اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

مرد دل‌شکسته زن موردعلاقه‌اش را گروگان گرفت

  • کد خبر: ۱۸۱۹۲۰
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
مرد دل‌شکسته زن موردعلاقه‌اش را گروگان گرفت
عشق پسر جوان به زنی که ۲۰سال از خودش بزرگ‌تر بود نتیجه‌ای جز شکست نداشت و پسر عاشق با گروگان گرفتن این زن روی او اسید پاشید.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعت ۹شب دوشنبه ۶شهریور پسر جوانی به مغازه فست فودی در بلوار فردوس وارد شد و درحالی‌که چند مشتری داخل مغازه بودند با چاقویی که دستش بود مشتری‌ها و کارکنان مغازه را بیرون کرد. بعد در‌های مغازه را از داخل قفل و صاحب مغازه را که زن میانسالی بود، به زور در مغازه حبس کرد. شاهدان ماجرا بلافاصله با پلیس تماس گرفتند. آن هنگام بود که موضوع گروگان‌گیری زن میانسال به بازپرس محمدرضا صاحب جمعی اعلام شد و او دستور رهایی گروگان و دستگیری گروگان‌گیر را صادر کرد.

مأموران راهی محل شدند، اما مرد جوان همچنان درِ مغازه را بسته بود و مدام تهدید می‌کرد که اگر کسی وارد شود یا دخالت کند، زن را خواهد کشت. تلاش مامورأن ادامه داشت و سعی داشتند با صحبت، مرد جوان را مجاب کنند که تسلیم شود. در نهایت با گذشت ۷ساعت، از آنجایی که هنوز جان زن در مخاطره بود و احتمال آسیب رسیدن به او وجود داشت، بازپرس شعبه ششم دادسرای امور جنایی تهران دستور ورود به مغازه را صادر کرد.

به این ترتیب مأموران با رعایت قوانین و مقررات پس از آنکه مغازه را به محاصره درآوردند، درِ ورودی را شکسته و مرد جوان را بازداشت کردند.

مأموران زن گروگان را که توسط مرد جوان مورد اسیدپاشی قرار گرفته بود برای درمان به بیمارستان منتقل کردند. سپس مرد گروگانگیر در تحقیقات گفت: چند وقتی است که عاشق این زن شده‌ام، حتی به خواستگاری هم رفتم، اما جواب نه شنیدم. او به دلایل واهی برای ازدواج نکردن با من بهانه می‌آورد، مثلا می‌گفت تو تنها ۳۵سال داری و من حدود ۲۰سالی از تو بزرگ‌تر هستم. یا یک‌بار گفت من بچه دارم و بچه‌هایم دوست ندارند ازدواج کنم و تو جای بچه من هستی.

این متهم ادامه داد: بهانه‌های او برای ازدواج نکردن با من ادامه داشت تا اینکه بعد از مصرف مشروبات الکلی به فکر انتقام افتادم و با خودم گفتم اگر او برای من نباشد باید بلایی سرش بیاید. به همین دلیل مقداری مواد سوزاننده تهیه کردم و به مغازه‌اش رفتم.

به دنبال اعترافات پسر جوان به دستور بازپرس شعبه ششم دادسرای امور جنایی تهران او در اختیار کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی قرار داده شد.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->