آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد
سرخط خبرها

حضور رئیس‌جمهور در جمع عزاداران حسینی در بیرجند + فیلم

  • کد خبر: ۱۸۲۸۴۱
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۴
حضور رئیس‌جمهور در جمع عزاداران حسینی در بیرجند + فیلم
مردم خراسان جنوبی امروز همزمان با اربعین حسینی میزبان رئیس جمهور هستند و مراسم پیاده‌روی دلدادگان حسینی با حضور پرشور مردم و حجت‌الاسلام رئیسی از میدان آزادی بیرجند به سمت امامزادگان باقریه (ع) این شهر در حال برگزاری است.

به گزارش شهرآرانیوز قافله جامانده از مسیر عشق، در شهر بیرجند با نوای یا حسین (ع) و به یاد قدم‌های جابر، امسال با حال و هوایی متفاوت به راه افتادند و دلدادگان حسینی در عزای سالار شهیدان اشک ماتم ریختند.

امروز کربلا مملو از جمعیت عاشقان حسین و یارانش است، اما جای آن‌هایی که زیارت اربعین امسال قسمت شان نشد خالی است، حالا روحشان میان عمود‌های مسیر نجف تا کربلا سیر می‌کند و جسمشان قدم به قدم در راهپیمایی جاماندگان اربعین گام بر می‌دارد.

اکنون دلدادگان حسینی در بیرجند با شعار‌های لیبک یا حسین و لبیک یا خامنه‌ای قدم به قدم در حال پیمودن مسیر راهپیمایی از میدان آزادی تا امام‌زادگان باقریه و نیز موکب‌های در مسیر هم مشغول پذیرایی از عزاداران هستند.

همچنین جوانان دمام‌زن نیز در مسیر با اجرای هنرمندانه‌ای دلدادگان حسینی را همراهی می‌کنند و پیر و جوان زن و مرد کودک و بزرگ صف به صف اشک ماتم می‌ریزند.

بسیاری از افراد بعد از بازگشت سفر کربلا در این پیاده روی شرکت کردند و نیرو‌های امداد و گروه‌های جهادی نیز مشغول خدمت رسانی به زائران در مسیر هستند.

پایگاه‌های حامی کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در مسیر برپا شده تا عاشقان حسینی در امر کمک به یتیمان و نیازمندان مشارکت کنند.

موکب شهدای ارتش جمهوری اسلامی، موکب اداره کل آموزش و پرورش استان، موکب مرکز بهداشت، موکب جوانان، خیران گمنام هم از دیگر مواکب فعال در مسیر پیاده روی اربعین است.

پاکبانان شهرداری هم با عشق و ارادت به نظافت و جمع آوری زباله‌های مسیر پیاده روی مشغول هستند و برقراری نظم مسیر پیاده روی و مراسم عزاداری هم توسط نیرو‌های نظامی و انتظامی در حال انجام است.

جمعیت زیادی در محوطه امامزادگان باقریه بیرجند منتظر ورود رئیس جمهور هستند و رئیس جمهور هم که امروز میهمان مردم خراسان جنوبی است قرار است در جمع دلدادگان اربعین حسینی سخنرانی کند.

هیات‌های مذهبی از جای جای شهر خود را به امامزادگان باقریه رسانده اند و شهروندان هم طبق قرار هر ساله در جوار این امامزادگان واجب التعظیم به عزاداری می‌پردازند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->