گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

دشمن دنبال تسلط بر فضای دانشجویی کشور است

  • کد خبر: ۱۸۳۰۳۹
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۹
دشمن دنبال تسلط بر فضای دانشجویی کشور است
نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی گفت: طبیعی است که هر چقدر به مهر ماه نزدیک می‌شویم، توطئه‌های دشمن سازمان یافته‌تر و شدیدتر می‌شود چراکه می‌خواهد از جمعیت دانشجویی کشور سوء استفاده کند.

به گزارش شهرآرانیوز، فریدون عباسی با اشاره به فضاسازی رسانه‌های بیگانه در خصوص اخراج برخی از اساتید از دانشگاه‌ها و انتشار لیست‌های جعلی، بیان کرد: طبیعی است که هر چقدر به مهر ماه نزدیک می‌شویم، توطئه‌های دشمن سازمان یافته‌تر و شدیدتر می‌شود چراکه می‌خواهد از جمعیت دانشجویی کشور که قصد علم آموزی را دارد استفاده کرده و بر فضای جمعیتی مسلط شود. ماهیت دشمنان ما این است که این کار را انجام دهند. هرجایی که اجتماع باشد و فرقی نمی‌کند که این اجتماع در کجا باشد - حال در مدارس باشد یا در دانشگاه‌های کشور باشد - حتی مساجد نیز ممکن است هدف قرار بگیرد تا مردم را تحت فشار قرار دهند.

وی در ادامه اظهار کرد: به خاطر اهمیتی که برای علم و عالم در جامعه ما وجود دارد، معمولا در مواجهه با تخلفات اساتید این افراد به محاکم قضایی معرفی نمی‌شوند. یک هیات انتظامی رسیدگی به تخلفات اساتید وجود دارد که به تخلفات اساتید رسیدگی کند. این امر به خاطر احترامی است که ما برای اساتید و اعضای هیات علمی قائل هستیم؛ مگر اینکه جرایم امنیتی داشته باشند. در هر کشوری نیز این امر رایج است و برخورد با جرایم امنیتی نیز ساز وکار متفاوتی دارد. احترام عالم در جامعه ما حفظ می‌شود.

نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: افراد عالم و اساتید دانشگاهی نیز لازم است که حد خود را رعایت کنند. زمانی که آمدند و در دانشگاه و نظامی با عقاید و ایدئولوژی خاص فعالیت کنند باید ضوابط و چارچوب موجود را بپذیرند. افرادی که قبول می‌کنند در یک چارچوب معینی در یک دستگاهی کار کنند باید به آن احترام بگذارند. هم دانشجو باید مقررات دانشگاه را رعایت کند و هم اساتید باید آن چارچوبی را که برای عضو هیات علمی پیش بینی شده است بپذیرد.

وی در ادامه تاکید کرد: اگر کسی از این چارچوب بیرون رفت لازم است هیات انتظامی مرتبط با رسیدگی به تخلفات اعضای هیات علمی دانشگاه به این موضوع رسیدگی کند. این هیات‌های انتظامی نیز دارای چارچوب و مقررات هستند؛ به عنوان مثال اول تذکر شفاهی داده می‌شود، سپس تذکر کتبی داده می‌شود، بعد مرحله درج در پرونده است. این مراحل طی می‌شود؛ برای کارمندان دانشگاه نیز اینگونه است.

وی افزود: اگر کار خلاف مقرراتی صورت گرفته باشد، متناسب با تخلف به آن رسیدگی می‌شود. اگر افرادی چه در جایگاه دانشجو یا در جایگاه استاد امنیت ملی را به خطر انداخته و عقایدی را منتشر کرده باشند که دال بر این باشد که دانشجو را به تعطیلی کلاس دعوت کرده، متضاد با وظایف استادی است. استاد به دانشگاه آمده تا کلاس درس تشکیل دهد. اگر اعتراضی نیز دارد راه‌های اعتراض نیز مشخص است. به عنوان مثال در قالب احزاب می‌توانند مجوز بگیرند و اجتماع تشکیل دهند یا در کرسی‌های آزاداندیشی نظرات خود را بیان کنند.

این دانشمند هسته‌ای کشور در ادامه تصریح کرد: نمی‌شود یک استادی در دانشگاه اعلام کند که من یک چارچوب برای خودم داشته و هر کاری که دلم می‌خواهد انجام می‌دهم. استاد در دانشگاه استخدام شده است تا اهداف نظام را پیش ببرد. استاد باید دانشجو را مطابق با اهداف نظام تربیت کند و برای مسائلی که نظام می‌خواهد تحقیق کند. نظام معمولا به این افراد اجازه می‌دهد که برای علایق شخصی خود نیز تحقیق کنند؛ به عنوان مثال مجوز می‌دهد ۲۰ درصد هم برای علایق شخصی خود تحقیق کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: توصیه بنده این است که در جامعه دانشگاهی در جا‌هایی که رفتار متضاد با منافع نظام می‌بینیم از حربه اخراج استفاده نکنیم. این اساتید سرمایه فکری کشور هستند. اگر در گذشته ما دقت نکردیم و این افراد را بورس کردیم به خارج بروند، اما کار فرهنگی مدام با آن‌ها انجام ندادیم و عقاید این افراد تغییر کرده باشد یا اینکه آمده اند و تحت تاثیر رسانه‌های معاند قرار گرفتند یا اینکه ما این افراد تحصیل کرده را رها کردیم و اجازه مشارکت در حل مشکلات جامعه را به این افراد ندادیم، این افراد از جمعی که در نظام می‌توانسته کارآمد باشد، دورافتاده اند. کوتاهی خودمان را اکنون نباید فراموش کنیم. ما باید اساتید کشور را در حل مشکلات جامعه دخالت بیشتری می‌دادیم تا همراهی آنان را همواره داشته باشیم.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: اگر اساتید احساس کنند در مدیریت جامعه مشارکت ندارند، دشمن می‌تواند این افراد را تحت تاثیر قرار داده و جذب خود کند. ما باید حتما دقت کنیم که اگر جایی خودمان کم کاری کردیم، به طرف مقابل سخت نگیریم. اگر استادی تخلف کرده می‌تواند آموزشی نبوده و به بخش پژوهشی برود. باید اجازه دهیم این استاد در چارچوب نظام قرار داشته باشد و از علم این استاد استفاده شود. حتی اگر از نظر فکری مخالف سیاست‌های نظام هم باشد ما می‌توانیم بزرگ فکر کرده و به جای اخراج این استاد، بگوییم به صورت استاد پژوهشی فعالیت کند. نباید اجازه پرواز به دشمن بدهیم. هیات انتظامی اساتید باید به تخلفات رسیدگی کند و باید سعی کنیم تا جایی که می‌شود، جرم‌ها را امنیتی نکنیم.

وی در پایان بیان کرد: ممکن است این اساتید اختلاف عقیده سیاسی داشته باشند، اما امنیتی نیستند. باید اجازه دهیم کرسی‌های آزاداندیشی بیشتر از گذشته در دانشگاه‌ها فعالیت کنند و در جامعه نیز احزاب مختلف فعال شوند. افراد نیز حرف‌های خود را در احزاب مطرح کنند. محیط دانشگاه باید علمی بماند و اساتید و علما باید با حل مشکلات کشور آشتی کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->