چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

اعتراف ایلان ماسک به احتمال شکست شبکه اجتماعی «ایکس»

  • کد خبر: ۱۸۰۱۶۰
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۲
اعتراف ایلان ماسک به احتمال شکست شبکه اجتماعی «ایکس»
ماسک در توییتی نوشته است که ایکس شاید واقعاً شکست بخورد، اما آن‌ها تلاششان را خواهند کرد تا یک شبکه اجتماعی عالی بسازند.

به گزارش شهرآرانیوز - زمانی که ایلان ماسک توییتر را خرید و تغییرات مدنظر خود را در این شرکت اعمال کرد، خیلی‌ها پیش‌بینی می‌کردند که او درنهایت موفق نباشد. حالا خود ماسک در توییتی نوشته است که ایکس شاید واقعاً شکست بخورد، اما آن‌ها تلاششان را خواهند کرد تا یک شبکه اجتماعی عالی بسازند.

ایلان ماسک در توییت جدیدی در صفحه خود نوشت:

«حقیقت تلخ این است که درحال‌حاضر هیچ شبکه اجتماعی عالی وجود ندارد. همان‌طور که خیلی‌ها پیش‌بینی کرده‌اند، شاید ما شکست بخوریم، اما نهایت تلاشمان را می‌کنیم تا حداقل یک شبکه اجتماعی عالی بسازیم.»

این میلیاردر جنجالی از زمان ورود به توییتر تلاش زیادی کرده است تا این پلتفرم را از بات‌ها پاک کند و آن را به یک سوپراپلیکیشن شبیه به وی‌چت بدل سازد. اما «مت بایندر» از وب‌سایت Mashable می‌گوید هنوز حدود ۴۲ درصد دنبال‌کنندگان او در ایکس، اکانت‌هایی هستند که هیچ دنبال‌کننده‌ای ندارند. به عبارت دیگر، این اکانت‌ها احتمالاً بات هستند.

اظهارنظر ماسک در شرایطی اعلام می‌شود که او اخیراً به‌خاطر اعلام تصمیمش برای حذف قابلیت بلاک از این شبکه اجتماعی تحت انتقادات شدیدی قرار گرفت. البته حتی خود کامیونیتی ایکس هم روی پست ماسک این یادداشت را اضافه کرد که حذف قابلیت بلاک با توجه به قوانین گوگل پلی و اپ استور ناممکن به‌نظر می‌رسد.

وال استریت ژورنال در ماه مه نوشته بود یکی از سرمایه‌گذاران توییتر به نام Fidelity می‌گوید ارزش کلی این شرکت به ۱۵ میلیارد دلار رسیده؛ یعنی توییتر از زمان ورود ماسک حدود دوسوم ارزش ۴۴ میلیارد دلاری خود را از دست داده است.

گفتنی است که ایلان ماسک اوایل مردادماه در توییتی گفته بود تعداد کاربران ماهانه پلتفرم ایکس به رکورد جدیدی در سال جاری میلادی رسیده است. او از طریق یک نمودار نشان داد که تعداد کاربران آن‌ها حالا بالغ بر ۵۴۰ میلیون است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->