وزارت دفاع ارمنستان گزارش‌ها درباره قرارداد تسلیحاتی با ایران را تکذیب کرد مقامات آذربایجان و رژیم صهیونیستی درباره مسائل منطقه‌ای گفت‌وگو کردند پوتین با اسد در کاخ کرملین دیدار کرد عملکرد جاوید رحمان به گزارش ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران واکنش وزارت خارجه به سخنرانی نتانیاهو در کنگره آمریکا تجهیزات هوایی و زمینی ارتش جمهوری اسلامی در خدمت تأمین امنیت زائران اربعین حسینی علی اکبر ولایتی با مسعود پزشکیان دیدار و گفتگو کرد انصراف «سید عباس صالحی» از فرایند انتخاب وزیر ارشاد دولت چهاردهم عطریانفر: مجلس با دادن رأی اعتماد به دولت چهاردهم، به توصیه‌های رهبری عمل کند ۱۲۹ قانونگذار کنگره آمریکا سخنرانی نتانیاهو را تحریم کردند تغییر ساعت کاری ادارات خراسان شمالی در روز پنجشنبه (۴ مرداد ۱۴۰۳) ساعات کاری ادارات شیراز و استان فارس تغییر کرد (۳ مرداد ۱۴۰۳) نماینده فلسطین در سازمان ملل: نتانیاهو دروغگو است حمله موشکی حزب الله لبنان به مواضع نظامیان اسرائیل (۳ مرداد ۱۴۰۳) حضور رهبر معظم انقلاب بر مزار شهیدان حادثه پرواز اردیبهشت و مدافع حرم + تصاویر احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه کشورمان (۳ مرداد ۱۴۰۳) حبس ۴۰ دقیقه‌ای رئیس اسرائیل در فرودگاه پاریس تعویق سفر هیئت مذاکره‌کننده رژیم صهیونیستی به دوحه پزشکیان: المپیک نماد صلح و دوستی و وفاق با دنیا است ایهود باراک: از هر ۵ اسرائیلی ۴ نفر نتانیاهو را مسئول شکست هفتم اکتبر می‌دانند
سرخط خبرها

وضعیت غیر قابل قبول آمار‌های پولی و بانکی بانک مرکزی

  • کد خبر: ۱۸۲۹۱
  • ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۰
وضعیت غیر قابل قبول آمار‌های پولی و بانکی بانک مرکزی
یک مقام مسئول گفت: بانک مرکزی اخیراً آمارهای پولی و بانکی را ارائه داده است که وضعیت قابل قبولی ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سید علی روحانی مدیر کل دفتر اقتصادی مرکز پژوهش‌های مجلس در ششمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی نشست «الگوی توأمان برون رفت از بحران بانکی و رکود اقتصادی» گفت: بانک مرکزی اخیراً آمار‌های پولی و بانکی را ارائه داده است که وضعیت قابل قبولی ندارد و قرار بود در این نشست افرادی از بانک مرکزی و وزارت اقتصاد برای پاسخ به نحوه حل بحران بانکی حضور داشته باشند که متأسفانه حاضر نشدند.

روحانی در ادامه با مطرح کردن سوالاتی از مهمانان نشست درخواست کرد که حول مباحث بحران بانکی و راهکار‌های آن توضیحاتی بدهند.

در ادامه امیرحسین امین آزاد مسئول سابق در سطوح مختلف بانک مرکزی گفت: مشکل ما از نرخ بهره بالا یا پایین نیست و کاهش یا افزایش آن مشکل را حل نمی‌کند؛ بلکه مشکل بحث کلان از قبیل خصوصی سازی ناصحیح و ... است که سبب رشد نقدینگی می‌شود.

وی افزود: بخش زیادی از مطالبات بانک‌ها امکان وصول ندارند که باید این را حل کرد و باید با وضوح و شفافیت اعلام شود که زیان ناشی از پوشش این زیان از کجا خواهد آمد و باید تعیین شود که چه کسی زیان تسهیلات برگشت داده نشده را می‌دهد.

در ادامه نشست شریف زاده عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) گفت: ما در کشور شناخت قوی در رابطه با مباحث بانکی و پولی نداریم و ضعف نظام بانکی ما باعث تورم شد؛ این در حالی است که ژاپن در دورانی همانند ما دچار بحران شد و مشکل بانک‌های دچار زیان را برطرف کرد.

وی افزود: تا زمانی که نظام بانکی اصلاح نشود، بخش واقعی اقتصاد هم درست نخواهد شد؛ برای اصلاح نباید با بانک‌های ضعیف مدارا کرد چراکه ترازنامه و ساختار‌های بانک تغییری نمی‌کند، در نتیجه باید آن‌ها را اصلاح کرد. در نتیجه این اصلاح، در ادامه می‌شود مباحثی از قبیل هدایت اعتبار، بانکداری توسعه‌ای و ... را پیش برد که برای این اقدامات لازم است دولت به بانک‌ها تزریق سرمایه وسیعی کند.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->