استرداد کلاهبردار ۸۶۰ هزار دلاری به کشور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعالیت مدارس و دانشگاه‌های کدام شهر‌های خوزستان فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ هوش مصنوعی و ابتلا به آلزایمر! دستگیری قاتل ۲ ساعت بعداز ارتکاب قتل در بوشهر (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷ دهک جامعه توان پرداخت هزینه مشاوره را ندارند | ۷۶ درصد اعضای سازمان نظام روانشناسی را خانم‌ها تشکیل می‌دهند گردهمایی روز ملی روانشناس و مشاور در مشهد برگزار شد | شهروندان تنها به مشاوران دارای پروانه اشتغال مراجعه کنند + فیلم مدارس کدام شهرهای استان سیستان و بلوچستان فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ افزایش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور بهروز آذر: حضور بانوان در عرصه تصمیم‌گیری کشور بی‌سابقه است جزئیات انفجار در یک واحد صنعتی اصفهان + فیلم و تعداد قربانیان (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حادثه سرویس دانش‌آموزان دختر در ارومیه ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: امسال ۸۲ هزار نفر در آموزش‌و‌پرورش استخدام می‌شوند خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان
سرخط خبرها

برگزاری همایش ملی ظرفیت‌ها و محدودیت‌های توانمندسازی زنان روستایی و عشایری در «کاخ خورشید» کلات نادری + مهلت ارسال مقالات

  • کد خبر: ۱۸۱۴۳۳
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴
برگزاری همایش ملی ظرفیت‌ها و محدودیت‌های توانمندسازی زنان روستایی و عشایری در «کاخ خورشید» کلات نادری + مهلت ارسال مقالات
پنجمین همایش ملی زنان روستایی با عنوان «ظرفیت‌ها و محدودیت‌های توانمندسازی زنان روستایی و عشایری» مهر ۱۴۰۲ در کاخ خورشید کلات‌نادری برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر خدیجه بوزرجمهری، دبیر علمی این همایش، ضمن بیان این خبر، اظهار داشت: «مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز پانزدهم اکتبر را به‌عنوان روز جهانی زنان روستایی اعلام کرده است که این روز هر سال با شعاری خاص مطرح می‌شود و پیام اصلی آن حمایت از زنان روستایی برای دسترسی پایدار به منابع غذایی و مبارزه با فقر و رفع بی‌عدالتی‌های جنسیتی است و به‌همین مناسبت هر سال روز پانزدهم اکتبر در بیشتر کشور‌های آسیایی و آفریقایی همایش‌ها و نشست‌ها و جشنواره‌های مختلفی برگزار می‌شود.

برگزاری همایش ملی ظرفیت‌ها و محدودیت‌های توانمندسازی زنان روستایی و عشایری در «کاخ خورشید» کلات نادری + مهلت ارسال مقالات

وی با بیان اینکه شعار امسال سازمان ملل متحد برای روز جهانی زنان روستایی «نوآوری و فناوری برای برابری جنسیتی» اعلام شده است، افزود: «در ایران نیز از چند سال پیش همگام با روز جهانی زنان روستایی، همایش‌ها و جشنواره‌های مختلفی برگزار می‌شود؛ از جمله هسته پژوهشی مطالعات جغرافیای روستایی دانشگاه فردوسی مشهد با مشارکت انجمن علمی جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی و برخی سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی و غیردولتی از سال ۱۳۹۳ تاکنون هر سال همایش‌های تخصصی را با موضوع‌های مختلفی با محوریت توسعه پایدار زنان روستایی و محیط‌زیست زنان روستایی و نیز توسعه گردشگری برگزار کرده است.»

دکتر بوزرجمهری موضوع همایش امسال (۱۴۰۲) را «ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها و توانمندسازی زنان روستایی» و محل برگزاری آن را شهر کلات‌نادری اعلام کرد و ادامه داد: «زنان روستایی شهرستان کلات نمونه‌ای از زنان روستایی کشور هستند که هم از ظرفیت‌های بالای کشاورزی و دامپروری و زیست‌محیطی و صنایع‌دستی برخوردارند و هم از محدودیت‌های اقتصادی فردی و اجتماعی و روانشناختی در رنج‌اند؛ این در حالی است که بانوان روستا‌های کشورمان با توانمندی‌های مختلف خویش حافظان هویت بومی و دانش سنتی و هنر‌های محیط خود هستند.»

وی افزود: «همایش امسال فرصتی برای شناسایی و تقویت حضور بانوان روستایی در عرصه‌های مختلف برای طرح مشکلات و ارائه راهکار‌ها برای کاهش محدودیت‌ها و افزایش توانمندسازی است و هدف اصلی آن شناسایی ظرفیت‌ها و محدودیت‌های در راه توانمندسازی زنان روستایی و عشایری کشور و به‌ویژه شهرستان کلات‌نادری است.»

عضو هیئت‌علمی گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد در پایان محور‌های پیش‌بینی‌شده برای مقاله‌های همایش را بررسی ظرفیت‌ها و محدودیت‌های توانمندسازی زنان روستایی و عشایری در عرصه‌های اقتصادی، فردی و اجتماعی، روانشناختی، فرهنگی، درمانی، زیست‌محیطی، سیاسی و مدیریتی برشمرد و خاطرنشان کرد: «پنجمین همایش ملی ظرفیت‌ها و محدودیت‌های توانمندسازی زنان روستایی از ۲۶ و ۲۷ مهر ۱۴۰۲ به‌همت دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری انجمن علمی جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی ایران و فرمانداری کلات و شماری دیگر از نهاد‌های علمی و فرهنگی در کاخ خورشید کلات‌نادری برگزار می‌شود و پژوهشگران می‌توانند مقالات خود را به دبیرخانه این همایش بفرستند و از امتیازات علمی آن با دریافت گواهی معتبر استفاده کنند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->