

وی یادآورشد: فعالیت این صنف با تمام هزینه‌هایی که رشد فزونی در این چند سال داشته صرفه اقتصادی ندارد. از ابتدای سال ۳۰مورد مالیات مختلف بر اصناف وضع شده است. مالیاتی هم که برای دستگاه پوز اعمال شده، منطقی نیست. در صنف ما دو برگه کاغذ آچار حدود ۱۰۰۰تومان خریداری می‌شود که سود آن حدود ۱۰۰ تومان است، اما همان تراکنش با دستگاه پوز ۱۱۰تومان مالیات در پی دارد. حاکمیت هزینه‌های صنوف را نمی‌بیند و فقط به شکلی در منافع شریک است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->