آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پنتاگون ارسال اورانیوم ضعیف شده به اوکراین را تایید کرد

  • کد خبر: ۱۸۲۹۶۱
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۲
پنتاگون ارسال اورانیوم ضعیف شده به اوکراین را تایید کرد
پنتاگون می‌گوید گلوله‌های حاوی اورانیوم ضعیف شده که برای تجهیز تانک‌های آبرامز استفاده می‌شود، در بسته کمکی جدید واشنگتن گنجانده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت دفاع آمریکا ارسال مهمات بحث‌برانگیز واشنگتن به کی‌یف را تایید و اعلام کرد که دولت بایدن برای اولین بار اورانیوم ضعیف شده را به عنوان بخشی از بسته جدید ۱۷۵ میلیون دلاری کمک‌های نظامی به اوکراین ارسال خواهد کرد.

به گزارش وبسایت وزارت دفاع آمریکا، این بسته شامل تعداد نامشخصی گلوله تانک حاوی اورانیوم ضعیف شده برای تانک‌های آبرامز است. افزون بر این، تجهیزات دفاع هوایی، مهمات توپخانه‌ای، سلاح ضدتانک و دیگر کمک‌های نظامی در این بسته گنجانده شده است.

رویترز برای اولین بار هفته گذشته گزارش داد که آمریکا تصمیم گرفته این گلوله‌ها را ارسال کند. 

اگرچه اورانیوم ضعیف شده محصول جانبی غنی سازی اورانیوم است، اما مقامات آمریکایی ادعا می‌کنند این نوع مهمات رایج است و آلودگی رادیواکتیو در پی نخواهد داشت. با این حال، مخالفانی مانند ائتلاف بین المللی ممنوعیت سلاح‌های هسته‌ای می‌گوید این نوع مهمات خطرات زیادی برای سلامتی دارد و دست زدن یا بلعیدن غبار آن سرطان‌زاست. 
 
به گفته یک مقام وزارت دفاع آمریکا، مقامات آمریکایی در نهایت تصمیم به ارسال گلوله‌های حاوی اورانیوم ضعیف شده گرفتند، زیرا این گلوله‌ها موثرترین راه برای تسلیح تانک‌های آبرامز هستند. شایان ذکر است که اولین تانک‌های آبرامز اواسط ماه جاری میلادی به اوکراین می‌رسد.

پیش از این ارسال مهمات خوشه‌ای از آمریکا به اوکراین بحث برانگیز شده بود. این مهمات در انفجار اولیه در یک منطقه وسیع پخش می‌شوند، اما ۴۰ درصد از آن‌ها در لحظه منفجر نشده و سال‌ها به صورت فعال روی زمین باقی مانده و مانند مین عمل می‌کنند. انفجار یک بمب خوشه‌ای تا دهه‌ها بعد ممکن است برای غیرنظامیان مرگ یا معلولیت به بار بیاورد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->