ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم
سرخط خبرها

گزارش‌های جدیدی از مرگ چند میمون در آزمایشگاه نورالینک ایلان ماسک

  • کد خبر: ۱۸۵۳۶۹
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳
گزارش‌های جدیدی از مرگ چند میمون در آزمایشگاه نورالینک ایلان ماسک
در حالی که ایلان ماسک ادعا کرده بود «هیچ میمونی در طول آزمایش‌های ایمپلنت شرکت نورالینک نمرده است» گزارش جدیدی منتشر شده که گفته‌های این میلیاردر را نقض می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز - براساس اسناد عمومی که توسط کمیته پزشکان برای پزشکی مسئولانه (PCRM) به دست آمده و Wired در گزارش خود آن‌ها را منتشر کرده است، میمون‌های ماکاک که در آزمایش‌های Neuralink حضور داشته‌اند، پس از تحمل عوارض مختلفی از جمله «اسهال خونی، فلج جزئی و ادم مغزی» کشته شده‌اند. در این اسناد توضیح داده شده که یک میمون نر در مارس سال ۲۰۲۰ «پس از شل شدن ایمپلنت جمجمه‌اش» کشته شده است.

در ادامه گزارش وایرد به آزمایشی در دسامبر ۲۰۱۹ اشاره شده است که در آن یک میمون پس از شکسته شدن یکی از قطعات ایمپلنت معزی خود در طول فرآیند جراحی دچار عفونت شد و به‌همین دلیل دانشمندان مجبور به کشتن آن شدند. میمون دیگری که با نام حیوان شماره ۱۵ معرفی شده است، چند روز پس از دریافت ایمپلنت خود، بدون دلیل مشخصی شروع به فشار دادن سر خود کرده است. پس از گذشت چندین ماه وضعیت این میمون بدتر شده است تا در نهایت کارکنان نورالینک مجبور به کشتن آن شده‌اند. گزارش کالبدشکافی حیوان شماره ۱۵ نشان می‌دهد که او دچار خونریزی مغزی شده است و ایمپلنت‌های Neuralink بخش‌هایی از قشر مغز او را پاره کرده‌اند.

ماسک علاوه بر این ادعا که هیچ میمونی به دلیل ایمپلنت نورالینک نمرده است، گفت که این استارتاپ از میمون‌هایی در آزمایش‌های خود استفاده می‌کند که نزدیک به مرگ هستند تا هیچ خطری برای میمون‌های سالم وجود نداشته باشد. با این حال، گزارش Wired به نقل از کارمند سابق این شرکت گفته‌های ماسک را نقض کرده است.

این گزارش نگران‌کننده در حالی اعلام شده است که نورالینک روز گذشته اعلام کرده بود که قصد دارد فرایند اولین آزمایش انسانی تراشه مغزی خود را شروع کند.

منبع: دیجیاتو به نقل از Wired

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->