چرا تعرفه‌های ترامپ باعث آشوب در بازار سهام شده است؟ آیا قیمت گوشی سال آینده (۱۴۰۴) چندبرابر می‌شود؟ چرا امروزه تعداد هسته‌ پردازنده‌ها دیگر اهمیتی ندارد؟ هزینه هر ساعت پرواز با اولین تاکسی هوایی ایران چقدر است؟ وزیر ارتباطات به نمایندگان درباره رجیستری گوشی و قیمت اینترنت توضیحاتی داد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) اولین صندوق قابل معامله بیت کوین در ایران، تأسیس خواهد شد مایکروسافت در حال کار بر روی تجربه‌ بازی‌های سه‌بعدی برای هوش مصنوعی Copilot است ساخت یک بازی‌ رایانه‌ای با موضوع سبک زندگی و امر به معروف و نهی از منکر کدام گوشی‌های سامسونگ تا ۶ سال آپدیت اندروید دریافت می‌کنند؟ چنددرصد مردم دنیا بیت‌کوین دارند؟ اگر سه روز از موبایل استفاده نکنیم چه تغییری در فعالیت مغزمان ایجاد می‌شود؟ از پهپاد تا هوش مصنوعی؛ فناوری‌های نوین در خدمت تولید و قاچاق مواد مخدر معترضان به سیاست‌های ایلان ماسک، ایستگاه‌های شارژ تسلا را به آتش کشیدند یافته عجیب محققان: شیر سوسک، چهار برابر مغذی‌تر از شیر گاو است! در بودجه ۱۴۰۴ چقدر برای توسعه هوش مصنوعی در نظر گرفته شده است؟ آپدیت جدید تلگرام منتشر شد + ویژگی‌ها و مشخصات (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) چرا متن مصوبه رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتساپ تاکنون منتشر نشده است؟ رونمایی از قابلیت آزمایشی «حالت هوش مصنوعی» برای موتور جستجو گوگل کشف شواهد وجود وسایل نقلیه در ۲۲ هزار سال پیش تاریخ احتمالی انتشار اندروید ۱۶ مشخص شد ویدئو | فرود تاریخی Blue Ghost روی سطح ماه
سرخط خبرها

تیک‌تاک تحریم خود علیه کاربران ایرانی را برداشت

  • کد خبر: ۱۸۲۶۱۹
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۵
تیک‌تاک تحریم خود علیه کاربران ایرانی را برداشت
تیک تاک تحریم خود علیه کاربران ایرانی را برداشت و در حال حاضر این پلتفرم با استفاده از VPN در دسترس کاربران با IP ایران قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز - پلتفرم تیک تاک که پیش از این به دلیل تحریم ایران از سوی شرکت ByteDance برای کاربران ایرانی قابل دسترسی نبود، حالا با برداشته شدن این تحریم در دسترس کاربران ایرانی قرار گرفته است. البته دسترسی به این پلتفرم هم مثل هر پلتفرم محبوب بین‌المللی دیگری به دلیل وجود فیلترینگ فقط با استفاده از VPN امکان‌پذیر است.

پیش از این، کاربرانی که با IP ایران قصد استفاده از تیک تاک را داشتند به جای نسخه اصلی مجبور به استفاده از نسخه مودشده یا نسخه چینی این پلتفرم بودند که فقط از زبان چینی پشتیبانی می‌کرد.

حالا برداشته شدن این تحریم از طرف شرکت ByteDance به کاربران ایرانی این اجازه را می‌دهد که البته با استفاده از VPN به دلیل فیلترینگ داخلی از نسخه اصلی اپلیکیشن تیک تاک استفاده کنند.

امکان ثبت نام در و ورود به تیک تاک هنوز با شماره موبایل کشور ایران امکان‌پذیر نیست و کاربران نمی‌توانند مثل اینستاگرام، توییتر، تلگرام و... شماره موبایل با پیش‌شماره کشور ایران را وارد کرده و در این شبکه اجتماعی ثبت نام کنند.

کاربران ایرانی که قصد استفاده از تیک تاک را دارند می‌توانند هنگام ثبت نام ایمیل خود را وارد کنند و در این پلتفرم حساب کاربری ایجاد کنند.

تیک تاک در حال حاضر یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین پلتفرم‌های دنیا است. بر اساس آخرین آمار‌های منتشرشده، این شبکه اجتماعی اکنون بیش از یک میلیارد کاربر فعال ماهانه در جهان دارد. برداشته شدن تحریم این پلتفرم برای کاربران ایرانی می‌تواند تعداد کاربران این شبکه در ایران را هم افزایش دهد.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->