همایون، بازیگر معروف سینمای پیش از انقلاب، درگذشت گیشه داغ؛ رقابت کمدی‌ها با فیلم پرحاشیه این روزهای سینما رئیس سازمان سینمایی: سینما در روزهای جنگ تعطیل نشد + تصاویر ابوالفضل پورعرب گواهینامه درجه یک هنری گرفت + عکس نگاهی به قسمت اول سریال «از یاد رفته» | نمایشی از روابط پیچیده و پرتنش مراسم یادبود یعقوب صباحی در تماشاخانه ایران‌شهر روایت واکین فینیکس از وحشتناک‌ترین شب زندگی‌‌اش ویدئو | گریم سنگین پرویز پرستویی در سریال «شکارگاه» کافکا و همسر شکسپیر در پنجاهمین دوره جشنواره تورنتو بیانیه خانه مطبوعات خراسان رضوی درباره ممانعت از ورود رسانه‌ها به حوزه کنکور در دانشگاه فردوسی مشهد دبیر هفته کتاب در سال ۱۴۰۴ را بشناسید پربیننده‌ترین سریال‌های ۲۰۲۵ را بشناسید ساخت یک مجموعه مستند درباره سپهبد شهید غلامعلی رشید برگزاری آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی بازگشت «کامرون دیاز» به سینما پس از ده سال بازیگران جدید کمدی علمی‌تخیلی «گروه آلفا» معرفی شدند
سرخط خبرها

اکران سرود دو زبانه فارسی عربی در مشهد با مشارکت کشور عراق | مسیر عاشقی با یاد شهیدان سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس

  • کد خبر: ۱۸۴۲۴۶
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۲
اکران سرود دو زبانه فارسی عربی در مشهد با مشارکت کشور عراق | مسیر عاشقی با یاد شهیدان سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس
سرود دو زبانه فارسی - عربی با عنوان "مسیر عاشقی" با حضور  مسئولان ایرانی و عراقی در مشهد اجرا شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، ویدئو کلیپ "سرود عاشقی" با محوریت شهیدان سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، با حضور جمعی از خانواده‌های شهدا، زائران و مجاوران و مسئولین در میدان بیت المقدس مشهد اجرا شد.

سرکنسولگر کشور عراق در مشهد مقدس در حاشیه این مراسم در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: شهیدان سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس ودیگر شهدایی که اهداف مشترکی در راه مبارزه با داعش داشتند رابطه کشور عراق با ایران را بهبود و پیوند این دو کشور را مستحکم کردند.

عبدالکریم البصری در رابطه با کلیپ ساخته شده با عنوان "مسیر عاشقی" بیان کرد: بیشتر کلیپ‌های شهدا که تا الان دیدم در ارتباط با لحظه شهادت یا هنگام عملیات است، اما "مسیر عاشقی" اتفاقات بعد از شهادت در رابطه با خانواده‌های شهدا را نشان می‌دهد که مرا بسیار تحت تاثیر قرار داد.

البصری تاکید کرد: در آینده امیدوارم با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و کنسولگری عراق بتوانیم همکاری‌های فرهنگی خوبی داشته باشیم و خدمت بیشتری به شهدا و خانواده شهدا انجام دهیم.

مدیرتولید سرود "مسیر عاشقی" نیز در خصوص تهیه این اثر گفت: این سرود به سفارش بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان رضوی و با مشارکت مجموعه فن المقاوم و مدیریه الاعلام حشدالشعبی عراق صورت گرفته است.

سید مجتبی ذبیحی اظهار کرد: بخشی از این سرود در ایام اربعین بر سر مزار سردار شهید ابومهدی المهندس در کربلا، بخشی دیگر در کرمان و آرامگاه شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و بخشی از آن در مشهد با همکاری ۳۰هنرمند نوجوان و جوان اجرا شده است.

ذبیحی بیان کرد: بخش عربی این گروه سرود برای اولین بار توسط جوانان کشور عراق و به دو زبان فارسی عربی خوانده شده است.

گفتنی است شعر فارسی این اثر از محمد جواد الهی پور و شاعر بخش عربی، مرتضی حیدری آل کثیر است و اجرای این کار توسط سه گروه سرود از کرمان، عراق و مشهد مقدس به کارگردانی سید مهدی خلیفه سلطانی صورت گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->