ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: ۲۱ مشعل گازی تا پایان سال به طور کامل خاموش می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۴۰۲۴
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۶
سخنگوی دولت: ۲۱ مشعل گازی تا پایان سال به طور کامل خاموش می‌شود
سخنگوی دولت گفت: در کشور ۵۲ مشعل گازی وجود دارد که تا پایان سال ۲۱ مشعل به طور کامل خاموش می‌شوند یعنی گاز آن هدایت خواهد شد که به سرمایه بدل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت پیش از ظهر امروز (چهارشنبه، ۲۲ شهریورماه) در حاشیه جلسه هیأت دولت، گفت: در جلسه امروز هیئت وزیران با توجه به اینکه روز گذشته روز سینما بود وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گزارشی از بخشی از اقدامات دولت در ۲ سال اخیر در حوزه سینما انجام داده را ارائه کرد.

همچنین، مصوبات شورای عالی سینما که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شده بود نیز بخشی از این گزارش را شامل می‌شد.

سخنگوی دولت، گفت: در بخشی از گزارش وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفته شد، تعداد سینما‌های موجود در کشور که در ابتدای دولت ۵۰۰ سینما بود در طول دو سال اخیر به بیش از ۷۰۰ سینما افزایش پیدا کرده که نشان دهنده یک رشد ۳۰ درصدی است.

وی در بخش دیگری از سخنانش، افزود: در کشور ۵۲ مشعل گازی وجود دارد که تا پایان سال ۲۱ مشعل به طور کامل خاموش می‌شوند یعنی گاز آن هدایت خواهد شد که به سرمایه بدل می‌شود.

بهادری جهرمی، بیان کرد: وزارت نفت برای همه ۵۰ مشعل برنامه دارد که در بازه زمانی عملیاتی خواهد شد.

سخنگوی دولت، تصریح کرد: بنا بر پیشنهاد وزارت کشور و تصویب هیات وزیران و به منظور تسهیل تردد‌های خارج از کشور و کاهش هزینه‌ها، لایحه‌ای تصویب شد که به مجلس ارائه خواهد شد که طبق آن مدت اعتبار گذرنامه‌ها برای افراد بالای ۱۵ سال از ۵ سال به ۱۰ سال افزایش می‌یابد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع ذرت‌های آلوده در همدان، گفت: در این استان شش سیلوی ذرت وجود دارد و اینکه یک سیلو از این میان مسئله‌ای داشته باشد و ما به سرعت ذهن مردم را با آن مشوش کنیم چندان جای پرداختن در این حد ندارد. کالا‌هایی که برای انبار‌ها ذخیره‌سازی می‌شوند، مصرف دامی دارند. حجم واردات ما در حوزه کالا‌های اساسی به شدت زیاد است، چراکه مصرف همه دام‌ها و طیور کشور است. این انبار‌ها به شکل مستمر پر و خالی می‌شود و روال معمولی دارد.

بهادری جهرمی، بیان کرد: همه واردات این بخش در بدو ورود به کشور از سوی سازمان‌های دامپزشکی و استاندارد ارزیابی لازم بهداشتی را طی می‌کند. وقتی در انبار‌ها ذخیره می‌شود به صورت متناوب آزمایش‌های لازم در خصوص آن‌ها انجام می‌شود و طبیعی است که در این حجم گسترده گاهی آفت‌هایی هم وجود داشته باشد.

وی افزود: در این زمینه هم روال معمول این است که آفت‌ها شناسایی و سم‌زدایی می‌شود و به استفاده دامی می‌رسد، بخشی هم ممکن است امکان سم‌زدایی نداشته باشد که به مصرف صنعتی مثل تولید الکل می‌رسد. در همدان شش سیلو وجود دارد. اینکه یک سیلو از این میان - آن هم فقط در همدان و نه کل کشور - مشکلی داشته باشد و ما به سرعت ذهن مردم را با آن مشوش کنیم چندان جای پرداختن در این حد نداشته است و ندارد.

سخنگوی دولت همچنین اعلام کرد که دولت برای استان سیستان و بلوچستان استاندار ویژه انتخاب کرده است و برای اولین بار هیات وزیران اختیارات ویژه به استاندار این استان برای پیگیری سریع‌تر نیاز‌های منطقه اعطا کرد تا پیشبرد امور مردم با سرعت بیشتر پیش رود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->