جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه
سرخط خبرها

شهرداری و دانشگاه فردوسی مشهد سکان توسعه اقتصادی حاشیه شهر را به دست می‌گیرند

  • کد خبر: ۱۸۱۱۹۰
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
شهرداری و دانشگاه فردوسی مشهد سکان توسعه اقتصادی حاشیه شهر را به دست می‌گیرند
در دیدار مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری با مدیران دانشکده اقتصادی دانشگاه فردوسی بر لزوم توسعه اقتصادی مناطق حاشیه‌ای شهر مشهد تاکید شد.

به گزارش شهرآرانیوز یکی از رویکرد‌های مدیریت شهری در حاشیه شهر، توانمندسازی ساکنان این مناطق بوده و در‌همین‌راستا علاوه بر ایجاد مراکز رویش، استفاده از ظرفیت‌های نخبگانی همچون ظرفیت دانشگاه فردوسی مشهد برای حل مشکلات حاشیه شهر، در دستور‌کار مدیران شهری است. در‌همین زمینه مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری مشهد برای حل مسائل پهنه‌های کم‌برخوردار شهری به‌صورت علمی با مدیران و اعضای هیئت‌علمی دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد دیدار کرد و علی رضازاده‌همدانی در این دیدار توسعه روابط میان مدیریت شهری و دانشگاه فردوسی مشهد را راه‌حل بسیاری از مشکلات اقتصادی در محلات حاشیه شهر مشهد و به تبع آن بهبود معیشت ساکنان این مناطق دانست.

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری مشهد، رضازاده‌همدانی در این دیدار اظهار کرد: تراکم جمعیتی بالا در عرصه‌های کم‌وسعت و مهاجرت روز‌افزون به مناطق حاشیه‌ای شهر مشهد از گذشته همواره به‌عنوان یکی از تهدید‌های توسعه شهری مطرح شده است؛ اما رویکرد‌های جدید در سال‌های اخیر در حوزه بازآفرینی شهری به‌دنبال آن است که با شناسایی ظرفیت‌های گوناگون موجود در این محلات و حمایت از این ظرفیت‌های گسترده اجتماعی و اقتصادی با رویکرد توانمندسازی به بهبود شرایط کالبدی، اقتصادی و اجتماعی این محلات کمک کند.

وی ادامه داد: اجرای پروژه‌های زودبازده در سال گذشته با نظر مستقیم مردم این محلات، اتفاق بزرگی بود که با کمک مردم رقم خورد و امسال نیز با اجرای پروژه‌های زودبازه جدید، به‌دنبال آن هستیم که با مشارکت و درخواست شهروندان، بخش عمده‌ای از مسائل و مشکلات روبنایی و زیربنایی این محلات را برطرف کنیم.

مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری مشهد افزود: بررسی‌های تخصصی در محلات حاشیه شهر، حاکی از آن است که تنوع قومی و فرهنگی و رونق بازار‌های بومی در این محلات می‌تواند به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم اقتصادی این محلات مطرح شود و حمایت مدیریت شهری از این ظرفیت‌های عظیم، نقطه‌عطفی در توسعه این محلات است.

وی اظهار کرد: اکنون بسیاری از مشکلات و مسائل این محلات، توسط مدیریت شهری و دفاتر تسهیلگری مستقر در برخی محلات و با مشارکت ساکنان احصا شده است و استفاده از ظرفیت نخبگانی موجود در دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد برای ارائه راه‌حل‌های تخصصی و کارآمد، می‌تواند ظرفیت‌های بالقوه گسترده موجود در این محلات را به طرح‌های اقتصادی کارآمد تبدیل کند.

همچنین رئیس دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد در این دیدار با اشاره به فعالیت‌های اثرگذار مدیریت شهری در محلات حاشیه شهر مشهد در سال‌های اخیر، اظهار کرد: متأسفانه یکی از موانع رشد و توسعه شهری در کشور، نبود ارتباط میان دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی است و این در‌حالی است که اگر ارتباط مناسبی میان این دو حوزه برقرار شود، بسیاری از معضلات و مشکلات شهری عصر حاضر برطرف می‌شود.

علی‌اکبر ناجی‌میدانی ادامه داد: مسائل و مشکلات شناسایی‌شده توسط سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری در محلات حاشیه شهر، مسائل بسیار مهمی هستند و دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد، آمادگی خود را برای حل این مسائل در قالب پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ارائه طرح‌های پژوهشی اعلام می‌کند.

وی افزود: ظرفیت‌های گسترده اقتصادی موجود در این محلات، همواره مورد بی‌مهری قرار گرفته است؛ اما ورود جامعه نخبگانی برای تبدیل این ظرفیت‌ها به الگو‌های اجرایی، می‌تواند مشهد را به یکی از الگو‌های موفق کشوری در‌این‌زمینه تبدیل کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->